MBA στην ηγεσία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Tiffin Πανεπιστήμιο MBA: Τοποθέτηση Μπορείτε Για πραγματικά αποτελέσματα και πραγματική επιτυχία

Τ ο Tiffin Πανεπιστήμιο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) πτυχιακό πρόγραμμα διακρίνεται από μια έμφαση στην ανάπτυξη ικανοτήτων σε δεξιότητες επικοινωνίας, την ηγεσία και την ομαδική εργασία, τεχνολογία της πληροφορίας, και την επίλυση προβλημάτων. Διακεκριμένος σχολή οδηγεί ένα πλούσιο και ποικίλο φοιτητικού σώματος μέσα από τα τρέχοντα θέματα στον τομέα της διαχείρισης και σας για την τεχνολογία με γνώμονα την παγκόσμια αγορά εργασίας της τρίτης χιλιετίας.

Η συγκέντρωση Ηγεσία: «το πραγματικό όσο παίρνει"

Τ ο Ηγεσία Συγκέντρωση έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες του χώρου εργασίας που απασχολούνται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, των κοινωνικών υπηρεσιών, της εκκλησίας, της κυβέρνησης, την επιβολή του νόμου, και των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσουν και προωθούν την ηγεσία. Στο πλαίσιο ηγεσία, το πρόγραμμα τονίζει λήψης αποφάσεων και διευθυντικές του ικανότητες.

Πανεπιστημίου Tiffin Διαπιστεύσεις:

Τ Iffin Πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Regents της Πολιτείας του Οχάιο για την ανάθεση της ΜΒΑ. Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο από τη Βόρεια Κεντρικής Ένωσης κολέγια και σχολεία. Το πρόγραμμα έχει λάβει επίσης μια εθνική και διεθνή σφραγίδα της έγκρισης διαθέτει διαπίστευση από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρησιακά σχολεία Προγράμματα.

Το Οχάιο Τμήμα Προσωπικό Ανάπτυξης και Πιστοποίησης έχει εγκρίνει έντεκα TU μαθημάτων MBA για Διοικητικό / Διαχείριση / Εποπτείας πιστοποίηση MR / DD. .

Ίσο ζωή σας εμπειρία Μια δυναμική Τάξη Εμπειρία

O ur δέσμευση για ποιότητα αρχίζει με μια διαδικασία εφαρμογής ώστε να εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές που εισέρχονται στο πρόγραμμά μας έχουν την ικανότητα και το φόντο να είναι επιτυχής. Ο μέσος φοιτητής ΜΒΑ εισέρχεται το Tiffin Πανεπιστήμιο πρόγραμμα με σχεδόν 10 χρόνια των μεταπτυχιακών εργασιακής εμπειρίας. Το σώμα φοιτητής έχει πτυχία σε τομείς που κυμαίνονται από τις επιχειρήσεις για την ιατρική, από τις κοινωνικές επιστήμες στην μηχανική, από το νόμο να φιλελεύθερες τέχνες, ανθρωπιστικές επιστήμες, και πολλά άλλα. Η εμπειρία της ζωής του αυτό το ποικίλο φοιτητικού σώματος συμβάλλει στη δυναμική και διαδραστική φύση του εκπαιδευτικού ατμόσφαιρα Tiffin Πανεπιστήμιο.

Η Tiffin Πανεπιστημίου Ακαδημαϊκή Παράδοση

Τ Iffin Πανεπιστήμιο είναι στη δωδέκατη δεκαετία του για τη διαπαιδαγώγηση των μαθητών για την επιτυχία, παρέχοντας μια σταθερή βάση πάνω στην οποία θα οικοδομήσει προσωπική επιτυχία σας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το πρόγραμμα σπουδών και εκπαιδευτικών μεθόδων σε Tiffin Πανεπιστήμιο διέρχονται μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης. Πρόγραμμα σπουδών μας διακρίνεται από μια έμφαση στην ανάπτυξη ικανοτήτων στην ηγεσία και την ομαδική εργασία, δεξιότητες επικοινωνίας, και διαχειριστικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων.

Σας παρέχουμε Προσωπική υποστήριξη

W e καταλαβαίνουν ότι η επιτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας γρήγορα και σωστά. Σχεδόν κάθε έρευνα ή μελέτη που σχεδιάστηκε για να προσδιορίσει τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση επιβεβαιώνουν ότι η διατήρηση φοιτητές που συνδέονται αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Ποσοστό μαθητών μας την προσωπική υποστήριξη που περιήλθε στο Tiffin Πανεπιστήμιο ως ο κύριος λόγος για την επιτυχία τους, και θα συνιστούσα σε απευθείας σύνδεση προγράμματα Tiffin Πανεπιστημίου σε ένα φίλο ή συνάδελφο λόγω του ότι!

TU MBA σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε Real-World Επιτυχία: Καριέρα!

Προηγούμενες TU αποφοίτους MBA έχουν βρει καριέρα προσανατολισμένες θέσεις αμέσως μετά την αποφοίτησή του σε αυτά τα είδη των επαγγελμάτων ή / και με αυτά τα είδη των εταιρειών και οργανισμών (και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα!):

 • Διευθυντής του εργοστασίου
 • Λογιστές
 • Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα
 • Ασφαλιστικές Εταιρείες
 • Διοίκηση Υγείας
 • Πανεπιστήμιο / Κολέγιο Διοίκησης
 • banking
 • Μη κερδοσκοπικά ιδρύματα
 • Κρατικοί Φορείς
 • Ιδιωτικές και Δημόσιες Εταιρείες
 • Ξενοδοχεία και Εστιατόρια
 • Ένοπλες δυνάμεις
 • Δημόσια Συστήματα Διαμετακόμισης
 • Οι ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις
 • Εκτίμηση Επιχειρήσεις
 • Μεσίτες Ακινήτων
 • Προγραμματιστές
 • Αυτοαπασχολούμενος
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... περαιτέρω

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Διαβάστε Λιγότερα
Ελαφρό ινδικό γεύμα

Ask a Question

Άλλη