MBA στην επιχειρηματική καινοτομία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το ESMT Berlin μερικής απασχόλησης ESMT Berlin MBA στην επιχειρηματική καινοτομία είναι ένας ιδανικός τρόπος για να συνεχίσετε να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση, ενώ αποκτάτε τις γνώσεις και τις ικανότητες για να υποστηρίξετε όχι μόνο την προσωπική εξέλιξη αλλά και την ανάπτυξη και τη μετατροπή της εταιρείας σας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών που επιθυμούν να είναι αποτελεσματικοί παράγοντες αλλαγής στην οργάνωσή τους. Είτε είστε μέρος μιας ώριμης εταιρικής επιχείρησης που χρειάζεται να διεγείρει την ενοχλητική καινοτομία ή μια εκκίνηση που θέλει να μεγαλώσει, αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

Μάθετε για τα βασικά θέματα MBA, ακολουθούμενα από ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα σχετικά με την πελατειακή επικαιρότητα, την επιχειρηματική στρατηγική και την καινοτομία, την ψηφιακή επιχείρηση και την ευκινησία.

Η ευελιξία αποτελεί τον πυρήνα αυτού του διετούς προγράμματος σπουδών που παραδίδεται πρόσωπο με πρόσωπο και στην πιο καινοτόμο πλατφόρμα εικονικής μάθησης από την παγκόσμια σχολή ESMT . Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας περιλαμβάνει 80% σε απευθείας σύνδεση μελέτη και 20% προσωπικό σε 14 σαββατοκύριακα είτε στο Βερολίνο είτε στο Μόναχο (όλοι οι φοιτητές παρακολουθούν την πρώτη ενότητα στο Βερολίνο).

ESMT (Future of Management Education) εγγυάται την πρόσβασή σας στο πιο καινοτόμο περιβάλλον ανάμιξης στον κόσμο.

Βασικά στοιχεία

 • Μικτή παράδοση με 80% online / 20% πρόσωπο με πρόσωπο.
 • ESMT Berlin πτυχίο MBA του ESMT Berlin (60 ECTS).
 • Διάρκεια 24 μηνών προγράμματος.
 • 14 μονάδες πρόσωπο με πρόσωπο (Πέμπτη απόγευμα - Σάββατο).
 • Σύμπτυξη: Ξεκινάτε και ολοκληρώστε με την ίδια ομάδα ανθρώπων, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα δίκτυο.
 • Τοποθεσίες: επιλέξτε να σπουδάσετε είτε στο Βερολίνο είτε στο Μόναχο για κάθε ενότητα.
 • Σεπτέμβριος 2020 πρόσληψη.
 • Το πιο διεθνές δίκτυο αποφοίτων της Γερμανίας.
 • Τομείς εστίασης: μετασχηματισμός των επιχειρήσεων, ψηφιακή καινοτομία, ευελιξία, αναστάτωση, ανάλυση.
 • Δίδακτρο: 38.000 EUR (ποσοστό πρόωρων πτηνών 29.500 ευρώ έως τον Ιούνιο του 2020).

Σήμερα κατατάσσεται στην κατάταξη της FT Business School ως # 1 σχολή επιχειρήσεων στη Γερμανία και # 9 στην Ευρώπη, το ESMT είναι ένα από τα δύο μόνο σχολεία επιχειρήσεων στη Γερμανία για να εμφανιστεί σε κάθε διεθνή κατάταξη μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών σχολικών τάξεων. Ρίξτε μια ματιά στο πού βρίσκονται τα προγράμματα μας.

132343_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Τι είναι το "μίγμα" και γιατί είναι ιδανικό;

Το Blended συνδυάζει τα καλύτερα σε απευθείας σύνδεση και πρόσωπο με πρόσωπο μάθηση. Επωφελείστε από την ευελιξία της διαδραστικής διαδικτυακής εκμάθησης με το δικό σας ρυθμό ενώ ταυτόχρονα μαθαίνετε από τους συνομηλίκους σας και από την παγκόσμια σχολή τόσο online όσο και προσωπικά. Κάθε μάθημα έχει τόσο face-to-face όσο και online στοιχεία. Διατηρήστε την τρέχουσα εργασία σας, ενισχύστε την εμπειρία σας και δημιουργήστε το δίκτυό σας σε ένα πρόγραμμα.

Γιατί είναι το κλειδί πρόσωπο με πρόσωπο;

Ο συνδυασμός online σεμιναρίων με την εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο σας επιτρέπει να εργάζεστε πιο εντατικά με τους συμμαθητές σας και ενισχύετε την επακόλουθη συνεργασία σας στο διαδίκτυο. Τα διαδραστικά στοιχεία του διαδικτυακού ψηφιακού διανομέα του ESMT σάς επιτρέπουν να αναπτύξετε προσωπικές σχέσεις μεταξύ των στοιχείων "πρόσωπο με πρόσωπο".

Στείλτε μας το βιογραφικό σας για μια επισκόπηση προφίλ

Περιέργεια για να δούμε αν το MBA μερικής απασχόλησης στην επιχειρηματική καινοτομία είναι σωστό για εσάς και την καριέρα σας; Στείλτε το σύνδεσμο ή το βιογραφικό του προφίλ LinkedIn στην ομάδα εισαγωγής μας για μια αξιολόγηση προφίλ.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να εφαρμόσετε, θα πρέπει να έχετε

 • Τρία χρόνια μεταπτυχιακής επαγγελματικής εμπειρίας.
 • Προπτυχιακό δίπλωμα ή ισοδύναμο προσόν.
 • Ισχυρά αποτελέσματα GMAT / GRE ή ισχυρή απόδοση στο ESMT αποδοχής του ESMT .

Βασικές ιδιότητες που αναζητούμε στους αιτούντες

 • Διεθνείς προοπτικές και διαπολιτισμική ικανότητα.
 • Μια αλλαγή και νοοτροπία καινοτομίας.
 • Η φιλοδοξία και το κίνητρο για πλήρη απασχόληση και μερική απασχόληση.

Προθεσμίες

15 Ιουνίου 2020: Προθεσμία διδασκαλίας για τα πρόωρα πουλιά

15 Αυγούστου 2020: Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων

ESMT εισαγωγές ESMT εκτελούνται με κυλιόμενη διαδικασία επιλογής, ενώ οι διαθέσιμες θέσεις στην τάξη καλύπτονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ο χώρος στην τάξη είναι περιορισμένος και προτείνεται έντονα μια πρόωρη εφαρμογή. Οι αιτήσεις αναθεωρούνται μόλις ολοκληρωθούν.

Τέλη και χρηματοδότηση

Οι υποψήφιοι που υποβάλλουν συμπληρωμένη αίτηση έως τις 15 Ιουνίου 2020 θα λάβουν αυτόματη μείωση των διδάκτρων ύψους 8.500 EUR μειώνοντας τα δίδακτρα από 38.000 EUR σε 29.500 EUR, η οποία περιλαμβάνει την πρόσβαση στην πλατφόρμα και το περιεχόμενο εκμάθησης και τις απαιτούμενες άδειες περιπτωσιολογικών μελετών. Τα συνοδευτικά αποτελέσματα των εξετάσεων (GMAT, GRE, ESMT συμμετοχής ESMT , βαθμολογίες αγγλικής επάρκειας) μπορούν να υποβληθούν μετά την ημερομηνία αυτή. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τρεις δόσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Δάνεια: Το ESMT προσφέρει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά δάνεια μέσω της Prodigy Finance και της Brain Capital.

Φορολογικές ελαφρύνσεις: Πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, επιτρέπουν τη διδασκαλία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα συναφή έξοδα, ως απαλλασσόμενα από τη φορολογία έξοδα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schoo ... περαιτέρω

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schools in Germany with a global network of alumni in over 50 countries. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη