MBA στην Επιχειρηματικότητα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Στην Ελβετική Σχολή Διοίκησης, θα μάθετε ανάμεσα σε ένα πραγματικά διεθνές φοιτητικό σώμα καθώς οι μαθητές μας προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ποικιλομορφία, διότι προσθέτει στην εμπειρία μάθησης. Οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα έναν μαθητή που προσαρμόζεται σε ένα διαφορετικό χώρο εργασίας. Με το πρόγραμμα MBA, οι μαθητές θα μελετήσουν την ηγεσία, τις επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και τις φιλοσοφίες διαχείρισης που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιονδήποτε διαχειριστικό ρόλο σε διάφορους κλάδους. Το σχολείο των επιχειρήσεων μας δίνει επίσης στους μαθητές πρακτικές εμπειρίες, κορυφαίες ομάδες και συζητήσεις στην τάξη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διεθνείς διαλέξεις, εταιρικές επισκέψεις, ομιλητές επίσκεψης, ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και συμβουλευτική για βιογραφικό / πρακτική. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε να αναπτύσσουμε δίκτυα μαθητών από τη στιγμή που φτάνουν.

MBA στην Επιχειρηματικότητα

Αυτό το μάθημα βοηθά στην ανάπτυξη μιας παγκόσμιας νοοτροπίας που έχουν οι επιτυχημένοι ηγέτες στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Εστίαση σε πολιτιστικά ζητήματα και χρήση διεθνών παραδειγμάτων. Η διεθνής συμπεριφορά διαχείρισης, βοηθά τους διαχειριστές να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις για να οδηγήσουν με επιτυχία σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στους μαθητές διδάσκονται επίσης σύγχρονες εφαρμογές όπως υπηρεσίες (δημόσιες και ιδιωτικές), καινοτομία για αειφορία και ανάπτυξη, κοινωνική επιχειρηματικότητα. και οικονομικές πτυχές της επιχειρηματικότητας. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου και των βασικών του τμημάτων - χρηματοοικονομικά, λειτουργικά και αγορές.

Τι μπορείτε να κάνετε με πτυχίο MBA;

Πολλά προγράμματα MBA Degree προσφέρουν μια εκπαίδευση στη γενική διαχείριση μαζί με ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών. Εμείς στο SSM αξιολογούμε τους μαθητές και τους βοηθάμε να ακολουθήσουν μια εξειδίκευση που αξιοποιεί τα εγγενή ταλέντα τους. Ενώ το MBA είναι ακριβό, απαιτεί μεγάλη συναισθηματική επένδυση και μπορεί να σας αποσπάσει από την καθημερινή σας εργασία, μόνο το MBA μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία σχετικών πλεονεκτημάτων σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο και με διαρκή διαπιστευτήρια. Είναι μόνο ένα MBA που σχετίζεται με όλες τις βιομηχανίες και τους τομείς, θα είναι πολύτιμο ανεξάρτητα από την καριέρα που επιλέγεται μετά την αποφοίτηση.

Επειδή θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Αν και μπορεί να είναι δυνατό να ανεβείτε στις τάξεις με την πάροδο των ετών, ένα MBA σας διδάσκει να εξετάζετε ολιστικά προβλήματα και ευκαιρίες. Παρέχει επίσης αναλυτικά πλαίσια, όπως εκτιμήσεις κινδύνου, αναλύσεις κόστους-οφέλους και στρατηγικά σχέδια, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ευκαιρία που αντιμετωπίζετε, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε αξία και να προωθήσετε την καριέρα σας. Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες σταδιοδρομίες που απαιτούν MBA για την πρόοδο. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τομείς χρηματοδότησης και τραπεζικής και παροχής συμβουλών.

Επειδή θέλετε να αλλάξετε καριέρα.

Εάν σας ενδιαφέρει να αλλάξετε καριέρα, να αλλάξετε βιομηχανίες ή να κάνετε τον εαυτό σας έναν εμπορεύσιμο υπάλληλο σε διάφορους τομείς, ένας τίτλος MBA μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε και τα τρία. Το MBA υπογραμμίζει την επιθυμία σας να μάθετε, την προθυμία να εργαστείτε σκληρά και την αφοσίωση σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Επιπλέον, η εμπειρία MBA θα αλλάξει τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε σε συνομιλία με επιχειρηματίες και θα επιβεβαιώσει ότι είστε έτοιμοι για υψηλότερη θέση ή πλήρη αλλαγή. Ενώ είστε εγγεγραμμένοι σε ένα πρόγραμμα MBA, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε γενικές γνώσεις επιχειρήσεων και διαχείρισης που μπορούν να εφαρμοστούν σε σχεδόν οποιονδήποτε κλάδο.

Επειδή θέλετε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο.

Δεν έχει κάθε ηγέτης επιχείρησης ή στέλεχος MBA. Ωστόσο, μπορεί να είναι ευκολότερο να αναλάβετε ή να λάβετε υπόψη τους ηγετικούς ρόλους εάν έχετε εκπαίδευση MBA πίσω σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αναπτύξετε αυτά τα ηγετικά χαρακτηριστικά ακόμα κι αν δεν ήταν κάτι με το οποίο γεννηθήκατε. Ενώ εγγράφεστε σε ένα πρόγραμμα MBA, θα μελετήσετε φιλοσοφίες ηγεσίας, επιχειρήσεων και διαχείρισης που μπορούν να εφαρμοστούν σε σχεδόν οποιονδήποτε ηγετικό ρόλο. Το Business School μπορεί επίσης να σας προσφέρει πρακτική εμπειρία κορυφαίων ομάδων μελέτης, συζητήσεων στην τάξη και σχολικών οργανώσεων

Επειδή σας ενδιαφέρει πραγματικά να σπουδάσετε επιχειρήσεις.

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να αποκτήσετε MBA είναι επειδή σας ενδιαφέρει πραγματικά να μελετήσετε ποικίλα στοιχεία της επιχείρησης. Εάν σας αρέσει το θέμα και αισθάνεστε σαν να μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις και τις γνώσεις σας, η επιδίωξη MBA για την απλή χάρη της εκπαίδευσης είναι πιθανώς ένας άξιος στόχος.

Η υπόσχεσή μας προς εσάς:

Υποσχόμαστε, ότι το πρόγραμμα MBA University Degree θα αλλάξει σίγουρα τη ζωή σας. Δεν θα είσαι το ίδιο άτομο. Θα κοιτάξετε τον κόσμο και το περιβάλλον σας με διαφορετικά μάτια. Στη δουλειά, οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν ότι είστε διαφορετικοί. Θα βρεθείτε σε μια πορεία επιτυχίας, ικανοποίησης και δημιουργίας πλούτου.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professio ... περαιτέρω

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professionals’ work-life balance to befit them and help grow and learn regardless of their bustling schedules. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη