MBA στην Ενέργεια και την Αειφορία

Γενικά

18 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η διαχείριση ενέργειας είναι μια λειτουργία του σχεδιασμού και της λειτουργίας μονάδων παραγωγής ενέργειας και κατανάλωσης ενέργειας. Ένας διαχειριστής ενέργειας είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση των πόρων, την προστασία του κλίματος και την εξοικονόμηση κόστους. Η αειφόρος ενέργεια είναι ενέργεια που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σημερινών γενεών χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιούν τις δικές τους ανάγκες. Η αειφόρος ενέργεια αφορά την εξεύρεση καθαρών, ανανεώσιμων πηγών πηγών ενέργειας που ανανεώνονται και όχι από πηγές που μπορούν να εξαντληθούν. Η Pathway εξειδίκευσης στην ενέργεια και τη βιωσιμότητα είναι σχεδιασμένη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους διαχειριστές ενέργειας που εφαρμόζουν ή διαχειρίζονται βιώσιμη ενέργεια για τις οργανώσεις τους. Η Pathway εξειδίκευσης στην ενέργεια και τη βιωσιμότητα θα επικεντρωθεί στην ενεργειακή διαχείριση, τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, την ενεργειακή μετάβαση, τις βιώσιμες τεχνολογίες και οικονομίες, την εξισορρόπηση και την αποθήκευση ενέργειας, το νομικό και κανονιστικό περιβάλλον της ενεργειακής επιχείρησης.

Το ένα έτος MBA (Master of Business Administration) στην Ενέργεια και την Αειφορία είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη βιώσιμη ενέργεια και τη διαχείριση της ενέργειας. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν ένα Μεταπτυχιακό Διπλωμένο Δίπλωμα Ενέργειας και Αειφορίας από Cambridge International Qualifications, UK και MBA στην Ενέργεια και την Αειφορία από το Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Οι φοιτητές που εγγράφονται με το MBA στην Ενέργεια και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη θα αναλάβουν τις βασικές ενότητες για το Διεθνές Ανθρώπινο Δυναμικό, τη Διαχείριση Στρατηγικών Μεταβολών, τη Στρατηγική Διαχείριση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Λειτουργιών και τις εξειδικευμένες ενότητες Διαχείριση Ενέργειας, Βιώσιμη Διαχείριση Ενέργειας και Παγκοσμιοποίηση 21ου Αιώνα. το δεύτερο μέρος οι φοιτητές θα λάβουν την ενότητα για το κοινωνικοοικονομικό - νομικό περιβάλλον και ένα έργο διατριβής.

Πρόγραμμα διπλής πιστοποίησης UCAM - CIQ

Το διπλό πρόγραμμα πιστοποίησης MBA στην Ενέργεια και την Αειφορία στο ESBF θα διευκολυνθεί από αναγνωρισμένη σχολή με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι φοιτητές θα εκτίθενται σε συγκεκριμένες περιπτωσιολογικές μελέτες, επιχειρησιακές προσομοιώσεις και extempore. Όλοι οι φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα MBA θα έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Exeed School of Business and Finance , της πρόσβασης στο Ebrary με 1000 περιοδικά και βιβλία, τακτικές επισκέψεις σε ηγέτες του κλάδου και εκθέσεις σταδιοδρομίας

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο φοιτητής μπορεί να γίνει μέλος του αθλητικού σωματείου, της λέσχης επιχειρηματικότητας και της λέσχης επαγγελματικής ανάπτυξης. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι φοιτητές θα επισκεφθούν κέντρα καινοτομίας, μεγάλους οργανισμούς, επιταχυντές και πολλά υποσχόμενα ιδρύματα σε όλη την περιοχή των ΗΑΕ. Ο φοιτητής έχει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια εκδήλωση σταδιοδρομίας με τη συμμετοχή των καλύτερων εταιρειών του ΟΑΕ. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη σύγκληση πανεπιστημίου στην πανεπιστημιούπολη της UCAM, Μούρθια της Ισπανίας.

Σχετικά με την UCAM (Universidad Catolica de Murcia) - Καθολικό Πανεπιστήμιο της Μούρθια

Το UCAM είναι ένα πανεπιστήμιο με αριστεία που εδρεύει στη Murcia της Ισπανίας. Ξεκίνησε το 1995, η UCAM έχει ενεργό φοιτητική βάση 21.000 μαθητών και έχει ακαδημαϊκό προσωπικό άνω των 1000. Το πρόγραμμα MBA στο UCAM της Μούρθια της Ισπανίας είναι διαπιστευμένο από την ANECA και το πανεπιστήμιο είναι μέλος του ENQA, Universia και EUA. Η UCAM διαθέτει ένα δίκτυο στρατηγικής εταιρικής σχέσης με περισσότερα από 300 πανεπιστήμια, όπως το Stanford, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και το Εθνικό Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο. Η UCAM έχει μια εταιρική στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας όπως η Coca Cola, η Microsoft, η Soft και η SAP. Σκεφτείτε ως Πανεπιστήμιο Αθλητισμού, η UCAM έχει περισσότερες από 20 Ολυμπιάδες ως αποφοίτους της.

Σχετικά με το CIQ

Το Cambridge International Qualifications είναι ένας διεθνής φορέας που ανακηρύσσεται με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το CIQ απονέμει επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο σε θέματα διαχείρισης και τεχνολογίας και έχει μια εταιρική σχέση προόδου με κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το CIQ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διασφάλιση της ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα προγράμματα της CIQ εγκρίνονται από την TQUK και την NCFE. Το CIQ είναι επίσης ένας εταιρικός συνεργάτης μάθησης περισσότερων από 100 οργανισμών σε όλο τον κόσμο.

Περίγραμμα προγράμματος - Μέρος Α

Το μέρος Α αποτελείται από έξι ενότητες, εκ των οποίων τέσσερις ενότητες είναι πυρήνα ενώ δύο είναι εξειδικευμένες ενότητες. Οι έξι ενότητες θα παραδοθούν σε διάστημα έξι μηνών. Όλοι οι μαθητές που ολοκληρώνουν το μέρος Α θα αποκτήσουν 40 μονάδες ECTS που αντιστοιχούν σε 120 μονάδες UK.

  • Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Διαχείριση στρατηγικών αλλαγών
  • Στρατηγική διαχείριση και ηγεσία
  • Διαχείριση λειτουργιών
  • Διαχείριση ενέργειας και διαχείριση βιώσιμης ενέργειας
  • Παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα

Πρόγραμμα προγράμματος - Μέρος Β

Το μέρος Β αποτελείται από μια υποχρεωτική ενότητα και μια εργασία διατριβής. Το μέρος Β θα διαρκέσει έξι μήνες και όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα ολοκληρώσουν το μέρος Α και το μέρος Β θα απονεμηθεί από το UCAM Ισπανία και θα αποκτήσει 60 μονάδες ECTS (Ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς ακαδημαϊκών μονάδων) που ισοδυναμεί με 180 πιστώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Κοινωνικοοικονομικό - Νομικό Περιβάλλον
  • Διπλωματική εργασία

Παράδοση - Συνδεδεμένοι:

Το πρόγραμμα θα παραδοθεί μέσω του διαδικτυακού συστήματος εκμάθησης της τεχνολογίας και όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν πρόσβαση σε διεθνή περιοδικά και βιβλία. Όλα τα προγράμματα θα παραδοθούν από διεθνείς φοιτητές και ο φοιτητής μπορεί να παρακολουθήσει τις ζωντανές διαλέξεις από τις ανώτερες διεθνείς σχολές καταγράφοντας το σύστημα. Όλες οι συνεδρίες θα καταγραφούν και οι μαθητές μπορούν να ακούσουν τις ομιλίες στον ελεύθερο χρόνο. Το LMS έχει μια επιλογή για τη συζήτηση διευκρίνισης αμφιβολιών και την ηλεκτρονική δραστηριότητα στην τάξη. Οι τάξεις θα διεξαχθούν δύο φορές την εβδομάδα (Κυριακή και Τρίτη) για τρεις ώρες το καθένα.

Ανάθεση και αξιολόγηση:

UCAM - Το ESBF ακολουθεί προσέγγιση αξιολόγησης με βάση την εκχώρηση και ο φοιτητής πρέπει να υποβάλει μια ανάθεση μετά από κάθε ενότητα.

Εισαγωγή:

Το UCAM - το ESBF ακολουθεί την αρθρωτή / περιστροφική πρόσληψη και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να λάβουν την εισαγωγή στην αρχή κάθε μονάδας. Για την υποστήριξη εισδοχής στείλτε τις ερωτήσεις σας στο info@esbfedu.com

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... περαιτέρω

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Διαβάστε Λιγότερα
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Σαουδική Αραβία Online , Σιγκαπούρη Online , Μπαχρέιν Online , Ινδία Online , Ντουμπάι , Καναδάς Online , Νιγηρία σε απευθείας σύνδεση , Βομβάη , Μπανγκαλόρου , Αμπού Ντάμπι , Μαλαισία Online , Λονδίνο , Ριάντ , Τζέντα , Dammam , Al Ain + 18 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη