Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό είναι ένα διετές πρόγραμμα με γενικό επίκεντρο τη διαχείριση. Το πρόγραμμα στοχεύει να αναπτύξει υψηλής ποιότητας επαγγελματίες οι οποίοι θα είναι παράγοντες αλλαγής μέσω ενός συνδυασμού της δημιουργικότητας, της πρωτοβουλίας, τις αρμοδιότητές τους και διαπροσωπικές δεξιότητες. Η όλη εμπειρία μάθησης είναι άκρως διαδραστική και προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό των περιπτώσεων, προσομοιώσεις και διαδραστικές διαλέξεις για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές αποκτούν τόσο από τη θεωρία και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων.

mba

Στοχεύει στην ανάπτυξη της λειτουργικής ικανότητας κάθε σύγχρονο μάνατζερ αναμένεται να έχει στο σημερινό όλο και πιο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον. Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στην κατανόηση και διαχείριση των σύγχρονων επιχειρήσεων μέσα στο συγκρότημα πλαίσιο του Πακιστάν.

Το διδακτικό προσωπικό του Προγράμματος είναι γνωστή για την ικανότητά της να συνδυάσει τη θεωρία και την πρακτική στην τάξη, κάνοντας την εμπειρία εκμάθησης πολύ πιο πολύτιμη. Αυτό προέρχεται από την εμπειρία τους στην παροχή συμβουλών, την έρευνα, υπόθεση-γραφή, και σε συνεργασία με τα διοικητικά συμβούλια των διαφόρων εταιρειών στη χώρα το πρώτο έτος του προγράμματος MBA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων και τεχνικών, καθώς και την ενθάρρυνση αναλυτικές και επικοινωνιακές ικανότητες. Το δεύτερο έτος ενθαρρύνει μια πιο στρατηγική και δια-λειτουργική προσέγγιση μέσω της υποχρεωτικής 6 εβδομάδων πρακτική και μεγαλύτερη έμφαση στην περίπτωση που βασίζεται συζήτηση στην τάξη.

MBA φοιτητές πρέπει να έχουν CGPA 2.50 να αποφοιτήσουν. Οι τρεις πρώτες φοιτητές απονέμονται μετάλλια από Engro Foods Limited.

MBA Προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Ένα ισχυρό και πλήρες έντυπο αίτησης με την ποικιλομορφία των ισχυρών και των συμφερόντων
  • 16 χρόνια εκπαίδευσης ή επαγγελματικής ισοτιμίας στην ακαδημαϊκή εμπειρία, όπως αναγνωρίζεται από το HEC
  • Ένα καλό GMAT, GRE ή ΡΜΑΤ (Διαχείριση FCC δοκιμασία επάρκειας) βαθμολογία
  • Μια επιτυχημένη συνέντευξη με την επιτροπή MBA
  • Εργασιακή εμπειρία είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη

Παρακαλούμε βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες προγράμματος εδώ: http://www.fccollege.edu.pk/academics/som/mba

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
734,920
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Απρ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη