MBA πλήρους απασχόλησης

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα Master Πλήρους Χρόνου σας προσφέρει μια εκπαίδευση που είναι τόσο ακαδημαϊκή όσο και ανθρώπινη, αναπτύσσοντας τις δυνατότητές σας και ενθαρρύνετε την επαγγελματική ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια των 22 μηνών, θα αντιμετωπίσετε έναν μετασχηματισμό βάσει των μαθησιακών φάσεων. Το Πρόγραμμα ξεκινά με μια περίοδο πνευματικής ανάπτυξης κατά την οποία θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές και την τέχνη της διαχείρισης μιας εταιρείας. Στην επόμενη φάση, θα εφαρμόσετε αυτήν τη γνώση στην πράξη. Τέλος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια διεθνή μαθησιακή εμπειρία.

Στο IPADE, θα είστε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας μάθησης που αποτελείται από εξαιρετικά ταλαντούχους νέους επαγγελματίες που θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε πέρα από τα όριά σας. Αυτή η κοινότητα θα σας προετοιμάσει για τις σύνθετες ευθύνες που συνοδεύουν την ηγεσία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στο πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης.
Ernesto Bolio Barajas
Εταιρικός διευθυντής πλήρους απασχόλησης MBA

Γιατί το IPADE;

Το πλήρες πρόγραμμα MBA έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσει τις ευθύνες της ανώτατης διοίκησης. Οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε μια βαθιά μεταμόρφωση, και αυτή η κατάρτιση απαιτεί μια διετή δέσμευση για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα αποκτούν μια επαγγελματική ώθηση που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη απόδοση και αυξημένες δεξιότητες ηγεσίας. Οι απόφοιτοι του IPADE ξεχωρίζουν μεταξύ των συμμαθητών τους λόγω του υψηλά αναπτυγμένου παγκόσμιου επιχειρηματικού τους οράματος και της βαθιάς αίσθησης κοινωνικού τους σκοπού, που πρέπει πάντα να συνοδεύουν τη διαχείριση μιας επιχείρησης.

Το πρόγραμμα MEDE του IPADE χρησιμοποιεί τη μέθοδο περίπτωσης και πρόσθετα εργαλεία διδασκαλίας για να προσφέρει μια έντονη εκπαιδευτική εμπειρία που επικεντρώνεται στην οικοδόμηση δεξιοτήτων και τη μετατροπή ηγετών.

Ακαδημαϊκή δομή

Πρώτος χρόνος

Το πρώτο έτος του Προγράμματος προσανατολίζεται κυρίως σε μια εις βάθος μελέτη διαφορετικών τομέων διαχείρισης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συμμετέχοντες αποκτούν τα απαραίτητα τεχνικά εργαλεία για την άριστη διαχείριση. Μαζί με αυτές τις σκληρές δεξιότητες, οι συμμετέχοντες θα μάθουν για την ηγεσία και την ομαδική εργασία.

Καλοκαιρινή πρακτική

Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου έτους τους, οι συμμετέχοντες πλήρους απασχόλησης MBA πρέπει να πραγματοποιήσουν ένα θερινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με μια εταιρεία. Το Έργο σχεδιάζεται ως μια πρακτική διαδικασία μάθησης στην οποία οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν μεγάλο μέρος από ό, τι έχουν μάθει κατά το πρώτο έτος του προγράμματος σε πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις.

Δεύτερη χρονιά

Το δεύτερο έτος δίνει έμφαση στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου οράματος, στρατηγικών διαδικασιών λήψης αποφάσεων και άλλων λεγόμενων μαλακών δεξιοτήτων. Κατά το τέταρτο τρίμηνο, οι μαθητές επιλέγουν ανάμεσα σε 40 διεθνείς σχολές επιχειρήσεων για τη διεθνή εμπειρία ανταλλαγής τους. Κατά τη διάρκεια του έκτου τριμήνου, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τέσσερα μαθήματα επιλογής που εστιάζονται στις τελευταίες παγκόσμιες επιχειρηματικές τάσεις.

Μεθοδολογία

Με τη μέθοδο Case, οι συμμετέχοντες τελειοποιούν τις διοικητικές τους δεξιότητες ασκώντας την ανίχνευση, ανάλυση και διάγνωση πραγματικών επιχειρηματικών προβλημάτων.

Το πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ικανότητές τους να λαμβάνουν ακριβείς αποφάσεις, να ασκούν ευελιξία και ανοιχτόμυαλο και να χτίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα που απαιτείται για κάθε διαχειριστική δράση.

Η μέθοδος περίπτωσης χρησιμοποιεί ακαδημαϊκό υλικό (επιχειρηματικές περιπτώσεις) με βάση πραγματικές οργανωτικές προκλήσεις που αναλύονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτή η διαδικασία χωρίζεται σε τρία στάδια: προσωπική μελέτη, ομαδική εργασία και σύνοδος ολομέλειας με επικεφαλής έναν ειδικό καθηγητή.

Με βάση τις υποθέσεις και τις συνοδευτικές τεχνικές σημειώσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις βασικές αρχές της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και οι επισκέπτες καθηγητές παρέχουν επιπλέον πρακτικές συμβουλές, εμπειρογνωμοσύνη και εμπειρία ζωής.

1. Προσωπική μελέτη

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την προσωπική τους εμπειρία με την κατάσταση που περιγράφεται για να αξιολογήσουν τα θέματα και να εκπονήσουν ένα σχέδιο δράσης.

2. Ομαδική εργασία

Η ομάδα των συμμετεχόντων συνδυάζει την προσωπική τους ανάλυση και την ολομέλεια για τη λήψη αποφάσεων σαν να ήταν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

3. Σύνοδος Ολομέλειας

Η περίπτωση αναλύεται με τη χρήση εισόδου από ολόκληρη την τάξη υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου καθηγητή.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Πτυχίο.
 • 3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
 • Επίδοση στα αγγλικά:
  • TOEIC (τουλάχιστον 850 βαθμοί)
  • TOEFL IBT (τουλάχιστον 100 βαθμοί)
  • TOEFL PBT (τουλάχιστον 600 βαθμοί)
  • IELTS (τουλάχιστον 6,5 βαθμοί).
 • Δοκιμή δεξιοτήτων διαχείρισης του IPADE, GMAT (τουλάχιστον 600 βαθμοί) ή GRE (τουλάχιστον 150 βαθμοί ανά ενότητα).

Διαδικασία εισαγωγής

 1. Ραντεβού: Η πρώτη σας επαφή με το IPADE: ένα συμβάν, ένα ραντεβού, ένα πρωινό ή μια κλήση Skype (για αλλοδαπούς αιτούντες).
 2. Εξέταση: Για τις εξετάσεις, μπορείτε να προετοιμαστείτε με το διαδικτυακό μας μάθημα. Ζητήστε λεπτομέρειες από την ομάδα εισαγωγής (μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε την "Ηλεκτρονική εφαρμογή").
 3. Συνεντεύξεις: Συνεντεύξεις με διευθυντές του Προγράμματος (μην ξεχάσετε να φέρετε την τεκμηρίωσή σας).
 4. Επιτροπή: Η Επιτροπή Εισδοχών θα αποφασίσει εάν θα γίνετε δεκτοί ή όχι και θα λάβετε μια επιστολή για να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.
 5. Εγγραφή: Μόλις γίνετε δεκτοί, θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος εγγραφής για να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να υποβάλετε αίτηση για υποτροφίες και οικονομική βοήθεια.
 6. Υποτροφία και χρηματοδότηση: Μπορείτε να αρχίσετε να υποβάλλετε αίτηση για υποτροφίες και χρηματοδότηση. Ζητήστε πληροφορίες από την ομάδα εισαγωγής.
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

IPADE Business School was founded in 1967 by a group of prominent businessmen with the aim of developing future leaders with the ability to drive social and economic growth, rooted in personal integri ... περαιτέρω

IPADE Business School was founded in 1967 by a group of prominent businessmen with the aim of developing future leaders with the ability to drive social and economic growth, rooted in personal integrity, social responsibility and global vision. Διαβάστε Λιγότερα
Πόλη του Μεξικό , Μοντερέι , Γκουανταλαχάρα + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη