MBA με μια Συγκέντρωση στη Διοίκηση Φιλοξενίας

Το Ινστιτούτο Διοίκησης Φιλοξενίας Vatel στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Alliant

Το Master of Business Administration (MBA) με μια Συγκέντρωση στη Διοίκηση Φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να αποφοιτήσουν σε μόλις 18 μήνες. Πρόκειται για ένα εντατικό και καινοτόμο πτυχίο που προετοιμάζει τους σπουδαστές για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί διαχειριστές της βιομηχανίας φιλοξενίας και ηγέτες. Τα μαθήματα είναι ισορροπημένα μεταξύ ακαδημαϊκής θεωρίας και επαγγελματικής πρακτικής.

97807_LAWA-group-LucDelafosse-2017.jpg

Στην πανεπιστημιούπολη, οι σπουδαστές ασχολούνται με την απαραίτητη κριτική σκέψη, την ηγεσία, τη διαχείριση και τις επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταγωνιστούν στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Με έμπειρους διδακτορικούς και μικρούς μαθητές, οι φοιτητές λαμβάνουν την εξατομικευμένη υποστήριξη και προετοιμασία που χρειάζονται για να μετατρέψουν την εμπειρία τους σε εμπειρογνωμοσύνη και να επιτύχουν την αριστεία.

Οι σπουδαστές εφαρμόζουν άμεσα τις γνώσεις τους μέσω επαγγελματικής εμπειρίας, με την δυνατότητα συμμετοχής έως και 12 μηνών σε πρακτική κατάρτιση στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φοιτητές εργάστηκαν στα ξενοδοχεία φιλοξενίας εταίρων μας, τα οποία περιλαμβάνουν: St. Regis, Four Seasons, Lodge στην Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham και πολλά άλλα. Το Κέντρο Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας του Vatel θα βοηθήσει τους μαθητές να εντοπίσουν τις πρακτικές τους πρακτικές.

Το Alliant International University είναι διαπιστευμένο από το WASC Senior College και την Πανεπιστημιακή Επιτροπή (WSCUC). Το WASC είναι ένας περιφερειακός φορέας διαπίστευσης αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

97808_LAvatel_students_class-7083.jpg

Απαιτήσεις εισδοχής

 1. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου. Οι σπουδαστές με πτυχίο όχι στον τομέα των επιχειρήσεων θα πρέπει να λάβουν 2 προαπαιτούμενα μαθήματα.
 2. Οι σπουδαστές πρέπει να έχουν τουλάχιστον 6 μήνες σχετική φιλοξενία και εμπειρία στον τουρισμό.
 3. Η ελάχιστη αγγλική επάρκεια για τους διεθνείς φοιτητές είναι η εξής: IELTS - 6.0. TOEFL iBT-70, PTE-50, CAMBRIDGE-170, CEFR-B2, iTEP Academic - 4.0, DET: 49-59.
 4. Το ελάχιστο GPA είναι 2,75 σε κλίμακα 4,0.
 5. Οι εξετάσεις GRE ή GMAT δεν απαιτούνται.

Κάθε υποψήφιος θα εξεταστεί με βάση το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο και την επαγγελματική του πείρα. Μπορεί να ισχύουν πρόσθετες απαιτήσεις αποδοχής. Το πρόγραμμα MBA στο Λος Άντζελες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλους τους αιτούντες.

97811_Group3Photoshooting.jpg

Διάρκεια προγράμματος

18 έως 24 μήνες ανάλογα με τα φορτία του μαθήματος, μια προαιρετική πρακτική άσκηση και άλλους παράγοντες.

Οι προσφορές και η ακολουθία μαθημάτων υπόκεινται σε αλλαγές.

 • Διεθνής Διοίκηση Μάρκετινγκ
 • Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Παγκόσμια Ηγεσία
 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Στατιστική Ανάλυση και Μοντελοποίηση Επιχειρήσεων
 • Τεχνολογία για Διαχειριστική Λήψη Αποφάσεων
 • Χρηματοοικονομική και λογιστική διαχείριση
 • Διαχείριση Επιχειρήσεων και Logistics
 • Capstone της πρακτικής εξάσκησης πρακτικής (που ολοκληρώθηκε για αυτή τη συγκέντρωση ως διαχείριση φιλοξενίας Αμειβόμενη πρακτική κατάρτιση )
 • Διαχείριση πωλήσεων για την φιλοξενία
 • Τάσεις στην φιλοξενία και τον τουρισμό
 • Ανάπτυξη της καριέρας, του εργατικού δυναμικού και των ταλέντων στη βιομηχανία φιλοξενίας
 • Επιχειρηματικότητα στην φιλοξενία

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα χρεώνονται από τη μονάδα σεμιναρίων / εξάμηνων στα 698 δολάρια ανά μονάδα με συνολικά μονάδες 36 εξαμήνων. Το συνολικό κόστος MBA στο πρόγραμμα Φιλοξενία και διαχείριση είναι $ 25.128, για φοιτητές που έχουν πτυχίο σε επιχειρηματικό τομέα και δεν χρειάζεται να ολοκληρώσουν τα δύο προαπαιτούμενα μαθήματα. Αυτή η εκτίμηση δεν περιλαμβάνει το κόστος βιβλίων και προμηθειών ή το δωμάτιο / το σκάφος.

Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό χρέος, τα κέρδη και τα ποσοστά ολοκλήρωσης των φοιτητών που παρακολούθησαν αυτό το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα href = "https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html

Οι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν όλες τις χρεώσεις περιόδου σύνδεσης / εξαμήνου μέχρι την Παρασκευή πριν από την ημερομηνία έναρξης της συνεδρίασης / εξαμήνου.

Αυτό το σχολείο προσφέρει προγράμματα σε:

• Αγγλικά

Ημερομηνία Έναρξης: Αύγουστος

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 27, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
18 - 24 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,128 USD
Συνολικά δίδακτρα. Αυτή η εκτίμηση δεν περιλαμβάνει το κόστος βιβλίων και προμηθειών ή το δωμάτιο / το σκάφος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

Living in Los Angeles

A Day at Vatel Los Angeles