MBASTUDIES.GR

41 Μερικής Παρακολούθησης {mbastudies-part-time:plural} στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ένα MBA, ή Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων, μερικής παρακολούθησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Σχεδιασμένο για εργαζόμενους επαγγελματίες, αυτό το είδος προγράμματος γενικά προσφέρει πιο ευέλικτα προγράμματα παρακολούθησης από οτι ένα τυπικό πτυχίο.

MBA είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για φοιτητές που θέλουν να προωθήσουν τις ακαδημαϊκές δεξιότητες τους και τις εφαρμόζουν σε πραγματικές καταστάσεις της πραγματικής ζωής των επιχειρήσεων. Καθοδηγεί τους μαθητές να αντανακλούν και να επανατοποθετηθούν όσον αφορά την επιλογή μελλοντική τους σταδιοδρομία. Οι μαθητές να αποκτήσουν μια ευρεία κατανόηση των βασικών λειτουργιών της μια σειρά από επιχειρηματικές περιοχές και χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες για να συμβάλει στη στρατηγική κατεύθυνση μιας επιχείρησης.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

τις Καλύτερο 41 Μερικής Παρακολούθησης {mbastudies-part-time:plural} στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2019/2020

Προγράμματα Filter

Μερική μελέτη MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 - 30 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο

MBA μερικής απασχόλησης - Οι φοιτητές FlexMBA Rady εργάζονται επαγγελματίες με πάθος για την καινοτομία και την προσπάθεια για τη δημιουργία επιχειρηματικής επιτυχίας. Διερευνούν νέες ιδέες και ευκαιρίες και ανακαλύπτουν και αναπτύσσουν τρόπους για να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις και τον κόσμο. Οι φοιτητές FlexMBA υπερέχουν στους τρέχοντες ρόλους τους και είναι έτοιμοι να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη και να συμβάλουν περισσότερο. Το μερικής απασχόλησης πρόγραμμα MBA δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκπληρώσουν τους στόχους τους και οι οργανώσεις τους έχουν θέσει για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (μερικής απασχόλησης MBA)

Wake Forest University - School of Business
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Winston-Salem Σαρλότ +1 περισσότερα

Το 2ετές πρόγραμμα MBA μας είναι το # 1 μερικής απασχόλησης πρόγραμμα MBA στη Βόρεια Καρολίνα, σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες που εργάζονται.

Βραδινό MBA

Goizueta Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 - 36 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Ατλάντα

Δομημένο για επαγγελματίες που εργάζονται, το Evening MBA προσφέρει προσφορές που περιμένετε από ένα πλήρες MBA αλλά παρέχεται σε ένα εύκαμπτο, εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Κατατάχθηκε # 1 στην Ατλάντα και διαθέτει ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται από την παγκόσμιας κλάσης σχολή, το πρόγραμμα μας σας δίνει την άκρη και τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε στη δυναμική μας, παγκόσμια αγορά. Θα είστε σε θέση να θέσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες για να χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας το επόμενο πρωί, παρέχοντας την αποτελεσματικότητα της επόμενης ημέρας.

Babson MBA για Επαγγελματίες Εργασίας

Babson College
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley Βοστώνη +1 περισσότερα

Επιλέξτε μεταξύ της μερικής απασχόλησης βραδινές και online μικτές μορφές μάθησης για να κερδίσετε την αριθ. 1 MBA στην επιχειρηματικότητα, ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση.

MBA (Μερική απασχόληση)

University of San Francisco - School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Φρανσίσκο

Το πτυχίο MBA μερικής απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώσει την καριέρα σας ενώ εργάζεστε - παρέχοντας βασικές δεξιότητες και νέες προοπτικές που θα τεθούν αμέσως πίσω στο γραφείο.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Westcliff University
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Ο Irvine

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) πτυχιακό πρόγραμμα προετοιμάζει τα άτομα για σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης. Πιο συγκεκριμένα, στόχος της είναι να παρέχει μια ευκαιρία για τους άνδρες και τις γυναίκες να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις ικανότητες, τις στάσεις, και την κατανόηση που θα αποτελέσουν θεμέλιο για την ανάπτυξη σε ικανούς επαγγελματίες της διαχείρισης των επιχειρήσεων, να τύχουν αποφοίτους να αναζητήσουν εργασία σε μεγάλες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών υπολογιστών που σχετίζονται με υπηρεσίες, επενδύσεις τραπεζικό / κινητών αξιών και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους τομείς του μάρκετινγκ, έρευνα, ανάλυση, και / ή τη χρηματοδότηση.

Μερική μελέτη Online MBA

Brentwood University
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Ο Irvine

Το πρόγραμμα MBA στο Brentwood University έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες όλων των επιπέδων εμπειρίας, μερικοί από τους οποίους μπορεί να προσπαθούν να προχωρήσουν στην καριέρα τους και άλλοι να αλλάξουν στον τομέα των επιχειρήσεων από άλλους τομείς.

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Campbellsville University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Campbellsville Λούισβιλ +1 περισσότερα

MBA- Master of Business Διοίκηση με έμφαση στην HR, Οικονομικών, Μάρκετινγκ, Ηγεσία, Διοίκηση Πληροφορικής, Λογιστικής, Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υγείας.

MBA - μερικής απασχόλησης

Elmhurst College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 22 μήνες Φεβρουάριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Elmhurst +1 περισσότερα

Βολικά τοποθετημένο στα δυτικά προάστια του Σικάγου, το Elmhurst προσφέρει προσιτές, ευέλικτες επιλογές για το πτυχίο, στην πανεπιστημιούπολη ή στο διαδίκτυο. Με μια ομάδα συναδέλφων επαγγελματιών, θα κερδίσετε το MBA σας σε λιγότερο από δύο χρόνια εργασίας μερικής απασχόλησης.

MBA - μερικής απασχόλησης

University of Baltimore, Merrick School of Business
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon +1 περισσότερα

Το Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης MBA έχει σχεδιαστεί με σας (και ο εργοδότης σας) στο μυαλό. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε μια παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας, σε απευθείας σύνδεση ή και τα δύο, η επιλογή είναι δική σας. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, θα μάθετε μαζί με άλλους φοιτητές που ψάχνουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά, ακριβώς όπως σας.

προσαρμοσμένα προγράμματα

Yale School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Νέο Haven Νέα Υόρκη

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα περιφερειακά ινστιτούτα κατάρτισης διευθυντών, προωθώντας τη βάση γνώσεων και τα σύνολα δεξιοτήτων της καλής εταιρικής διακυβέρνησης.

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

Claflin University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 18 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Orangeburg +1 περισσότερα

Η Claflin Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες που επιδιώκουν να ενισχύσουν τα διαπιστευτήρια και τις γνώσεις τους, ενώ κερδίζει μια διεθνή προοπτική.

MBA μερικής απασχόλησης

Duquesne University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 28 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Πίτσμπουργκ

Το Donahue Graduate School of Business είναι στην ευχάριστη θέση να εισαγάγει το νέο μας πρόγραμμα σπουδών MBA για τους επαγγελματίες που εργάζονται. Μπορείτε να μελετήσει με μερική ή πλήρη απασχόληση σε μια αυτο-ρυθμό περιβάλλον που προσφέρει το βράδυ στην τάξη και σε απευθείας σύνδεση επιλογές.

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Empire State College, State University of New York
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Saratoga Springs

Το Master of Business Administration πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους επίδοξους και μεσαίας καριέρας διευθυντές που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις αναλυτικές τους, τις αποφάσεις λήψης αποφάσεων και τις επικοινωνιακές δεξιότητες σε πολύπλοκα οργανωτικά περιβάλλοντα.

MBA - Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

ISEAD Business School
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 13 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Μαδρίτη Κολομβία Μπογκοτά Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι +4 περισσότερα

Απευθύνεται σε "Junior" και / ή επαγγελματική εμπειρία, το Master of Business Administration Business School ISEAD επιχειρησιακή-στρατηγική αναπτύσσει την επαγγελματική ανάγκη να γίνουν και να εφαρμόσουν στην οργάνωση της εκτελεστικής ικανότητες σας. Το πρόγραμμα δίνει επίσης το περιεχόμενο, το όραμα και την ικανότητα για ο επιχειρηματίας έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να πραγματοποιήσει τις ιδέες τους, βοηθώντας σας να δώσει προτεραιότητα στις μεταβλητές στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.