MBASTUDIES.GR

Δείτε 69 Μερικής Παρακολούθησης {mbastudies-part-time:plural} Ευρώπη

Τα MBA μερικής παρακολούθησης προορίζονται για φοιτητές που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν στο πανεπιστήμιο πλήρως. Αυτό το είδος διπλώματος μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να μάθουν πολλά σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τη θεωρία και τη διαχείριση, καθιστώντας το τέλειο συμπλήρωμα για ένα Πτυχίο.

Μια Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) παρουσιάζεται σε αποφοίτους με την ολοκλήρωση δύο ετών προηγμένων και εξειδικευμένων θεμάτων σπουδών που καλύπτουν, όπως η επιχείρηση, τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση και τη λογιστική. Κερδίζουν ένα MBA μπορεί να δώσει αποφοίτους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων εργασίας σε μια επιθετική αγορά εργασίας.

 

Υπάρχουν περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, από την κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα σε μικρές, διδασκαλία εστιασμένη πανεπιστήμια. Η ίδια η Ευρώπη δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι άλλες ηπείρους, φθάνοντας από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ακτή της Αφρικής.

Ξεκινήστε Σήμερα Μερικής Παρακολούθησης {mbastudies-part-time:plural} Ευρώπη 2019/2020

Προγράμματα Filter

Επαγγελματική Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA (στα γερμανικά)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστρία Launceston

Το Professional MBA συνδυάζει πρακτικές προσανατολισμένες προσεγγίσεις με θετικά θεωρητικά θεμέλια.

Μερική απασχόληση MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 - 6 έτη Ανοικτή Εγγραφή Λουξεμβούργο

Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται στο Λουξεμβούργο, οι οποίοι φιλοδοξούν να έχουν ηγετικές θέσεις στην αυριανή παγκόσμια οικονομία. Το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από μια πολυτομεακή προσέγγιση.

International MBA μάθησης δράσης

Business School Netherlands
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Buren Νότια Αφρική Κέιπ Τάουν +2 περισσότερα

Είσαι που ψάχνουν για το μοναδικό πρακτικό MBA που θα σας πάρει περισσότερο στην καριέρα σου; Το πρόγραμμα του Διεθνούς Δράσης Μάθηση MBA επικεντρώνεται στην εφαρμοσμένη μάθηση μέσα από την επίλυση σε πραγματικό χρόνο, τα προβλήματα σχετίζονται με την εργασία στο δικό σας οργανισμό. Αυτή η μερική απασχόληση, η μικτή μάθηση MBA επιτρέπει μια πολύ πρακτική προσέγγιση για την εκπαίδευση των ηγετών των επιχειρήσεων του σήμερα. Η Διεθνής Δράση Learning MBA προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα σε επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για την εξεύρεση λύσεων για τα τρέχοντα θέματα της διαχείρισης, επιτυγχάνοντας προσωπικό πλουτισμό και μεγάλη απόδοση της επένδυσης.

MBA στη Διαχείριση Μηχανικών

Westford University College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 18 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah Νιγηρία Lagos Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε απευθείας σύνδεση Νότια Αφρική Κέιπ Τάουν Σαουδική Αραβία Dammam Μπαχρέιν Μπαχρέιν Online Ντουμπάι Καναδάς Καναδάς Online Νιγηρία σε απευθείας σύνδεση Τορόντο Αμπού Ντάμπι Μαλαισία Μαλαισία Online Ιορδανία Αμάν Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +22 περισσότερα

Οι σημερινοί τεχνικοί διευθυντές πρέπει να εκπαιδεύονται στη γενική διοίκηση καθώς και σε συγκεκριμένους μηχανικούς μαθητές που θα χρησιμοποιηθούν από τις τεχνικές ομάδες που θα διαχειριστούν. Μηχανική

Executive MBA, Εδιμβούργο

Edinburgh Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 έτη Ιανουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε είστε δική σας επιχείρηση ή πρόοδος στον οργανισμό σας, το Executive MBA στο Edinburgh Business School , το Heriot-Watt University είναι για σας.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 15 μήνες Φεβρουάριος 2020 Ελβετία Ζυρίχη

Το SBS Flex MBA Master of Business Administration πτυχίο αναπτύχθηκε για να παρέχει στους φοιτητές με αυτή την τεχνογνωσία. Τα μαθήματα γίνονται μία φορά το μήνα στην πανεπιστημιούπολη.

MBA Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

Centria University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 2 έτη Ιανουάριος 2020 Φινλανδία Kokkola Jakobstad +2 περισσότερα

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή κατάρτισης για εξειδικευμένα και διευθυντικά καθήκοντα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται διεθνώς. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εφαρμόζεται σε ένα χρονικό διάστημα δύο ετών. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα που αποκτάται σε πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών είναι πτυχίο δευτέρου κύκλου στο ευρωπαϊκό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και παρέχει το ίδιο προσόν για δημοτικούς και κρατικούς υπαλλήλους ως μεταπτυχιακό δίπλωμα που αποκτάται σε πανεπιστήμιο.

MBA Γενική Διοίκηση μερικής ή πλήρους απασχόλησης

Munich Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 24 μήνες Μάρτιος 2020 Γερμανία Μόναχο +1 περισσότερα

Το MBA General Management είναι ένα state-of-the-art πρόγραμμα MBA προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις του σημερινού παγκοσμιοποιημένου επιχειρηματικού κόσμου. Έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο επιχειρηματικών γνώσεων και εργαλείων διαχείρισης και να διδάξει, να αναπτύξει και να ενισχύσει τις εκτελεστικές και ηγετικές σας ικανότητες.

MBA

Anglo-American University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 17 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Τσεχία Πράγα +2 περισσότερα

Anglo-American University προσφέρει ένα σπουδαίο MBA στην Πράγα, διδάσκοντας εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Το Πρόγραμμα MBA της Πράγας είναι ένα πρόγραμμα 17 μηνών σε συνεργασία με την Σχολή Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Πανεπιστημίου Chapman University Argyros (ASBE) που εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι εταιρίες προσλήψεων κατέταξαν την Αργυρό Σχολή 30η μεταξύ των προγραμμάτων MBA πλήρους παρακολούθησης και η κατάταξη των τοποθετήσεων αυξήθηκε δραματικά. Με έδρα την Καλιφόρνια, οι απόφοιτοι του Chapman Argyros κάνουν περίπου $ 69,000 σε μισθούς και μπόνους για να ξεκινήσουν με αξιοζήλευτο ποσοστό τοποθέτησης 87,5% μέσα σε τρεις μήνες από την αποφοίτηση.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Βέλγιο Προθυμώς

Αυτό το Executive MBA πρόγραμμα προορίζεται για υποσχόμενα στελέχη που έχουν τη φιλοδοξία να γίνουν κορυφαία στελέχη, ενώ συνεχίζουν την επαγγελματική τους εργασία με πλήρη απασχόληση.

MBA στην ψηφιακή επιχείρηση

Management Center Innsbruck
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστρία Ίνσμπρουκ

Το Executive MBA ψηφιακό πρόγραμμα MBA Επιχειρήσεων υπογραμμίζει τυπικά επιχειρηματικά μοντέλα της Νέας Οικονομίας και τις προϋποθέσεις τους για την επιτυχία. Μέσα από τη διάδοση των σύγχρονων γνώσεων σε συνδυασμό με την ισχυρή πρακτική συνάφεια, οι συμμετέχοντες μπορούν να γίνουν η κινητήρια δύναμη του ψηφιακού μετασχηματισμού της δικής τους εταιρείας και να δημιουργήσουν έναν ηγετικό πολιτισμό που χαρακτηρίζεται από επιχειρηματική επιχειρηματικότητα.

πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία (επαγγελματική mba)

TU Wien - Continuing Education Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστρία Βιέννη

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης και της Σλοβακικής University of Technology στη Μπρατισλάβα (ITM Μπρατισλάβα) προσφέρουν από κοινού με τη συνεργασία του Cluster Κινητικότητα της Βιέννης Οργανισμού Business ένα Επαγγελματικό Πρόγραμμα ΜΒΑ του διεθνή μορφή ...

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Γενική Διοίκηση

Diploma University of Applied Sciences
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Γερμανία Online

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Γενική Διοίκηση με πτυχίο MBA (Master of Business Administration) από το Πανεπιστήμιο DIPLOMA δίνει τη δυνατότητα σε έμπειρους αποφοίτους από τις φυσικές επιστήμες, τη μηχανική, τις ανθρωπιστικές επιστήμες ή τις κοινωνικές επιστήμες να αποκτήσουν διοικητικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να ασκήσουν ηγετική θέση πληρούν τις προϋποθέσεις.

LSB -Weekend MBA

Luxembourg School Of Business
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Λουξεμβούργο

Το Σαββατοκύριακο Πρόγραμμα MBA στη Σχολή του Λουξεμβούργου of Business έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών με αυστηρά χρονοδιαγράμματα και μια προθυμία να μάθουν και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 24 μήνες. Τα μαθήματα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο).

Μερική απασχόληση Διεθνές MBA

MIB Trieste School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Τεργέστη

Το Part Time International MBA είναι ένα Master of Business Administration με ισχυρή διεθνή έμφαση, που διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, που θα σας φέρει σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και θα τονώσει τον διάλογο και τη συζήτηση. Το πρόγραμμα διαρκεί 2 χρόνια, με τάξεις από Δευτέρα έως Παρασκευή στην Τεργέστη της Ιταλίας.