Μέρος Προγράμματα Χρόνος

Part Time Masters στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μερικής Executive μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τα πτυχία που παρέχονται από σχολές οργανώνονται γύρω από ένα ευέλικτο πρόγραμμα.

Η ολοκλήρωση της Μερικής MBA ή Part Time EMBA μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Για τους φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την επιχειρηματικότητα, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, Οικονομίας και Οικονομικών, ένα μέρος του χρόνου MBA ή ένα μέρος του χρόνου Έμπα μπορεί να οδηγήσει σε διευθυντικές ευκαιρίες θέσεων εργασίας και τη βελτίωση των προοπτικών σταδιοδρομίας.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν Μερικής προγράμματα MBA και EMBA. Είναι κοινό για τους μαθητές να παίρνει μαθήματα, όπως η χρηματοδότηση, η ανάλυση του κόστους, την ηγεσία, οργανωτική συμπεριφορά, την τεχνολογία και τη διαχείριση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κτλ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Μερικής MBA και EMBA μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας με τα πιο δημοφιλή προγράμματα MBA και EMBA Μερικής που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MBA Μερικής παρακολούθησης

Western Carolina University

Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων

Δεκέμβριος 10, 2018
Το πρόγραμμα σπουδών μας MBA σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους εργοδότες στη Δυτική Βόρεια Καρολίνα, το κολλέγιο των επιχειρήσεων του WCU και πρόσφατους αποφοίτους MBA. Οι φοιτητές μας αποχωρούν από το πρόγραμμα Business Ready® για να καλύψουν τις ανάγκες απασχόλησης των απόφοιτων πτυχιούχων και της περιφερειακής επιχειρηματικής κοινότητας.… [+] [-]

Goizueta Business School

Βραδινό MBA

Δεκέμβριος 12, 2018
Παρόμοια με την παραδοσιακή μορφή MBA, το ολοήμερο Evening MBA είναι χτισμένο για να σας παρέχει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε στην αγορά. Το πρόγραμμα σπουδών σας ξεκινά με τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης, δίνοντάς σας πρακτικά πλαίσια που πρέπει να ξέρετε εκείνη τη νύχτα, ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να βάλετε τις νέες γνώσεις … [+]και τις δεξιότητές σας για να χρησιμοποιήσετε στο χώρο εργασίας το επόμενο πρωί, παρέχοντας την αποτελεσματικότητα της επόμενης ημέρας. [-]

emlyon business school MBA programs

Executive MBA

Νοέμβριος 27, 2018
Το πρόγραμμα Executive MBA στο σχολείο επιχειρήσεων emlyon έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα βασικό επαγγελματικό και προσωπικό ορόσημο ανάπτυξης. Επαγγελματικά θα ενισχύσετε τις δεξιότητές σας διαχείρισης και θα εξετάσετε εκ νέου τις πρακτικές διαχείρισης σας. Προσωπικά, το πρόγραμμα σας υποστηρίζει στην προσωπική σας ανάπτυξη, ανοίγοντας το δρόμο για τη συνεχή… [+] προσωπική σας ανάπτυξη και σας προετοιμάζει να ορίσετε καλύτερα να πραγματοποιήσετε τους επιλεγμένους στόχους σταδιοδρομίας σας. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι Μερικής Business Studies;

Προγράμματα Μερικής Business Studies είναι μια επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που σχετίζονται με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων μελέτες χωρίς να υποπέσει σε ένα πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης. Business προγράμματα σπουδών κυμαίνεται από προπτυχιακούς και σε μεταπτυχιακούς τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. Μερική επιχειρήσεων προγράμματα σπουδών, όπως η μερική απασχόληση MBA και EMEA βαθμούς, συγχώνευση χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, λογιστική, χρηματοοικονομικά και μελέτες οργανωτική συμπεριφορά.

Ποια είναι τα οφέλη από τη λήψη πτυχίου Μερικής στην επιχείρηση;
Βαθμό Μερικής in Business μπορούν να παρέχουν ζωτικής σημασίας επαγγελματικά προσόντα για πρόσφατους πτυχιούχους ή επαγγελματίες που εργάζονται με μεγάλη εμπειρία. Μερικής MBA και Part Time EMBA βαθμούς έχουν δείξει να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές πτυχιούχων »του εξετάζεται για μια προαγωγή. Μερικής βαθμούς στο Business είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για τους επιχειρηματίες να αποκτήσουν πολύτιμο ακαδημαϊκά προσόντα, ενώ την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας. Λαμβάνοντας ένα μέρος του χρόνου πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσει άλλες σημαντικές υποχρεώσεις και ευθύνες για να κάνει χώρο για τη μελέτη.

Τι θα σπουδάσουν σε ένα βαθμό Μερικής στην επιχείρηση;
Υπάρχει ένα πρόγραμμα βαθμός μερικής απασχόλησης διαθέσιμα για σχεδόν κάθε επιχειρηματικό τομέα, τομέα ή ειδικότητας. Top σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο προσφέρουν Μερικής Business βαθμούς, Part Time EMBA και τα προγράμματα MBA Μερικής στο • Marketing • Πωλήσεις • E-Business • Στατιστικά • Βιωσιμότητα • International Business • Διαχείριση • Ηγεσία • Δημόσιες Σχέσεις • Επικοινωνία • Ανθρώπινο Δυναμικό • Χρηματοοικονομικά • Καινοτομία • Τραπεζικές • Λογιστική • Διαφήμιση • και περισσότερα

Πόσο κοστίζει για να πάρει ένα πτυχίο στην επιχείρηση;
Το κόστος των διδάκτρων και τα τέλη που συνδέονται με τη λήψη πτυχίου Business μερικής απασχόλησης ποικίλλουν ανάλογα με το σχολείο των επιχειρήσεων, την τοποθεσία, το είδος του προγράμματος, διάρκειας και άλλους παράγοντες. Μερικοί αιτούντες μπορούν να είναι επιλέξιμες για χρηματοδοτική ενίσχυση από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, ή από το ίδιο το σχολείο. Μερική αιτούντες επιχειρησιακό πρόγραμμα σπουδών μπορούν να ζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες απευθείας από εισαγωγές τμήμα του σχολείου μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Τι είδους βελτίωση της σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με Επιχειρηματικό βαθμό Μερικής;
Οι μελέτες δείχνουν ότι οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα Μερικής πτυχίο Business έχουν υψηλότερες πιθανότητες να πάρει μια επιθυμητή θέση εργασίας στην επιχείρηση, ή να τους προσφερθεί μια προαγωγή. Part Time MBA EMBA ή απόφοιτοι είναι πιο επιτυχημένες στην απόκτηση ηγετικούς ρόλους εντός του οργανισμού τους από τους αιτούντες χωρίς MBA. Είτε με μερική απασχόληση, με πλήρη απασχόληση ή σε απευθείας σύνδεση, η λειτουργία της μελέτης έχει λίγο έως καθόλου άσχετες με τις πιθανότητες του αποφοίτου σε βελτίωση της σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτησή τους. Ο βαθμός κέρδισε μετά από μελέτη μερικής απασχόλησης φέρει το ίδιο βάρος και την αξία ως ένα κερδίζονται κατά τη διάρκεια πλήρους φοίτησης.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις πτυχίο Business Μερικής;
Οι προϋποθέσεις για μια επιχείρηση πτυχίο Μερικής εξαρτάται από τη φύση του προγράμματος και περιγράφονται στις σελίδες πληροφορίες για το πρόγραμμα. Προπτυχιακά αιτούντες Επιχειρησιακό πρόγραμμα πρέπει να υποβάλουν δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποτελέσματά τους. Οι υποψήφιοι για να βαθμολογήσει και μεταπτυχιακό επίπεδο Μερικής πτυχιακά προγράμματα Business πρέπει να έχουν λάβει ένα ελάχιστο βαθμό-σημείο μέσο όρο στις σπουδές τους, και μπορεί επίσης να υποχρεωθεί να λάβει ένα μεταπτυχιακό σχολείο εισαγωγικές εξετάσεις, όπως το GMAT ή GRE.

Γιατί να πάρει on-line πτυχίο Μερικής Business;
Πολλοί φοιτητές των επιχειρήσεων να επιλέξουν να λάβουν ένα on-line Business πτυχίο Μερικής διότι προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία στον προγραμματισμό. Σπουδές, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται, η φροντίδα για την οικογένεια ή ζουν μακριά από την πανεπιστημιούπολη μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο. Ευτυχώς, τα πανεπιστήμια προσφέρουν σήμερα κορυφαία πιστοποιημένα προγράμματα Part Time Business πτυχίο σε απευθείας σύνδεση μέσω up-to-σύγχρονες τεχνολογίες e-learning.

Πού να λάβει μια επιχείρηση πτυχίο Μερικής;
Οι Μερικής πτυχιακά προγράμματα Business προσφέρονται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Πολλοί μαθητές χρησιμοποιούν περιόδου σπουδών πτυχίο Business ως μια ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό. Ακόμα και οι μαθητές που δεν μπορούν να μετακινηθούν στο εξωτερικό μπορούν να αποκτήσουν πτυχίο Business τους από ένα κορυφαίο σχολείο των επιχειρήσεων μακριά μέσω απευθείας σύνδεση μελέτη. Έτσι, διαβάστε περισσότερα για Μερικής πτυχιακά προγράμματα Business σήμερα!