Δημοφιλείς Κατηγορίες

Μέρος Προγράμματα Χρόνος

Part Time Masters στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μερικής Executive μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τα πτυχία που παρέχονται από σχολές οργανώνονται γύρω από ένα ευέλικτο πρόγραμμα.

Η ολοκλήρωση της Μερικής MBA ή Part Time EMBA μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας. Για τους φοιτητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ηγεσία, την επιχειρηματικότητα, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, Οικονομίας και Οικονομικών, ένα μέρος του χρόνου MBA ή ένα μέρος του χρόνου Έμπα μπορεί να οδηγήσει σε διευθυντικές ευκαιρίες θέσεων εργασίας και τη βελτίωση των προοπτικών σταδιοδρομίας.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν Μερικής προγράμματα MBA και EMBA. Είναι κοινό για τους μαθητές να παίρνει μαθήματα, όπως η χρηματοδότηση, η ανάλυση του κόστους, την ηγεσία, οργανωτική συμπεριφορά, την τεχνολογία και τη διαχείριση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κτλ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Μερικής MBA και EMBA μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας με τα πιο δημοφιλή προγράμματα MBA και EMBA Μερικής που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MBA Μερικής παρακολούθησης

Campbellsville University

Professional MBA (PMBA)

Οκτώβριος 14, 2017
PMBA - Επαγγελματικό MBA. Το Επαγγελματικό MBA με IT Track απαιτεί από τους φοιτητές να έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, να εργάζονται επί του παρόντος σε θέση πλήρους ή μερικής απασχόλησης, να ολοκληρώνουν πρακτική άσκηση ή να κάνουν σκίαση εργασίας.… [+] [-]

FGV

μεταπτυχιακό πτυχίο στη διοίκηση

Οκτώβριος 14, 2017
CEAG πρώτο πρόγραμμα MBA στη Βραζιλία διαπιστευμένα από AMBA, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους επαγγελματίες με παγκόσμιο όραμα και το σύγχρονο management, συνδυάζοντας τη θεωρία, την πρακτική και την αριστεία στη διδασκαλία.… [+] [-]

Sqore - Student Competition

κερδίστε ένα 25% υποτροφία μερικής απασχόλησης εκτελεστικό MBA στο Hertfordshire σχολή επιχειρήσεων

Οκτώβριος 12, 2017
Αυτό το MBA σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις κρίσιμες και αντανακλαστικές στρατηγικές δεξιότητες ηγεσίας που χρειάζεστε για να πετύχετε σε έναν αβέβαιο κόσμο. Θα αμφισβητήσει τις υποθέσεις σας, θα καλλιεργήσει την ευέλικτη σκέψη, την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και την υπεύθυνη διαχείριση. Αυτό το μάθημα MBA είναι πλήρως διαπιστευμένο από τον Σύνδεσ… [+]μο MBAs (AMBA) και εμείς εγκριθεί από την ακαδημία Leadership του NHS. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι Μερικής Business Studies;

Προγράμματα Μερικής Business Studies είναι μια επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που σχετίζονται με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων μελέτες χωρίς να υποπέσει σε ένα πρόγραμμα σπουδών πλήρους απασχόλησης. Business προγράμματα σπουδών κυμαίνεται από προπτυχιακούς και σε μεταπτυχιακούς τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. Μερική επιχειρήσεων προγράμματα σπουδών, όπως η μερική απασχόληση MBA και EMEA βαθμούς, συγχώνευση χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, λογιστική, χρηματοοικονομικά και μελέτες οργανωτική συμπεριφορά.

Ποια είναι τα οφέλη από τη λήψη πτυχίου Μερικής στην επιχείρηση;
Βαθμό Μερικής in Business μπορούν να παρέχουν ζωτικής σημασίας επαγγελματικά προσόντα για πρόσφατους πτυχιούχους ή επαγγελματίες που εργάζονται με μεγάλη εμπειρία. Μερικής MBA και Part Time EMBA βαθμούς έχουν δείξει να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές πτυχιούχων »του εξετάζεται για μια προαγωγή. Μερικής βαθμούς στο Business είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για τους επιχειρηματίες να αποκτήσουν πολύτιμο ακαδημαϊκά προσόντα, ενώ την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας. Λαμβάνοντας ένα μέρος του χρόνου πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσει άλλες σημαντικές υποχρεώσεις και ευθύνες για να κάνει χώρο για τη μελέτη.

Τι θα σπουδάσουν σε ένα βαθμό Μερικής στην επιχείρηση;
Υπάρχει ένα πρόγραμμα βαθμός μερικής απασχόλησης διαθέσιμα για σχεδόν κάθε επιχειρηματικό τομέα, τομέα ή ειδικότητας. Top σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο προσφέρουν Μερικής Business βαθμούς, Part Time EMBA και τα προγράμματα MBA Μερικής στο • Marketing • Πωλήσεις • E-Business • Στατιστικά • Βιωσιμότητα • International Business • Διαχείριση • Ηγεσία • Δημόσιες Σχέσεις • Επικοινωνία • Ανθρώπινο Δυναμικό • Χρηματοοικονομικά • Καινοτομία • Τραπεζικές • Λογιστική • Διαφήμιση • και περισσότερα

Πόσο κοστίζει για να πάρει ένα πτυχίο στην επιχείρηση;
Το κόστος των διδάκτρων και τα τέλη που συνδέονται με τη λήψη πτυχίου Business μερικής απασχόλησης ποικίλλουν ανάλογα με το σχολείο των επιχειρήσεων, την τοποθεσία, το είδος του προγράμματος, διάρκειας και άλλους παράγοντες. Μερικοί αιτούντες μπορούν να είναι επιλέξιμες για χρηματοδοτική ενίσχυση από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, ή από το ίδιο το σχολείο. Μερική αιτούντες επιχειρησιακό πρόγραμμα σπουδών μπορούν να ζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες απευθείας από εισαγωγές τμήμα του σχολείου μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Τι είδους βελτίωση της σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με Επιχειρηματικό βαθμό Μερικής;
Οι μελέτες δείχνουν ότι οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα Μερικής πτυχίο Business έχουν υψηλότερες πιθανότητες να πάρει μια επιθυμητή θέση εργασίας στην επιχείρηση, ή να τους προσφερθεί μια προαγωγή. Part Time MBA EMBA ή απόφοιτοι είναι πιο επιτυχημένες στην απόκτηση ηγετικούς ρόλους εντός του οργανισμού τους από τους αιτούντες χωρίς MBA. Είτε με μερική απασχόληση, με πλήρη απασχόληση ή σε απευθείας σύνδεση, η λειτουργία της μελέτης έχει λίγο έως καθόλου άσχετες με τις πιθανότητες του αποφοίτου σε βελτίωση της σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτησή τους. Ο βαθμός κέρδισε μετά από μελέτη μερικής απασχόλησης φέρει το ίδιο βάρος και την αξία ως ένα κερδίζονται κατά τη διάρκεια πλήρους φοίτησης.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις πτυχίο Business Μερικής;
Οι προϋποθέσεις για μια επιχείρηση πτυχίο Μερικής εξαρτάται από τη φύση του προγράμματος και περιγράφονται στις σελίδες πληροφορίες για το πρόγραμμα. Προπτυχιακά αιτούντες Επιχειρησιακό πρόγραμμα πρέπει να υποβάλουν δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποτελέσματά τους. Οι υποψήφιοι για να βαθμολογήσει και μεταπτυχιακό επίπεδο Μερικής πτυχιακά προγράμματα Business πρέπει να έχουν λάβει ένα ελάχιστο βαθμό-σημείο μέσο όρο στις σπουδές τους, και μπορεί επίσης να υποχρεωθεί να λάβει ένα μεταπτυχιακό σχολείο εισαγωγικές εξετάσεις, όπως το GMAT ή GRE.

Γιατί να πάρει on-line πτυχίο Μερικής Business;
Πολλοί φοιτητές των επιχειρήσεων να επιλέξουν να λάβουν ένα on-line Business πτυχίο Μερικής διότι προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία στον προγραμματισμό. Σπουδές, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται, η φροντίδα για την οικογένεια ή ζουν μακριά από την πανεπιστημιούπολη μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο. Ευτυχώς, τα πανεπιστήμια προσφέρουν σήμερα κορυφαία πιστοποιημένα προγράμματα Part Time Business πτυχίο σε απευθείας σύνδεση μέσω up-to-σύγχρονες τεχνολογίες e-learning.

Πού να λάβει μια επιχείρηση πτυχίο Μερικής;
Οι Μερικής πτυχιακά προγράμματα Business προσφέρονται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Πολλοί μαθητές χρησιμοποιούν περιόδου σπουδών πτυχίο Business ως μια ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό. Ακόμα και οι μαθητές που δεν μπορούν να μετακινηθούν στο εξωτερικό μπορούν να αποκτήσουν πτυχίο Business τους από ένα κορυφαίο σχολείο των επιχειρήσεων μακριά μέσω απευθείας σύνδεση μελέτη. Έτσι, διαβάστε περισσότερα για Μερικής πτυχιακά προγράμματα Business σήμερα!