Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κατασκευή MBA Εταιρική Διοίκηση

UNF_Header

εφαρμόσουν τεχνικές γνώσεις σε οικονομική επιτυχία Προσαρμοσμένα εμπειρία διαχείρισης για τη βιομηχανία κατασκευών

Οι απαιτήσεις από διευθυντικά στελέχη στον κλάδο των κατασκευών γίνονται όλο και πιο απαιτητικό και πολύπλοκο. Εκτός από τις τεχνικές γνώσεις οικονομικών, νομικών και οργανωτικών δεξιοτήτων καθώς και την ηγεσία και τη διαχείριση των δεξιοτήτων είναι απαραίτητη για την διαρκή επιτυχία. Διαχείρισης του προγράμματος του Δασκάλου προσόντα των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων για την απόκτηση των ρόλων διαχείρισης στον κλάδο των κατασκευών. Έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη δώσει διαλέξεις, μελέτες διεπιστημονικής περίπτωση και ομαδική εργασία με την απαραίτητη γνώση και τα εργαλεία στους τομείς του ελέγχου, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση των κινδύνων, νομικές, αναπτυξιακής στρατηγικής, επικοινωνίας, τεχνικές διαπραγμάτευσης, την ηγεσία και πολλά άλλα

Περιεχόμενο και τους στόχους του μαθήματος

Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης

Το πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο ειδική πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, ειδικά για τις τεχνικές εργασίες κατασκευής, δηλαδή για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την κατασκευή των έργων. Στην πράξη, όμως, συχνά πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντα διαχείρισης - τη διαχείριση του εργοταξίου, μια ομάδα, μια υπηρεσία, ένα γραφείο ή τη διαχείριση σύνθετων έργων. Αυτό απαιτεί η διαχείριση της γνώσης, προκειμένου να ληφθεί υπόψη η αλληλεξάρτηση των τεχνικών πτυχών σε νομικά πλαίσια και οικονομικές συνέπειες κατάλληλα. Η επιτυχής εφαρμογή της γνώσης απαιτεί δεξιότητες επικοινωνίας, την πειθώ, την επίλυση συγκρούσεων και την ηγεσία.

Αποκτήστε την ευρεία γνώση

Παράγοντες επιτυχίας και επιχειρηματικά μοντέλα στον κλάδο των κατασκευών υπόκεινται σε όλο και πιο γρήγορες αλλαγές. Κατασκευή βρύσης για το κλασικό, εργολάβους, οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό όχι μόνο την τεχνολογία και τις αλυσίδες της διαδικασίας, αλλά και την οργάνωση, τον έλεγχο, την οικονομική διαχείριση, την ανάπτυξη στρατηγικής και τη διαχείριση κινδύνων με νέες προκλήσεις. Ηγετικές ικανότητες στον τομέα των κατασκευών απαιτεί σήμερα μια προσθήκη στην τεχνογνωσία μέσω της οικονομικής, νομικής και οργανωτικές ικανότητες. Εμπορικές και τεχνικές δεξιότητες ανάγκη περαιτέρω ενσωμάτωσης, η οποία απαιτεί δεξιότητες σε μια πιο ολιστική προσέγγιση.

Στόχοι του προγράμματος «εταιρική δομή διακυβέρνησης" είναι η μεταφορά των δεξιοτήτων διαχείρισης και πολυ-ωρίμανση γνώση για μηχανικούς και αρχιτέκτονες. Αυτή είναι η μελέτη προετοιμαστούν για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στον κλάδο των κατασκευών.

Διαδικασία μελέτης, Ημερομηνίες & SPO

Το μάθημα αποτελείται από δύο συμπαγείς πλάκες παρουσία έξι εβδομάδων, η οποία λαμβάνει χώρα τον Ιανουάριο / Φεβρουάριο κάθε έτους. Μετά από μια περίοδο που υποστηρίζονται εξετάσεις αυτο-μελέτη το Μάιο / Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του σεμιναρίου αξιολόγησης και εξέτασης. Η δεύτερη ομάδα είναι μια υπαίθρια Σαββατοκύριακο μπροστά τον Σεπτέμβριο.

Οι δύο μπλοκ παρουσία η διατριβή ακολουθεί. Είναι εκδίδονται το αργότερο τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών εξετάσεων. Με την διατριβή του πλοιάρχου εντός έξι μηνών vorzuschlagendes από τον συμμετέχοντα που υπόκειται δομής από μια μελέτη με τη χρήση επιστημονικών μεθόδων και να λύσουμε. Σας το συνιστούμε να επιλέξετε μια σύνδεση θέμα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συμμετέχοντα, έτσι ώστε οι λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εργασία, η οποία διευκολύνει επίσης τη μεγαλύτερη υποστήριξη από τον εργοδότη.

φορές διάλεξη (συνήθως)
Δευτέρα δέκα παρα τέταρτο-17:45
Τρίτη έως Πέμπτη οκτώ η ώρα με 17:45
Παρασκευή οκτώ η ώρα - 17:15, σε ειδικές περιστάσεις κατά καιρούς Σάββατα μπορεί να προστεθεί κατά την οικιστική φάση.

Tailor-made για την οικοδομική βιομηχανία

έθιμο
Το μάθημα είναι tailor-made για ακριβώς εντοπίζεται το κοινό. Ανοιχτή σε αποφοίτους του προγράμματος πτυχίο μηχανικού Κατασκευαστικές και συναφείς ή την αρχιτεκτονική. Οι διάφορες ειδικότητες και εργασίες διαχείρισης ως εκ τούτου δεν είναι γενική, αλλά επικεντρώθηκε στις συνθήκες και τις εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών και των ακινήτων αντιμετωπίζονται.

Συμπαγής και μέρος
Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η χρονική οργάνωση σε δύο συμπαγή μπλοκ των έξι εβδομάδων που τον Ιανουάριο / Φεβρουάριο και μία διατεταγμένη μεταξύ του Σαββατοκύριακου δύο μπλοκ του έργου τον Σεπτέμβριο. Αυτή η αποδεδειγμένη δομή είναι η βέλτιστη εστίαση στο συγκεκριμένο κλάδο και η εκτέλεση του έργου πολλών συμμετεχόντων. Μελέτες μπορεί μερική απασχόληση στην περ δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και μπορεί να ενσωματωθεί απόλυτα στην επαγγελματική ζωή.

Σύνολο εμβάπτιση και αποτελεσματική μάθηση
Σε σύγκριση με το χρόνο πιο κατακερματισμένη έννοιες της μελέτης, τα συμπαγή τετράγωνα επιτρέπουν έξι εβδομάδων μια «ψυχική απεμπλοκή» από την κατοχή και μια έντονη βύθιση στην ουσία. Αυτό αυξάνει την εκμάθηση της αποτελεσματικότητας και προωθεί το σχηματισμό των ομάδων μεταξύ των συμμετεχόντων με θετικά αποτελέσματα για την ανταλλαγή, επίσης, μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικούς τομείς της κατασκευαστικής βιομηχανίας. Επιπλέον, η έννοια της εξοικονόμησης χρόνου ταξιδίου και τα έξοδα. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλη τη Γερμανία? τακτικά, έχουμε επίσης τους συμμετέχοντες που πετούν προς τετράγωνα από το εξωτερικό (π.χ. Νιγηρία, Καναδά, Ρωσία).

πρακτική προσανατολισμένη
Η πλειοψηφία των ομιλητών είναι οι ηγέτες του κλάδου των κατασκευών, ειδικός στη νομοθεσία των κατασκευών από δικηγορικά γραφεία, εμπειρογνώμονες από bauberatenden επαγγέλματα και επαγγελματίας προπονητής της επικοινωνίας. Η μελέτη χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία της διδασκαλίας της διαμεσολάβησης. Η χρήση των σύγχρονων μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένα υψηλό ποσοστό των μεθόδων σεμινάριο διδασκαλίας και μελέτες περιπτώσεων πρακτική σχετική βασίζονται στη διδασκαλία. Τα Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την εταιρική πραγματικότητα λειτούργησε έξω από τους συμμετέχοντες ρεαλιστικές λύσεις με άμεση πρακτική σημασία. Δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν επαγγελματική εμπειρία, θα επωφεληθούν επίσης από τον αμοιβαίο διάλογο και την ανταλλαγή εμπειριών.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η απαίτηση είσοδος είναι ένα πρώτο πτυχίο (π.χ. πτυχίο ή δίπλωμα) σε μια κατασκευή που σχετίζονται με φυσικά μηχανικής ή της αρχιτεκτονικής, καθώς και τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας. Στην περίπτωση άλλως αποκτηθεί ικανότητα για τη μελέτη ζητάμε για εκτελωνισμό με την Ακαδημία του Πανεπιστημίου Biberach.

Αμοιβή μελέτης

Η αμοιβή για την Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι 11.500, - ευρώ και είναι απαλλαγμένη από ΦΠΑ. Αυτό περιλαμβάνει το κόστος εγγραφής των 350, - ευρώ, το τέλος για τόσο εντατική μπλοκ και όλα τα έγγραφα και τις αξιολογήσεις, συμπεριλαμβανομένων διατριβή του πλοιάρχου. Επίσης, περιλαμβάνονται ποτά και σνακ στα διαλείμματα για καφέ, μια εκδήλωση δικτύωσης με όλους τους συμμετέχοντες και γεύματα στο υπαίθριο Σαββατοκύριακο.

Εφαρμογή

Ως συμμετέχων στο πρόγραμμα ΜΒΑ Διαχείρισης Τεχνικών Έργων ορίζεται εξετάσεις στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Biberach, να έχουν ένα κράτος αναγνωρισμένο πτυχίο MBA, το οποίο ανοίγει την πρόσβαση στην καριέρα της τριτοβάθμιας δημόσιας υπηρεσίας. Μπορείτε να εγγραφείτε ως εξωτερική μαθητές και μέρος συνοδεύεται για την εισδοχή στην εξωτερική εξέταση στο Biberach Πανεπιστήμιο της αίτησης.

Η υπογεγραμμένη φόρμα εγγραφής, συμπεριλαμβανομένων των υπογραφεί Όρων και Προϋποθέσεων και της αίτησης για εισαγωγή στην εξωτερική εξέταση (. Τα έντυπα εγγραφής μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του συνδέσμου στη δεξιά πλευρά) είναι επίσης συνοδεύεται από:

  • βιογραφικό σημείωμα
  • Επικυρωμένα αντίγραφα του πτυχίου πανεπιστημίου
  • και το πιστοποιητικό πανεπιστήμιο
  • φωτογραφία
  • επιστολή κινήτρων με μια σύντομη παρουσίαση της προβλεπόμενης χρόνο συμφιλίωση μελέτη και την εργασία (π.χ. διακοπές / απαλλαγής) και το επίπεδο γνώσης της αγγλικής

Η αίτηση πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση:


Ακαδημία του Πανεπιστημίου Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Αποφασιστικής σημασίας για την έγκριση είναι η σειρά παραλαβής των αιτήσεων. Μη διστάσετε να μας στείλετε την αίτησή σας μέσω e-mail για ένα μη δεσμευτικό προκαταρκτική αφορά την εκπλήρωση των απαιτήσεων εισαγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επίσης τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια του μπλοκ παραστεί σε Biberach μεμονωμένες διαλέξεις και την προσωπική ανταλλαγή με κύριο ερευνητή και των συμμετεχόντων. Παρακαλώ καλέστε για ένα ραντεβού με την Ακαδημία του Πανεπιστημίου Biberach.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποHochschule Biberach University Of Applied Science »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Οκτ. 2019
Duration
12 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,500 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη