MBA για στελέχη

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Executive MBA

Το Executive MBA προσφέρει μια στρατηγική, διεπιστημονική και συστηματική προβολή της διαχείρισης, μεθοδολογίες και καινοτόμες εμπειρίες μάθησης, εκθέτοντας τον συμμετέχοντα να την κατάσταση της γνώσης τέχνης σε θέματα διαχείρισης και προκλητικό εμπειρίες για τη λήψη αποφάσεων.

Οι απόφοιτοι της Έμπας Executive:

- Μπορείτε να πάρετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να συστηματοποιήσει τη γνώση των διαφόρων λειτουργικών περιοχών των οργανώσεων


- θα επιτευχθεί μια ολιστική, επιχειρηματικά συστήματα


- Ενσωμάτωση σημεία και τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας


- Προσδιορίστε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και να έχουν τη δυνατότητα να εξάγει τιμή από διευθυντικά καταστάσεις


- να αυξήσει την ικανότητά σας να οικοδομήσουμε μελλοντικά σενάρια


- Θα καταλάβετε την αξία της καινοτομίας και της δημιουργικότητας


- θα χειριστεί το ρόλο του ηγέτη στην υψηλή απόδοση των ομάδων


- Θα πάρετε δεξιοτήτων σε ομάδες προγύμνασης

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε επαγγελματίες με περισσότερα από οκτώ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, οι οποίοι κατέχουν μεσαία διευθυντικές θέσεις, ανώτερα ειδικούς και τους ιδιοκτήτες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Κατά τη διαδικασία επιλογής, IESA θα προωθήσει το σχηματισμό μιας ομάδας επαγγελματιών με υψηλό ενδιαφέρον:


- Αύξηση της διαχείρισης της γνώσης τους
- Ενίσχυση της ικανότητας τους να ασκήσουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα σας
- Προσδιορίστε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες
- Κάντε ορθές αποφάσεις διαχείρισης
- λύσεις Build-αναζητούν για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του υψηλού επιπέδου διευθυντικές και επαγγελματική επιτυχία.

Γιατί να μελετήσει το MBA για στελέχη;

1. Μπορείτε να πάρετε τον τίτλο του Executive MBA (Έμπα), το μοναδικό στη Βενεζουέλα για την επαγγελματική και διαχειριστική εμπειρία που αναπτύχθηκε από το IESA, που βρίσκεται ανάμεσα στην πρώτη δεκάδα στη Λατινική Αμερική, όπως ιεραρχήθηκαν από το περιοδικό América Economía (2009). Έχει τρεις διεθνείς διαπιστεύσεις: AACSB, AMBA και EQUIS.


2. Θα μοιραστώ μαζί ακαδημαϊκούς πρώτης γραμμής με διδακτορικά σε έγκριτα πανεπιστήμια στον κόσμο, ικανό για τη μετάδοση όχι μόνο την κατάσταση της γνώσης τέχνης σε διάφορους τομείς, αλλά η εφαρμογή του στην Λατινική Αμερική και την παγκόσμια πραγματικότητα.


3. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις με τη δυναμική συμμετέχοντα με επίκεντρο τον μάθησης, με στόχο την ενίσχυση του ηγετικού ρόλου της ομάδας των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Τα υλικά θα είναι χωρίς αποκλεισμούς για να ενισχύσει μια διεπιστημονική θεώρηση της διαχείρισης.


4. ανήκουν σε μια ομάδα με υψηλά προσόντα τρέφονται εργασιακή εμπειρία που θα εμπλουτίσει τις συζητήσεις τάξη οι μαθητές.


5. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ευθύνες εργασίας με το πρόγραμμα σπουδών και τις άδειες δομή, τις κατηγορίες 4 συνεχόμενες ημέρες κάθε μήνα.


6. Θα εισάγετε μια ενεργή κοινότητα από φοιτητές, διδάσκοντες και αποφοίτους που θα επεκτείνει το δίκτυο, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και την επανεκπαίδευση.


7. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια διεθνή προαιρετική εκδρομή κατά την πέμπτη τρίμηνο, εμπλουτίζοντας το συνολικό όραμα των επιχειρήσεων.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

IESA - Instituto de Estudios de Superiores Διοίκησης &nbsp IESA School of Management είναι μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει μια δημόσια υπηρεσία σε ολόκληρη την κοινωνία και είν ... περαιτέρω

IESA - Instituto de Estudios de Superiores Διοίκησης &nbsp IESA School of Management είναι μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει μια δημόσια υπηρεσία σε ολόκληρη την κοινωνία και είναι ανεξάρτητη από τρέχουσες οικονομικές ομάδες, πολιτικά, θρησκευτικά ή κυβερνητικές. Βενεζουέλα επιδιώκει να προσφέρει ένα σχολείο της διεθνούς κύρους, και την υπόλοιπη Λατινική Αμερική, μια ακαδημαϊκή και πνευματική παραγωγή που καταλαβαίνει τις προκλήσεις σας και τις πραγματικότητες της διαχείρισης. &nbsp Είναι ένα από τα τέσσερα σχολεία της διαχείρισης και των επιχειρήσεων στη Λατινική Αμερική και 34 του κόσμου να έχουν τις τρεις πιο σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την ποιότητα των ακαδημαϊκών, οι επιδόσεις του διδασκαλίας και πνευματική παραγωγή, σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές πρότυπα ποιότητας. &nbsp Μεταξύ των στρατηγικών στόχων της για την περίοδο 2009-2015, περιλαμβάνουν: Ο αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων σε μεταπτυχιακά και την εκπαίδευση διοικητικών στελεχών. Κερδοφόρα τα νέα μοντέλα παραγωγής, τη δημιουργία και τη διάδοση της γνώσης. Η εμβάθυνση της Συμμετέχοντα μέθοδος διδασκαλίας κεντρική εκπαίδευση. Η ανάπτυξη του διακριτικού διδασκαλίας και της έρευνας σε διεθνές και τοπικό ενδιαφέρον, ειδικά στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Έχει παρουσία σε τρεις μεγάλες πόλεις της Βενεζουέλα (Καράκας, Μαρακαΐμπο και Βαλένθια), για να ικανοποιήσουν τις τοπικές ανάγκες της αγοράς. Επιπλέον, μέσω του Ιδρύματος Ανωτάτων Σπουδών στη Διοίκηση (ΕΤΠ), που βρίσκεται στην πόλη της Γνώσης (Παναμάς), ενισχύει την εμβέλεια της και των υπηρεσιών στη Λατινική Αμερική. Διαβάστε Λιγότερα
Καράκας , Πόλη του Παναμά , Σαγκάη , Μπογκοτά , Παρίσι , Buenavista , Νέα Ορλεάνη + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη