Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Management Science / ειδικές τάξεις

Επιχειρησιακό Τμήμα του προγράμματος του πλοιάρχου Διοικητικής Επιστήμης τοποθετείται ως MBA, Τμήμα εκπαιδευτικών στόχων «με τις υπηρεσίες επικοινωνίας για την προώθηση της συνεργασίας, συνειδητά μελέτη των χαρακτηριστικών του ταλέντου διαχείρισης,» τόσο χαρακτηριστική των μεθόδων έρευνας συστήματος σπουδών, τη διαχείριση των υπηρεσιών, την επιστήμη της διαχείρισης και των επιχειρήσεων θεμάτων ως υποχρεωτικά μαθήματα , θέματα διαχείρισης και μάρκετινγκ, επιχειρηματική ηθική θέματα, θέματα διαχείρισης εργασίας, θέματα οικονομικής διαχείρισης, τα θέματα της οργανωτικής συμπεριφοράς, στρατηγικά θέματα διαχείρισης, οικονομική διαχείριση, λογιστική διαχείριση, την εφαρμογή των στατιστικών για την επαγγελματική πρόγραμμα σπουδών πυρήνα, ως όριο αποφοίτησης όπου η οικονομική διαχείριση, λογιστική διαχείριση εφαρμοσμένη στατιστική τρία μαθήματα μπορεί μεταγραφές επανεξεταστεί από το Πανεπιστήμιο του (ειδικά) ή να περάσει τις εξετάσεις για να απαλλαγή? μαθήματα, ανεξάρτητα από ενότητες, θέματα περιλαμβάνουν τη λήψη αποφάσεων, στατιστικών μεθόδων και ανάλυσης δεδομένων, πολυπαραγοντική ανάλυση, ποιοτική έρευνα, σκέψης συστήματα, αγορά ανάλυση, ανάλυση των επενδύσεων, θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, τα κίνητρα και την ηγεσία, τη διαχείριση των επιδόσεων, της καινοτομίας και της επιχειρηματικής διαχείρισης, διαχείριση έργων, η διαχείριση της γνώσης και του ηλεκτρονικού εμπορίου θέματα όπως το πρόγραμμα σπουδών, σύμφωνα με έρευνα από το σύμβουλο σε φοιτητές συμβουλή για να κάνουν μαθήματα σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους μαθητές να έχουν πράγματι Μεγάλες βασικές ικανότητες, Επιχειρησιακό Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα προβλέπει την «Διαχείριση θεματική στρατηγική», «διατριβή μάστερ» είναι η συνολική όλη τη διάρκεια, πάντα η όλη πορεία γρήγορο check πρότυπο έξι βασικές ικανότητες των πυρηνικών, εκπαιδευτής, σύμβουλος, επιτροπή των κρατών με βάση ένα ενιαίο πρότυπο ελέγξει κατά πόσον η πυρηνική φοιτητής έχει έξι βασικές ικανότητες.

στόχοι ποιότητας

MBA Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης / ειδικές τάξεις

Εκπαίδευση στόχους:επικοινωνία Foster και η συνεργασία έχουν για την υπηρεσία, συνειδητή εκμάθηση των χαρακτηριστικών των διευθυντικών στελεχών

Βασικές Δεξιότητες:

  1. Επαγγελματικής Ικανότητας (επαγγελματική δύναμη) 2. συνειδητά μελέτη (ζωτική δύναμη) 3. πρακτική εφαρμογή (ουσιαστική δύναμη) 4. επικοινωνίας και συνεργασίας (επικοινωνιακές δεξιότητες) 5. Κοινωνικής Φροντίδας (Care Force) 6. σωματική και ψυχική Corning (ψυχική και σωματική δύναμη)

χαρακτηριστικά του μαθήματος:Καλύπτει την περιοχή της διαχείρισης λειτουργίας και των επιστημών απόφαση (1) των επιχειρήσεων διαχείρισης περιοχές: οι μαθητές πρόγραμμα διαχείρισης της επιστήμης πλοιάρχου ουσιαστική γνώση, κατανόηση και συζήτηση από τα προχωρημένα μαθήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση, τους μαθητές να βρουν τη δική τους έρευνα. (2) Επιστήμες των Αποφάσεων: ο αριθμός της ανάλυσης της κατάρτισης και τη λήψη αποφάσεων ικανότητα των προχωρημένους μαθητές μέσα από τη μελέτη και την εφαρμογή των μεθόδων έρευνας, με τη συγγραφή διπλωματικής εργασίας, οι μαθητές έχουν όλο και περισσότερο τη δυνατότητα να γίνει μια σωστή φορείς λήψης αποφάσεων, και μπορεί να εφαρμοστεί σε το μέλλον της αγοράς εργασίας ή την περαιτέρω μελέτη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
κινέζικο
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη