MBA - Μεταπτυχίακο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

8 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Master of Business Administration (MBA)

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Marconi δεν είναι απλώς ένα επιχειρηματικό πρόγραμμα, είναι μια κινητήρια και μεταβαλλόμενη εμπειρία που θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε και να επανεκτιμήσετε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και να σας καταστήσει ικανό να ανταγωνιστεί, μαθαίνοντας τις καλύτερες επιχειρηματικές στρατηγικές.

Κύρια σημεία του προγράμματος MBA

 1. Διάρκεια - 10 -12 μήνες
 2. MBA Δομή - 8 Μαθήματα Μεθοδολογία Έρευνας Τελικό Έργο
 3. Μαθήματα - Μαθήματα Σαββατοκύριακου προσώπου με πρόσωπο με 18 - 20 ώρες επικοινωνίας σε όλες τις τοποθεσίες (Κάντε κλικ στο σύνδεσμο: Καταγραμμένες τάξεις στο YouTube )
 4. Σχολή - Fly σε Καθηγητές από την Ευρώπη Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ (Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σύνδεση: Προβολή Προφίλ Σχολής )
 5. Διπλό Πιστοποιητικό - Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το πτυχίο MBA του Ηνωμένου Βασιλείου από το Guglielmo Marconi University της Ιταλίας
 6. Διαπίστευση - Υπουργείο Παιδείας στην Ιταλία. Επίσης υπάγεται στα Εγκεκριμένα Πανεπιστήμια ENIC NARIC και αναγνωρίζεται παγκοσμίως.
 7. Πιθανό - Να παρακολουθήσει μαθήματα σε όλες τις περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, της Ιταλίας
 8. Αξιολόγηση - Εκπαιδευτικά μαθήματα
 9. Πληρωμή - Πληρωμή όπως πηγαίνετε - Ευέλικτες μηνιαίες δόσεις
 10. Αποφοίτηση - Επιλογή για την παρακολούθηση αποφοίτησης στη Ρώμη, Ιταλία
 11. LMS - Πλήρης πρόσβαση σε σύστημα διαχείρισης μάθησης Πρόσβαση σε βιβλιοθήκη ProQuest Online
 12. Ειδικεύσεις που προσφέρονται - Μάρκετινγκ HR Project Management Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας HealthCare Management Επιχειρηματικότητα Οικονομικών

Επί του παρόντος, η ποικιλόμορφη κοινότητα του Guglielmo Marconi University έχει πάνω από 16.000 σπουδαστές εγγεγραμμένους σε μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, 300 μέλη ΔΕΠ και μια ομάδα ακαδημαϊκών συμβούλων που αποτελείται από περισσότερους από 200 εμπειρογνώμονες

116523_Graduation-Image-for-Keystone.jpg

Το Blended Learning Flexible MBA του Πανεπιστημίου Marconi συνδυάζει μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο και εικονικές τάξεις σε όλες τις τοποθεσίες, ενώ οι μαθητές εξισορροπούν την προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.

Το Πανεπιστήμιο Marconi σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (Graduate School of Management) παραδίδει τα μαθήματα στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία με τα ακόλουθα μέσα:

 • Επί τόπου μαθήματα προσώπου πρόσωπο με πρόσωπο
 • Συνδυασμένες συνεδρίες μάθησης
 • Μοντέλα αυτοδιδασκαλίας
 • Online Ζωντανές διαδραστικές τάξεις

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας στο MBA, θα αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα υλικά μελέτης, συμπεριλαμβανομένων περιεκτικών κειμένων μαθήματος και ιστοσελίδων διαδραστικών μαθημάτων, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Guglielmo Marconi University βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ιταλίας, στη Ρώμη. Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης γνωστό για την παράδοση, την ποιότητα και την αριστεία.

117643_Keystone-Image_Rome.png

Επαγγελματικές προοπτικές του MBA του Πανεπιστημίου Marconi

 • Υποβοήθηση στην επιτυχή μετάβαση στη σταδιοδρομία, δηλαδή μετάβαση από την τεχνική εξειδίκευση στη γενική διαχείριση.
 • Βοηθήστε στην αυτογνωσία ως διαχειριστής
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων και τεχνικών διαχείρισης και αύξηση της εμπιστοσύνης σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων
 • Δημιουργήστε ευκαιρίες για νέα σταδιοδρομία και δυνατότητες προώθησης
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Marconi University is a world-class university engaged in significant international research and innovation. The University looks beyond the traditional academic learning setting, promoting the use of ... περαιτέρω

Marconi University is a world-class university engaged in significant international research and innovation. The University looks beyond the traditional academic learning setting, promoting the use of innovative learning methodologies by merging advanced technological solutions with traditional activities like lectures, workshops, and seminars. Διαβάστε Λιγότερα
Al Khobar , Ριάντ , Τζέντα , Κάιρο , Ντόχα , Κουβέιτ Σίτι , Αμάν , Μανάμα + 7 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη