Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA

Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα πτυχίο με ένα "εκτελεστικό" ημερολόγιο και μια εξαιρετικά πρακτική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η πρόκλησή μας είναι να εκπαιδεύσουμε σε μια τριπλή όψη: τις δεξιότητες διαχείρισης, τις αναλυτικές δεξιότητες και την κοινωνική ευαισθητοποίηση των οργανώσεων στις οποίες εργαζόμαστε. Με το MBA θέλουμε να έχετε μια περιήγηση στα διάφορα τμήματα οποιασδήποτε εταιρείας με στόχο την ανάπτυξη μιας κριτικής, εποικοδομητικής και προορατικής νοοτροπίας. Θέλουμε να βελτιώσουμε το επίπεδο ανάλυσης, την κατάρτιση για την εφαρμογή των νέων τάσεων και να αποκτήσουμε την «τεχνογνωσία» για τον τρόπο ενσωμάτωσής τους για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες.

Επιπλέον, το MBA προωθεί, μέσα από διαφορετικές συνεδρίες, εργαστήρια και επισκέψεις, ότι οι σπουδαστές θεωρούν τις δικές τους πρωτοβουλίες δημιουργίας επιχειρήσεων και επιχειρηματικής παραγωγής, ενθαρρύνοντας το άλμα σε μια όλο και πιο ενεργό θέση που συμβάλλει στην επανενεργοποίηση την οικονομία ή να αναλάβουν διαχειριστικές ευθύνες σε διάφορους οργανισμούς.

Για να αναπτύξει αυτό το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η USJ έχει πάνω από 100 συνεργαζόμενες εταιρείες από διαφορετικούς τομείς και ένα διδακτικό προσωπικό που συνδέεται στενά με την εταιρεία, γεγονός που επιτρέπει στον φοιτητή να γνωρίζει μέσω προσωπικών εμπειριών πώς να αντιμετωπίσει καθημερινά το περιβάλλον εργασίας

Επιπλέον, μέσω της συμφωνίας Grant της εταιρείας και μέσω συμφωνιών USJ Companies, μπορεί να επιτρέπεται η χρηματοδότηση από τον πλοίαρχο μέχρι και το 100% της εγγραφής.

Επιπλέον, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο MBA σε διάφορα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια για να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε διεθνές επίπεδο.

Γιατί το κάνει στο Universidad San Jorge ;

 • Επειδή οι σπουδές μας είναι επίσημες.
 • Επειδή η σχέση με το διδακτικό προσωπικό θα είναι στενή και δυναμική.
 • Επειδή θα γίνει αφοσιωμένος επαγγελματίας στην περιοχή σας.
 • Επειδή θα αναπτύξετε πραγματικά έργα.
 • Επειδή θα συναντήσετε επαγγελματίες και ειδικούς στους τομείς.
 • Επειδή θα έχετε μια βιωματική προσέγγιση σε πραγματικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Ενότητες

Ενότητα

Πληκτρολογήστε

Πιστώσεις

Διοίκηση Οργάνωσης

Υποχρεωτικό

9

Οικονομικών και Ελέγχου

Υποχρεωτικό

9

Εμπορική διαχείριση, μάρκετινγκ και επικοινωνία

Υποχρεωτικό

7

Διαχείριση λειτουργιών

Υποχρεωτικό

6

Διαχείριση και ανάπτυξη των ανθρώπων

Υποχρεωτικό

6

Καινοτομία και Έργα

Υποχρεωτικό

3

Εταιρεία και παγκοσμιοποίηση

Υποχρεωτικό

6

Εξωτερικές Πρακτικές

Προαιρετικά

8

Έναρξη της έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες

Προαιρετικά

8

Τελικό πρόγραμμα μάστερ

Υποχρεωτικό

6

Σύνολο:

68

ικανότητες

Αρμοδιότητες του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA

 • Εκπαιδεύστε τους επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης και της επιχειρηματικής διαχείρισης στους διαφορετικούς τομείς τους, με βάση την αποτελεσματική μετάδοση γνώσεων, μεθοδολογιών και τεχνικών διαχείρισης και ενσωματώνοντας τις τάσεις και γραμμές ανάπτυξης της σημερινής κοινωνίας της πληροφορίας τρένο για να εργαστεί σε διαφορετικούς ρόλους και περιβάλλοντα.
 • Να αναπτύξει στους μαθητές μια στρατηγική νοοτροπία προσαρμοσμένη στα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα στα οποία αναπτύσσονται επί του παρόντος οι οργανισμοί.
 • Αναπτύξτε σε κάθε μαθητή τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις στάσεις του διευθυντή, προσδιορίζοντάς τις ανάλογα με τον τομέα γνώσης στον οποίο διαμορφώνεται.
 • Ανάπτυξη της ικανότητας για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών καθώς και νέων μεθοδολογιών εργασίας για τη βελτίωση της διαχείρισης της γνώσης και του ανταγωνιστικού επιπέδου του οργανισμού.
 • Αναπτύξτε στους συμμετέχοντες την ηθική αίσθηση του επαγγέλματος και το όραμα της κοινωνικής αποστολής της εταιρείας.

πρακτικές

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA

Προκειμένου να αποκτήσει γνώσεις βασισμένες στην πραγματική πρακτική και να αναπτύξει τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω της υπεύθυνης άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, Universidad San Jorge θεωρεί απαραίτητο οι μαθητές του να συμπληρώσουν την εκπαίδευση στην τάξη με πρακτική άσκηση στον επαγγελματικό τομέα, αξιολογώντας την ακαδημαϊκά ως μέρος της μαθησιακής διαδικασίας.

Αυτός ο στόχος ακολουθεί τις θεμελιώδεις παραμέτρους της Διαδικασίας της Μπολόνια και του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και ανταποκρίνεται στο προσανατολισμό του USJ για την ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του κοινωνικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το σύστημα πρακτικής εξάσκησης σε εταιρείες του Universidad San Jorge του Universidad San Jorge περιλαμβάνει την εταιρεία στην κατάρτιση των μελλοντικών πτυχιούχων, συμβάλλοντας στην εισαγωγή των ικανοτήτων που συμβάλλει η επαγγελματική άσκηση στη διαμόρφωση του πανεπιστημιακού σπουδαστή και στη διευκόλυνση της μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της εταιρείας-πανεπιστημίου.

Η υπηρεσία πρακτικής άσκησης του Universidad San Jorge του Universidad San Jorge διαχειρίζεται εθελοντικές πρακτικές και υποχρεωτικές πρακτικές. Στο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, η Υπηρεσία κατόρθωσε πάνω από 2.000 πρακτικές πρακτικές σε εταιρείες σπουδαστών του Universidad San Jorge του Universidad San Jorge , στις οποίες συμμετείχαν φοιτητές όλων των βαθμών και των δασκάλων.

Ομοίως, μέσω των συμφωνιών Business Grant και μέσω συμφωνιών USJ Companies, μπορεί να επιτραπεί η χρηματοδότηση από τον πλοίαρχο μέχρι και το 100% της εγγραφής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά
Τελευταία ενημέρωση May 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 3, 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,620 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 3, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 3, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 3, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 3, 2020
Άλλη