Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων (IMBA)

Από την άνοιξη του 2004, η Σχολή Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια προσέφερε την επίσημη Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων (IMBA) Ως μέλος της International Business School Συμμαχία (IBSA). Αυτή η Alliance ιδρύθηκε το 2003 και είναι ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο προσανατολισμένο σε διεθνές επίπεδο σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

Οι μαθητές θα λάβουν ένα διπλό βραβείο πλοιάρχου, δεδομένου ότι είναι υποχρεωτικό να σπουδάσουν στην δύο διαφορετικές χώρες εντός του δικτύου IBSA των θεσμικών οργάνων για ένα ακαδημαϊκό έτος. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης για τους αποφοίτους των επιχειρήσεων και όλα τα μαθήματα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω των αγγλικών. ο IMBA το πρόγραμμα παρέχει μια μοναδική εμπειρία μάθησης σχεδιασμένο για τις ανάγκες και των αποφοίτων των δύο φοιτητές ευκαιρίες. Υπερβαίνει την αντιμετώπιση των εμπορικών θεμάτων μεταξύ των χωρών με την ενθάρρυνση της κριτικής ανάλυσης του τι κάνει μια επιχείρηση ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο.

Ο IMBA πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές:

  • Για ηγετικούς ρόλους όπου παγκόσμια θέματα είναι υψίστης σημασίας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
  • Για θέσεις όπου η συνειδητοποίηση της οικονομικής και πολιτιστικής πολυμορφίας είναι εξίσου σημαντική με επαγγελματικές διαχειριστικές ικανότητες.
  • Για ταχέως μεταβαλλόμενες καταστάσεις όπου η ικανότητα να προσαρμοστούν γρήγορα μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της επιχειρηματικής επιτυχίας ή της αποτυχίας.
  • Για ευκαιρίες καριέρας όπου απαιτούνται δίγλωσσα ή πολύγλωσσα δεξιότητες.

αναγνώριση

Αυτό Επίσημη Δάσκαλος έχει αναγνωριστεί ως "Ομάδα Καινοτομίας» του Universitat de Valencia-οργανικής μονάδας d'Innovació Educativa.

Υποψήφιοι φοιτητές

Ο IMBA πρόγραμμα προσλαμβάνει διεθνές, καινοτόμες φοιτητές σε όλο τον κόσμο από διαφορετικά πολιτιστικά, γεωγραφικά και επαγγελματικό υπόβαθρο. Διευκολύνει ισχυρή αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μαθητών. Σπουδάζουν σε δύο διαφορετικές χώρες και αντιμετωπίζουν έτσι δύο πολιτισμών δίνει στους φοιτητές μια εξαιρετική ευκαιρία να επικοινωνούν και να ζουν σε δύο περιβάλλοντα με επιτυχία. Η IMBA παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την παγκόσμια ηγεσία στον 21ο αιώνα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά και αποτελεσματικά στο πρόγραμμα IMBA, οι μαθητές πρέπει να αφορούν τους ακόλουθους τομείς:

  • Ένα πτυχίο επιπέδου συναφείς ή συγγενές προς τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (π.χ. πτυχία Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Λογιστική, Οικονομικά ή Διοίκηση). Αν οι μαθητές έχουν άλλο πτυχίο, είναι απαραίτητο να δοθεί απόδειξη της συμμετοχής σε τουλάχιστον αρκετές τάξεις Διαχείρισης και / ή να παρέχουν απόδειξη πρόσθετες σχετικές δεξιότητες ή επαγγελματική εμπειρία.
  • Μια απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας μέσω αναγνωρισμένων δοκιμή IELTS ή TOEFL (τουλάχιστον 6,5 βαθμούς σε IELTS ή 550 στο TOEFL, 213 στο TOEFL με υπολογιστή, 79 σε TOEFL μέσω του Διαδικτύου). Εξαιρέσεις μπορεί να δοθεί σε υποψηφίους οι οποίοι ανέλαβαν ένα σημαντικό μέρος των προπτυχιακών σπουδών τους στα αγγλικά.

Ανατρέξτε στην ακόλουθη εδώ για συγκεκριμένες οδηγίες εισαγωγής στην Universitat de Valencia.

Ακαδημαϊκό, επιστημονικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον:

Στο επιχειρηματικό κόσμο, και στην οικονομία γενικότερα, θέματα που εξετάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παγκοσμιοποίηση μπορεί να οριστεί ως η ενσωμάτωση των χωρών χάρη στην τεράστια μείωση του κόστους στον τομέα των μεταφορών και των επικοινωνιών και την κατανομή των εμποδίων για την ελεύθερη κυκλοφορία μεταξύ των συνόρων των εμπορευμάτων, των υπηρεσιών, των κεφαλαίων και της γνώσης και (σε ​​μικρότερο βαθμό) των ανθρώπων.

Αυτή η παγκοσμιοποίηση έχει προκαλέσει μια εξέλιξη στον τρόπο της να συλλάβουν την πρακτική των επιχειρήσεων σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό κόσμο. Τι πριν ονομαζόταν το διεθνές εμπόριο, τώρα καλείται διεθνοποίηση των επιχειρήσεων, δεδομένου ότι οι σχέσεις μεταξύ των οικονομικών φορέων που προσπαθούν να βρουν μακροπρόθεσμες συμφωνίες αντί να βασίζεται σε διαγωνισμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, για να συμμετάσχετε στον κόσμο των επιχειρήσεων οι ταυτόχρονες διοικήσεις σε πολλές χώρες, τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ένα από αυτά είναι επίσης σημαντική για τη λειτουργία των επιχειρήσεων των άλλων. Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων θέλει να δώσει στους αποφοίτους του / της εκπαίδευση στο οποίο θα πρέπει να θεωρείται παγκόσμιες πτυχές όταν λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις.

Η κατανόηση της οικονομικής και πολιτιστικής πολυμορφίας γίνεται σε κάτι αυτού Δασκάλου τόσο σημαντική όσο και των επαγγελματικών δεξιοτήτων ή τη διαχείριση. Οι απόφοιτοι με πτυχίο Μάστερ στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων θα καταλήγουν να λαμβάνουν θέσεις εργασίας στην οποία είναι απαραίτητη η κινητικότητα και προσαρμοστικότητα στις ραγδαίες αλλαγές στο περιβάλλον, και πρέπει να εκπαιδευτούν για αυτό. προσφορές του Δασκάλου αυτή εμπειρία στην παροχή ανταλλαγές μεταξύ των διαφόρων πανεπιστημίων και επιτρέποντας στους μαθητές να ανακαλύψουν τον τρόπο ύπαρξης και τον τρόπο εργασίας των μαθητών από άλλες φυλές και πολιτισμούς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
14 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- 13.000 € περίπου
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη