Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Παγκόσμιο MBA

Τέσσερις Χώρες. Δύο βαθμούς.

Το GlobalMBA είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να συνδυάσουν εντατική μελέτη στην τάξη με οικιστικές εμπειρίες σε τέσσερις χώρες: τη Γερμανία, την Πολωνία, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το GlobalMBA προσφέρεται από μια κοινοπραξία τεσσάρων εκκρεμών πανεπιστημίων:

 • Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Κολωνίας
 • Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας
 • Dongbei Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Οικονομικών
 • University of North Florida


Κάθε πανεπιστήμιο επιλέγει μια μικρή ομάδα φοιτητών που λειτουργούν ως ομάδα σε όλο το GlobalMBA. Η ομάδα, περίπου σαράντα φοιτητών, μελετάει μαζί, ξοδεύοντας έναν όρο σε κάθε ίδρυμα. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα στις διεθνείς πτυχές κάθε επιχειρηματικής πειθαρχίας, εκτός από τα μαθήματα για τη διαπολιτισμική επικοινωνία και τα διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα σε κάθε χώρα. Όλες οι οδηγίες είναι στα αγγλικά.

Η εμπειρία και η γνώση που αποκτούν οι φοιτητές του GlobalMBA με τη διαβίωση, τη μελέτη και τη μάθηση για τέσσερις διαφορετικές χώρες και τη στενή συνεργασία με τους διεθνείς φοιτητές στο πρόγραμμα τους προετοιμάζει για συναρπαστική σταδιοδρομία στις διεθνείς επιχειρήσεις.


Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα σπουδών GlobalMBA για τις τρέχουσες και τις επόμενες ομάδες διατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους. Για να κατανοήσουμε τους πίνακες, υπενθυμίζουμε ότι κάθε πανεπιστήμιο της κοινοπραξίας επιλέγει μια μικρή ομάδα φοιτητών που λειτουργούν ως ενιαία ομάδα και μελετούν μαζί σε όλο το πρόγραμμα. Η ευκαιρία να ζήσεις, να σπουδάσεις και να ταξιδέψεις με μαθητές από άλλα έθνη αντιπροσωπεύει μία από τις σημαντικότερες μαθησιακές εμπειρίες στο GlobalMBA. Όλες οι οδηγίες είναι στα αγγλικά.

Η ομαδική εργασία χρησιμοποιείται εντατικά στο GlobalMBA. Παραδοσιακά, κάθε ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον έναν φοιτητή από κάθε ίδρυμα, εμβαθύνοντας τις διαπολιτισμικές πτυχές του προγράμματος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων του προγράμματος, κάθε φοιτητής κερδίζει δύο πτυχία πλοίαρχος.


Προϋποθέσεις

Όλοι οι σπουδαστές GlobalMBA, ανεξαρτήτως πανεπιστημίου στο σπίτι, πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισδοχής.

 • Κρατήστε ένα πτυχίο (προπτυχιακό) από τη στιγμή που ξεκινούν το GlobalMBA
 • Επίσημη βαθμολογία GMAT (τουλάχιστον 500) ή GRE (τουλάχιστον 150 προφορικές και ελάχιστες 150 ποσοτικές)
 • Σημείωση: Λόγω της επανεξέτασης του GRE το 2011, αυτές οι απαιτήσεις εισδοχής GRE ισχύουν για τις εισόδους της άνοιξης 2012-άνοιξη 2013.
 • Να είστε καλά αγγλικά. (Όλες οι οδηγίες στο GlobalMBA είναι στα αγγλικά ανεξάρτητα από τη μητρική γλώσσα του μαθητή.)
 • Έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς μαθήματα σε κάθε έναν από τους ακόλουθους τομείς:
 1. Επιχειρηματικό Δίκαιο
 2. Αρχές μικροοικονομίας
 3. Αρχές της μακροοικονομίας
 4. Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Λογιστική
 5. Εισαγωγή στη δημοσιονομική διαχείριση
 6. Αρχές Μάρκετινγκ
 7. Αρχές διοίκησης
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Warsaw, Faculty of Management »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
15 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη