Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

SP Jain του MBA - Παγκόσμιο (GMBA) είναι ένα μοναδικά κατεργασμένο, πρόγραμμα 12 μηνών που απαιτεί φοιτητές να σπουδάσουν σε όλες τις 3 πανεπιστημιουπόλεις στο Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και το Σίδνεϊ. Είναι έτσι βυθίζονται στις επιχειρηματικές πρακτικές της κάθε πόλης, όπου θα συνεργαστεί με τοπικές εταιρείες και έχουν εργαστήρια και επιτόπιες επισκέψεις που σχετίζονται με το πολιτικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτό κάνει τους μαθητές πιο προσαρμόσιμο στις επιχειρηματικές προκλήσεις του σήμερα, πιο ανοιχτόμυαλοι για να ζουν οπουδήποτε, και πιο έμπειροι στην εργασία με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες.

Το MBA - Παγκόσμιο Πρόγραμμα (GMBA) έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γίνουν δυνατοί φορείς λήψης αποφάσεων μέσα από την καθημερινή εφαρμογή που βασίζεται σε εργασίες που απαιτούν να αποφασίσει πώς θα αντιδράσει σε διφορούμενες καταστάσεις και / ή να ασχοληθούν με ελλιπείς πληροφορίες. Ως εκ τούτου, θα είναι σε θέση να έχουν σημαντική απήχηση στους οργανισμούς τους από τη στιγμή που θα ενταχθούν.

Η κατάταξη του The Economist στον SP Jain στα κορυφαία 100 κορυφαία MBAs παγκοσμίως (2015) Η Forbes (ΗΠΑ) ανήκει στον SP Jain # 10 στον κόσμο, τα καλύτερα διεθνή μονοετείς MBAs 2015-2016 Forbes (ΗΠΑ) , # 19 στον κόσμο, οι καλύτερες βαθμολογίες για το Διεθνές Σχολείο Επιχειρήσεων της Forbes 2013-2014 Οι οικονομικές ώρες (UK) κατέγραψαν τον SP Jain στις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων 1% στον κόσμο το 2011 και το 2012

Επιλεκτικές ενότητες

Logistics, Επενδυτικής Τραπεζικής, Marketing, IT Διαχείρισης

Στόχευση κοινού

Οι μαθητές με 3-8 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Πρόσληψη μήνες: Ιαν, Μάιος, Σεπτέμβριος

Σταδιοδρομίας

Το SP Jain του MBA - Παγκόσμιο (GMBA) είναι ιδανικό για τις ανάγκες της αγοράς ΗΑΕ. Δεδομένου ότι τα ΗΑΕ είναι πολυ-πολιτισμική και διεθνή χώρας, τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων και των συναλλαγών με χώρες σε όλο τον κόσμο, η πολυ-πανεπιστημιούπολη, καθηλωτική εκπαίδευση οι μαθητές μας θα αναλάβει την καθιστά ιδιαίτερα καλά προσόντα για να κατανοήσουν και να επιτύχουν στα ΗΑΕ. Το σχολείο παρέχει στους φοιτητές με την τοποθέτηση σε κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, και έχει πάνω από 2000 τοποθετήθηκε με επιτυχία αποφοίτων GMBA.

Προυποθέσεις εισόδου

Πτυχίο σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών (Ελάχιστη πρόγραμμα σπουδών 3 χρόνια) - SP Jain δοκιμασία επάρκειας ή GMAT σκορ 650 και άνω, που ακολουθείται από προσωπική συνέντευξη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι στην κατηγορία των 3-8 χρόνια εργασιακής εμπειρίας.

Μαρτυρία του πρώην φοιτητή

"SPJ έχει μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία και είμαι περήφανος που έχουν συμμετάσχει σε ένα τέτοιο πειραματικό και νέα αντίληψη για τη διαχείριση των μαθημάτων. Αν κοιτάξετε κορυφαία πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, κλπ, σχεδόν όλοι τουλάχιστον εξετάζει την ιδέα ενός προγράμματος διάρκειας ενός έτους, αντί των δύο, καθώς και σιγά-σιγά να συνειδητοποιούν ότι ο κόσμος είναι ολοένα και πιο συνδεδεμένο και ότι ζουν σε άλλες περιοχές είναι ένα τεράστιο μέρος της μάθησης για τον κόσμο. Έχουμε πάρει μαθήματα από την σχολή από πολλές χώρες, ηπείρους, με διαφορετικές απόψεις και διδακτικά στυλ. "

  • Michael Shinzaki Κλάση GMBA του 2014
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
50,215 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Άλλη