Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Epas Accredited

Το MBA στην Τροφίμων και Κρασιού επικεντρώνεται στην αποκλειστική γνώση των πιο επιτυχημένων ιταλικών επιχειρήσεων στον τομέα της γαστρονομίας και της ονοματολογίας. Αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις διαχειριστικές δεξιότητές τους, εστιάζοντας στην επέκταση των τροφίμων

Το ιταλικό φαγητό είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο λόγω των υψηλών προδιαγραφών και των παραδόσεών του. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον της διεθνούς αγοράς για προϊόντα υψηλής ποιότητας οδηγεί σε επέκταση αυτού του τομέα.

Η Μπολόνια δήλωσε ότι "η πόλη των τροφίμων" , απολαμβάνει μια μεγάλη εμπειρία και έκθεση στον τομέα των μαγειρικών τεχνών και, ταυτόχρονα, η περιοχή της Emilia Romagna, μπορεί να υπερηφανεύεται για υψηλής ποιότητας παραγωγές στον κλάδο της αγροτικής βιομηχανίας, γνωστή παγκοσμίως.

Κατά τα τελευταία χρόνια, ακριβώς στην Μπολόνια και στην περιοχή της Emilia Romagna, έχουν αναπτυχθεί πολλά έργα με στόχο τη διάδοση της ιταλικής παράδοσης.

Δομή

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι διάρκειας 12 μηνών με πλήρες ωράριο διδασκαλίας στα αγγλικά , συμπεριλαμβανομένων 518 ωρών δραστηριοτήτων, 1300 ωρών ατομικής και ομαδικής εργασίας και 500 ωρών πρακτικής άσκησης .

Το ακαδημαϊκό τμήμα χωρίζεται σε τρεις όρους. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, οι σπουδαστές θα μελετήσουν τα βασικά στοιχεία της γενικής διοίκησης, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος όρος θα επικεντρωθούν στα μαθήματα που αφορούν ειδικά τα Supercars, Superbikes και Motorsports.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται όταν οι φοιτητές ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση διάρκειας 500 ωρών. Η πρακτική άσκηση θα βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους για την επίλυση προβλημάτων, να εφαρμόσουν τις πρόσφατα αναπτυγμένες γνώσεις τους και να τους δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν πραγματικές καταστάσεις που προκύπτουν στον επιχειρηματικό κόσμο.

Τα προγράμματά μας παρέχουν μια συναρπαστική και εκπληκτική μαθησιακή εμπειρία, προσφέροντας βέλτιστα μεγέθη τάξης, ενσωματώνοντας περιπτωσιολογικές μελέτες σε πραγματικό χρόνο, καθώς και παρέχοντας στους σπουδαστές την ευκαιρία να γίνουν μέλη της κοινότητας του BBS .

Εξέλιξη καριέρας

Η δημιουργία της απασχολησιμότητας είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος MBA μας, ο οποίος επιτυγχάνεται μέσω της συστηματικής προσέγγισης της σταδιοδρομίας καθώς και μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας για την αποτελεσματική ευθυγράμμιση των επαγγελματικών προγραμμάτων των μαθητών μας με τις ανάγκες που εκφράζουν οι επιχειρήσεις.

Η πρακτική άσκηση λειτουργεί ως ένα τέλειο επαγγελματικό εφαλτήριο, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη το γεγονός ότι μόλις έξι μήνες μετά την αποφοίτησή του, η Bologna Business School έχει ιστορικά επιτύχει κατά 90% τοποθέτηση σε γενικό μέσο όρο .

Το Τμήμα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους και θα τους υποστηρίξει σε όλη τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας. Αυτό το εξειδικευμένο τμήμα είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση και εκπλήρωση της σταδιοδρομίας. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σταδιοδρομίας θα βοηθήσει τους φοιτητές με μια ποικιλία υπηρεσιών και πόρων, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών αναζήτησης εργασίας, δεξιοτήτων συνέντευξης, συνέχισης ανάπτυξης, αξιολογήσεων σταδιοδρομίας / προσωπικότητας και πολλά άλλα.

Οικονομική βοήθεια

Bologna Business School προσφέρει πλήρεις και μερικές υποτροφίες για συμμετέχοντες στο MBA. Όλοι οι αιτούντες είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση ανεξάρτητα από την ιθαγένειά τους. Οι υποτροφίες βασίζονται σε προσόντα (τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά) και καλύπτουν μόνο τα δίδακτρα.

Το Global MBA προσφέρει υποτροφίες για:

  • 35.000 ευρώ (πλήρης υποτροφία)
  • 20.000 ευρώ (μερική υποτροφία)
  • 15.000 ευρώ (μερική υποτροφία)
  • 10.000 ευρώ (μερική υποτροφία)

Χάρη στη συμφωνία μεταξύ Bologna Business School και Intesa Sanpaolo, οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για "PerTe Prestito Con Lode", ένα μακροπρόθεσμο και χαμηλότατο δάνειο τιμής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά:

  • Ποσό δανείου ίσο με το ποσό εγγραφής
  • Μειωμένο επιτόκιο
  • Δεν απαιτείται εγγύηση
  • Επιστρέψιμη σε 10 χρόνια
  • Χωρίς προπληρωμένα τέλη
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποBologna Business School »

Τελευταία ενημέρωση December 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
35,000 EUR
Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση διαθέσιμες.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη