Global MBA Πράσινη Ενέργεια και Βιώσιμες Επιχειρήσεις

Bologna Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Epas Accredited

Global MBA Πράσινη Ενέργεια και Βιώσιμες Επιχειρήσεις

Bologna Business School

Το MBA στην Πράσινη Ενέργεια και τις Αειφόρες Επιχειρήσεις μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ομάδα καθηγητών που προέρχονται από όλο τον κόσμο: το Ισραήλ, τη Δανία, την Ινδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Ένα πρόγραμμα που αντιμετωπίζει αυτά τα καυτά θέματα που οι κορυφαίες εταιρείες δεν έχουν πλέον την πολυτέλεια να αγνοήσουν. Οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε μια διεγερτική μαθησιακή εμπειρία όπου τα άτομα με ισχυρές περιβαλλοντικές και κοινωνικές αξίες ενσωματώνουν την ανάπτυξη επιχειρηματικών και εταιρικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων με την οικοδόμηση ικανοτήτων κρίσιμης σκέψης και ηγεσίας.

Η αειφόρος ανάπτυξη, η διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η κοινωνική επιχειρηματικότητα και η επιχειρηματική δεοντολογία είναι θέματα που κερδίζουν εξαιρετική προσοχή μεταξύ των εταιρειών παγκοσμίως. Η επόμενη γενιά επιχειρηματικών ηγετών πρέπει να είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις επιδόσεις και τις στρατηγικές της εταιρείας σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η Πράσινη Ενέργεια και οι Αειφόρες Επιχειρήσεις MBA σχεδιάζονται για να αναζητήσουν λύσεις που αντιμετωπίζουν επιτυχώς την τριπλή γραμμή: οικονομική βιωσιμότητα, οικολογική βιωσιμότητα και κοινωνική ισότητα.

Το MBA στην Πράσινη Ενέργεια και τις Αειφόρες Επιχειρήσεις είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών πλήρους απασχόλησης, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Είναι αφιερωμένο σε φοιτητές που έχουν ήδη ένα σταθερό εργασιακό υπόβαθρο. Μια πρακτική άσκηση διάρκειας 500 ωρών θα βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους για την επίλυση προβλημάτων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές καταστάσεις που συνήθως προκύπτουν στον επιχειρηματικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, οι δραστηριότητες της τάξης θα επικεντρωθούν στη γενική διαχείριση, ενώ από τη δεύτερη θητεία, οι συμμετέχοντες θα μελετήσουν θέματα ειδικά για αυτόν τον τομέα. Η σωστή ισορροπία μεταξύ του αριθμού των μαθητών για κάθε καθηγητή αντιπροσωπεύει μια πολύ θετική πτυχή που διευκολύνει τη διαδικασία μάθησης.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Προστασίας της Γης και της Θάλασσας.

ΔΟΜΗ

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών πλήρους απασχόλησης, που περιλαμβάνει 518 ώρες δραστηριοτήτων, 1300 ώρες ατομικής και ομαδικής εργασίας και 500 ώρες πρακτικής άσκησης.

Το ακαδημαϊκό μέρος χωρίζεται σε τρεις όρους. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, θα μελετήσετε τα βασικά στοιχεία της γενικής διοίκησης, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος όρος θα ασχοληθούν με τα συγκεκριμένα θέματα κάθε διαδρομής.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η δημιουργία της απασχολησιμότητας είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος MBA και πραγματοποιείται μέσω της συστηματικής εξέλιξης της σταδιοδρομίας, με συνεχή προσπάθεια να συνδυαστούν επιτυχώς τα επαγγελματικά προγράμματα των φοιτητών με τις ανάγκες που εκφράζουν οι επιχειρήσεις.

Η πρακτική άσκηση λειτουργεί ως ένα τέλειο επαγγελματικό εφαλτήριο, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη το γεγονός ότι μόλις έξι μήνες μετά την αποφοίτησή του, η Bologna Business School κατατάσσεται κατά 90% στην τοποθέτηση γενικά κατά μέσο όρο

Το Τμήμα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επιδιώξουν τους δικούς τους στόχους σταδιοδρομίας και θα τους υποστηρίξουν στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας. Είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση της καριέρας και στην εκπλήρωση. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σταδιοδρομίας θα βοηθήσει τους φοιτητές με μια ποικιλία υπηρεσιών και πόρων, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών αναζήτησης εργασίας, δεξιοτήτων συνέντευξης, συνέχισης ανάπτυξης, αξιολογήσεων σταδιοδρομίας / προσωπικότητας και πολλά άλλα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 9, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
35,000 EUR
Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση διαθέσιμες
Information
Deadline
Ιούλιος 1, 2019
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Ιταλία - Bologna, Emilia-Romagna
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούλιος 1, 2019
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ιταλία - Bologna, Emilia-Romagna
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούλιος 1, 2019
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών