Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Epas Accredited

Το MBA στην Πράσινη Ενέργεια και τις Αειφόρες Επιχειρήσεις μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ομάδα καθηγητών που προέρχονται από όλο τον κόσμο: το Ισραήλ, τη Δανία, την Ινδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Ένα πρόγραμμα που αντιμετωπίζει αυτά τα καυτά θέματα που οι κορυφαίες εταιρείες δεν έχουν πλέον την πολυτέλεια να αγνοήσουν. Οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε μια διεγερτική μαθησιακή εμπειρία όπου τα άτομα με ισχυρές περιβαλλοντικές και κοινωνικές αξίες ενσωματώνουν την ανάπτυξη επιχειρηματικών και εταιρικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων με την οικοδόμηση ικανοτήτων κρίσιμης σκέψης και ηγεσίας.

Η αειφόρος ανάπτυξη, η διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η κοινωνική επιχειρηματικότητα και η επιχειρηματική δεοντολογία είναι θέματα που κερδίζουν εξαιρετική προσοχή μεταξύ των εταιρειών παγκοσμίως. Η επόμενη γενιά επιχειρηματικών ηγετών πρέπει να είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις επιδόσεις και τις στρατηγικές της εταιρείας σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η Πράσινη Ενέργεια και οι Αειφόρες Επιχειρήσεις MBA σχεδιάζονται για να αναζητήσουν λύσεις που αντιμετωπίζουν επιτυχώς την τριπλή γραμμή: οικονομική βιωσιμότητα, οικολογική βιωσιμότητα και κοινωνική ισότητα.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Προστασίας της Γης και της Θάλασσας.

Δομή

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι διάρκειας 12 μηνών με πλήρες ωράριο διδασκαλίας στα αγγλικά , συμπεριλαμβανομένων 518 ωρών δραστηριοτήτων, 1300 ωρών ατομικής και ομαδικής εργασίας και 500 ωρών πρακτικής άσκησης .

Το ακαδημαϊκό τμήμα χωρίζεται σε τρεις όρους. Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, οι σπουδαστές θα μελετήσουν τα βασικά στοιχεία της γενικής διοίκησης, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος όρος θα επικεντρωθούν στα μαθήματα που αφορούν ειδικά τα Supercars, Superbikes και Motorsports.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται όταν οι φοιτητές ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση διάρκειας 500 ωρών. Η πρακτική άσκηση θα βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους για την επίλυση προβλημάτων, να εφαρμόσουν τις πρόσφατα αναπτυγμένες γνώσεις τους και να τους δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν πραγματικές καταστάσεις που προκύπτουν στον επιχειρηματικό κόσμο.

Τα προγράμματά μας παρέχουν μια συναρπαστική και εκπληκτική μαθησιακή εμπειρία, προσφέροντας βέλτιστα μεγέθη τάξης, ενσωματώνοντας περιπτωσιολογικές μελέτες σε πραγματικό χρόνο, καθώς και παρέχοντας στους σπουδαστές την ευκαιρία να γίνουν μέλη της κοινότητας του BBS .

Εξέλιξη καριέρας

Η δημιουργία της απασχολησιμότητας είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος MBA μας, ο οποίος επιτυγχάνεται μέσω της συστηματικής προσέγγισης της σταδιοδρομίας καθώς και μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας για την αποτελεσματική ευθυγράμμιση των επαγγελματικών προγραμμάτων των μαθητών μας με τις ανάγκες που εκφράζουν οι επιχειρήσεις.

Η πρακτική άσκηση λειτουργεί ως ένα τέλειο επαγγελματικό εφαλτήριο, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη το γεγονός ότι μόλις έξι μήνες μετά την αποφοίτησή του, η Bologna Business School έχει ιστορικά επιτύχει κατά 90% τοποθέτηση σε γενικό μέσο όρο .

Το Τμήμα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους και θα τους υποστηρίξει σε όλη τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας. Αυτό το εξειδικευμένο τμήμα είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση και εκπλήρωση της σταδιοδρομίας. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σταδιοδρομίας θα βοηθήσει τους φοιτητές με μια ποικιλία υπηρεσιών και πόρων, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών αναζήτησης εργασίας, δεξιοτήτων συνέντευξης, συνέχισης ανάπτυξης, αξιολογήσεων σταδιοδρομίας / προσωπικότητας και πολλά άλλα.

Οικονομική βοήθεια

Bologna Business School προσφέρει πλήρεις και μερικές υποτροφίες για συμμετέχοντες στο MBA. Όλοι οι αιτούντες είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση ανεξάρτητα από την ιθαγένειά τους. Οι υποτροφίες βασίζονται σε προσόντα (τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά) και καλύπτουν μόνο τα δίδακτρα.

Το Global MBA προσφέρει υποτροφίες για:

  • 35.000 ευρώ (πλήρης υποτροφία)
  • 20.000 ευρώ (μερική υποτροφία)
  • 15.000 ευρώ (μερική υποτροφία)
  • 10.000 ευρώ (μερική υποτροφία)

Χάρη στη συμφωνία μεταξύ Bologna Business School και Intesa Sanpaolo, οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για "PerTe Prestito Con Lode", ένα μακροπρόθεσμο και χαμηλότατο δάνειο τιμής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά:

  • Ποσό δανείου ίσο με το ποσό εγγραφής
  • Μειωμένο επιτόκιο
  • Δεν απαιτείται εγγύηση
  • Επιστρέψιμη σε 10 χρόνια
  • Χωρίς προπληρωμένα τέλη
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποBologna Business School »

Τελευταία ενημέρωση December 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
35,000 EUR
Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση διαθέσιμες
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη