Global Executive MBA

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε Αλλαγή

Θέλετε να μεταμορφώσετε επαγγελματικά και προσωπικά. Διευρύνετε τις γνώσεις σας για παγκόσμια ηγεσία και εμβαθύνετε την κατανόησή σας για τον εαυτό σας. Διεύρυνση της προοπτικής σας. Και πρόκληση ό, τι ξέρετε.

Το Global Executive MBA (GEMBA) σας παρέχει τα εργαλεία, την εμπιστοσύνη και το αναπτυγμένο παγκόσμιο όραμα για να επιταχύνετε και να γίνετε ένας πραγματικά παγκόσμιος ηγέτης.

Θέλετε αλλαγή. Είστε έτοιμοι να το κάνετε αυτό;

Η εμπειρία GEMBA

Προκλητική, αυστηρή, πρακτική και πραγματικά παγκόσμια, η εμπειρία Global Executive MBA θα αυξήσει την ικανότητά σας να οδηγήσετε και να μεταμορφώσετε το όραμα της διοίκησης.

Συνολικά στον πυρήνα

Αυτό το εξαιρετικά συναρπαστικό πρόγραμμα συγκεντρώνει διάσημα μέλη ΔΕΠ, ηγέτες σκέψης και ηγέτες επιχειρήσεων από 30 χώρες των οποίων οι πρώτες εμπειρίες γύρω από τον κόσμο.

Μια κοόρτη υψηλού διαμετρήματος

Μάθετε παράλληλα με ένα εξαιρετικό στέλεχος ανώτερων ηγετών από μια πλούσια ποικιλία επιχειρηματικών και πολιτιστικών πεδίων. Το εύρος και το βάθος γνώσης τους δημιουργούν δυναμική δυναμική στην τάξη.

Σκληρό και σχετικό

Καθοδηγούμενο από ειδικούς του ΙΕΕΕ, το πρόγραμμα ενσωματώνει αναλύσεις περιπτώσεων και μεθοδολογίες μάθησης προσανατολισμένες προς τη δράση για να μηδενιστούν τα πιο κρίσιμα ζητήματα και τάσεις που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία.

Κατάταξη

Πιστοποιητικό

"Αν και είχα μια επιτυχημένη καριέρα, ένιωσα ότι έπρεπε να ανανεώσω τον εαυτό μου για το επόμενο στάδιο της καριέρας μου. Οι καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και η ακαδημαϊκή αυστηρότητα του προγράμματος GEMBA με εξέθεσαν σε νέες επιχειρηματικές ιδέες και περιβάλλοντα, με παρουσίασαν σε μια εκπληκτική ομάδα των συμμαθητών και με προκάλεσε να γίνω καλύτερος άνθρωπος ».

Richard Orazietti, GEMBA 18
Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Ταμίας, Goldcorp, Καναδάς

Δομή προγράμματος

Το Global Executive MBA διεξάγεται σε τέσσερις επιχειρηματικούς κόμβους: τη Βαρκελώνη, τη Νέα Υόρκη, τη Σαγκάη και τη Silicon Valley. Το πρόγραμμα θα σας μεταφέρει σε βασικές αγορές και επιχειρηματικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για να σας δώσει μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική.

Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω την εκμάθηση σας επιλέγοντας από ένα χαρτοφυλάκιο επιλογών που προσφέρονται σε πέντε ηπείρους.

Ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών Global Executive MBA αναμειγνύεται για αυξημένη ευελιξία . Μέσω ενός απρόσκοπτου συνδυασμού μονάδων πρόσωπο με πρόσωπο και online εργασίας, θα επιταχύνετε το παγκόσμιο δυναμικό σας ηγεσίας.

Κάθε βασική ενότητα περιλαμβάνει μια σειρά από βασικά μαθήματα σχετικά με τα βασικά στοιχεία της παγκόσμιας επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των αρχών ηγεσίας, της χρηματοοικονομικής λογιστικής, της επιχειρηματικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Στη Ενότητα 4, θα εργαστείτε σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο εκτός της πανεπιστημιούπολης.

 • Ενότητα 1 - Τοποθέτηση των θεμελίων
 • Ενότητα 2 - Επέκταση της επιχείρησης
 • Ενότητα 3 - Βελτίωση των επιχειρήσεων
 • Ενότητα 4 - Διαχείριση της Δημιουργίας Αξίας
 • Ενότητα 5 - Ηγετική διασυνοριακή
 • Ενότητα 6 - Οδήγηση της καινοτομίας
 • Ενότητα 7 - Ομαδοποίηση όλων

Κάθε ενότητα περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές φάσεις:

 1. Προ-κατοικημένη
  Προετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματα. Αναζωογονήστε τις γνώσεις σας και κατανοήστε τις βασικές έννοιες των επιχειρήσεων.
 2. Κατοικητικός
  Εξερευνήστε τις έννοιες στο δυναμικό πλαίσιο της ομαδικής εργασίας, της συζήτησης βάσει περιπτώσεων, των διαλέξεων και των εργαστηρίων στην πανεπιστημιούπολη. Πάρτε το περαιτέρω με τις επιχειρήσεις επισκέψεις, εκδηλώσεις και διαλέξεις φιλοξενουμένων.
 3. Μετά την κατοίκηση
  Εφαρμόστε νέες έννοιες, μοιραστείτε ανατροφοδότηση και ανάλυση και συνεργαστείτε σε έργα.

Αδεια

Η Παγκόσμια Εκτελεστική διαδικασία εισαγωγής MBA έχει σχεδιαστεί για να καθορίσει εάν το πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για εσάς και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν υποβάλετε αίτηση για να συναντήσετε με έναν μέντορα εισαγωγών, ο οποίος θα αναθεωρήσει το βιογραφικό σας και θα σας δώσει εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική εμπειρία.

Δια βίου μάθηση

Θα αποτελέσετε μέρος μιας δυναμικής κοινότητας αποφοίτων που αποτελείται από περισσότερους από 45.000 επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται σε περισσότερες από 100 χώρες. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, ανεξάρτητα από τη δουλειά σας, θα είστε πάντοτε σε κοντινή απόσταση από έναν πτυχιούχο IESE.

 • 45.000 απόφοιτοι
 • 108 εθνικότητες
 • 68 ετήσιες ηλεκτρονικές διασκέψεις
 • 230 συνεχόμενες συνεδρίες μάθησης κάθε χρόνο
 • 33 περιφερειακά κεφάλαια

Υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας

Η απόκτηση του παγκόσμιου πτυχίου Executive MBA είναι μόνο η αρχή. Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τις πολυάριθμες πρωτοβουλίες που θα συνεχίσετε στην εκπαιδευτική σας πορεία, όπως:

 • Διαπιστευμένοι προπονητές
 • Ατομικές συνεντεύξεις αξιολόγησης
 • Η πλατφόρμα SUCCEED, η οποία σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το δικό σας επαγγελματικό και προσωπικό σχέδιο ανάπτυξης
 • Ευκαιρίες καριέρας

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

??? IESE Business School ??????? ?? ????????????? ?????? ????? ??????? ???????? ?? ?????????? ?? ?????? ??? ???????????? ??? ??? ?????????.

??? IESE Business School ??????? ?? ????????????? ?????? ????? ??????? ???????? ?? ?????????? ?? ?????? ??? ???????????? ??? ??? ?????????. Διαβάστε Λιγότερα
Βαρκελώνη , Μαδρίτη , Μόναχο , Νέα Υόρκη , Σάο Πάολο , Σαγκάη , Σαν Φρανσίσκο + 6 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη