Είναι το Global Executive MBA σχεδιασμένο για εσάς;

Ναί. Αν είστε έμπειρος διαχειριστής και θέλετε να:

 • Επιταχύνετε την καριέρα σας και γίνετε βασικός παίκτης στην εταιρεία σας.
 • Αναπτύξτε πέρα από την τεχνική εμπειρία σας σε μια γενική θέση διαχείρισης με μια διαλειτουργική προοπτική.
 • Αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις σε άλλες βιομηχανίες, λειτουργίες ή χώρες.
 • Γνωρίστε νέους ανθρώπους, μοιραστείτε και εμπλουτίστε το όραμά σας με άλλα στελέχη και δημιουργήστε ένα σταθερό παγκόσμιο δίκτυο.

Είστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να:

 • Γίνετε πιο αποτελεσματικοί και αναπτύξτε ένα στρατηγικό όραμα για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων.
 • Αποκτήστε γνώσεις και ικανότητες στην παγκόσμια επιχειρηματική, λογιστική
 • Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας και αναπτύξτε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Τώρα είναι η ώρα να επηρεάσετε το μέλλον: εισάγετε την 25η πρόσληψη του KEDGE EMBA

Το Παγκόσμιο Executive MBA προσφέρει σε υψηλά δυναμικά στελέχη ένα κύρος πτυχίου Master of Business Administration από κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, σε τέλεια συνέργεια με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τα στελέχη με τις ικανότητες, την πολιτιστική ευαισθησία και το στρατηγικό όραμα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις της σημερινής παγκόσμιας οικονομίας.

Κατατάχθηκε # 36 μεταξύ των κορυφαίων 100 εκτελεστικών MBA παγκοσμίως από τους Financial Times 2018, με 3 πανεπιστημιουπόλεις και 9 διαφορετικούς μεγάλους, το πρόγραμμά μας χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό μονοπάτι, μια ισχυρή συνιστώσα ηγεσίας και μια εστίαση στην απόκτηση ενός παγκόσμιου οράματος.

Το όραμά μας είναι να οικοδομήσουμε μια μοναδική μαθησιακή κοινότητα που θα καλύπτει τις ηπείρους, όπου θα αποκτήσετε πρόσβαση στη διεθνώς αναγνωρισμένη μας σχολή και σε ένα μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο 60.000 αποφοίτων.


Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα;

Ευκαμψία

Σχεδιασμένο για απασχολημένους επαγγελματίες, το πρόγραμμά μας σας προσφέρει μοναδική ευελιξία που σας επιτρέπει να εκπληρώσετε επαγγελματικές δεσμεύσεις, να διατηρήσετε μια ισορροπημένη ζωή και να κάνετε την EMBA σας μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία.

Επιλέξτε το πιο βολικό:

 • Πανεπιστημιούπολη: Παρίσι, Μασσαλία ή Σαγκάη
 • Διάρκεια σπουδών: 18 μήνες έως 4 έτη
 • Ειδικές ειδικότητες: 9 κύριοι
 • Διεθνή σεμινάρια επιχειρήσεων: 12 προορισμοί

Προσαρμόστε όλη την πορεία σας, την πανεπιστημιούπολη, σημαντικά, διεθνή σεμινάρια (π.χ. αναβολή ενός μαθήματος όταν είναι απαραίτητο).


Απόδοση των επενδύσεων

Υπάρχουν, βεβαίως, πολλοί τρόποι μέτρησης της απόδοσης επένδυσης (ROI):

Μια διεθνής κατάταξη όπως η Financial Times EMBA Ranking 2016, για παράδειγμα, τοποθετεί το Kedge Global MBA στη διεύθυνση:

# 1 παγκοσμίως για αύξηση μισθών και # 5 παγκοσμίως για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας (3 χρόνια μετά την αποφοίτηση). Στην πραγματικότητα, το 46% της τάξης γνώρισε αυξημένη αποζημίωση, μεγαλύτερη ευθύνη διαχείρισης ή προώθηση πριν από την αποφοίτησή της.

Στο πλαίσιο αυτού του μέτρου, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι βασικοί τομείς αξίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το Kedge MBA σας.

 • Οι δεξιότητες και η γνώση μεγαλώνουν γρήγορα και θα μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως αυτό που έχετε μάθει στις καθημερινές σας επαγγελματικές δραστηριότητες. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία ή στην προσωπική σας επιχείρηση σχεδόν αμέσως.
 • Οι ισχυρότερες δυνατότητες ηγεσίας, η αυξημένη εμπιστοσύνη, η προσωπική και επαγγελματική συγκριτική αξιολόγηση είναι όλοι οι στόχοι της EMBA.
 • Η αξία προέρχεται επίσης από την αυξημένη σας ικανότητα να βρείτε καινοτόμες λύσεις και να διαχειριστείτε πολύπλοκες αλλαγές. Αποκτώντας επιχειρησιακή διάθεση, αυξάνοντας τις παγκόσμιες συνδέσεις, έχοντας την ικανότητα για αυτο-προβληματισμό, καθώς και ένα "βήμα πίσω". σας φέρνουν σε ένα πραγματικά εκτελεστικό επίπεδο.

Το Kedge Global MBA δεσμεύεται πλήρως να σας βοηθήσει να επιτύχετε σε όλους αυτούς τους τομείς για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας EMBA.


Επιλογή στο campus

Επιλέγοντας την κύρια πανεπιστημιούπολη, μπορείτε να σπουδάσετε και να συμμετάσχετε σε συναδέλφους της EMBA σε 3 διαφορετικά πανεπιστήμια:

Παρίσι, Μασσαλία, Μπορντό * ή Σαγκάη.

* Μπορντό: για το κρασί


Μπορείτε να συναντήσετε τους συμμαθητές σας σε πολλές περιπτώσεις: κατά τη διάρκεια των διεθνών επιχειρηματικών σεμιναρίων, Majors

Αυτές οι συνεργατικές περιστάσεις προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια πραγματική κοινότητα.


Διεθνής διάσταση

Συνάντηση και συνεργασία με διεθνείς συμμετέχοντες, που αλληλεπιδρούν με μια παγκόσμια Σχολή, επωφελούνται από διεθνείς μεγάλες συνεργασίες EMBA.

"Η συνιστώσα της διεθνούς επίσκεψης του Kedge Executive MBA είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο ουσιαστικά στοιχεία αυτού του είδους που διαπίστωσαν οι διαπιστευτές κατά την αξιολόγηση προγραμμάτων μερικής απασχόλησης." Η τελευταία έκθεση αξιολόγησης της AMBA Global MBA.

Η Kedge όχι μόνο ίδρυσε μια πρωτεύουσα πανεπιστημιούπολη στην Κίνα (Σαγκάη), σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Shanghai Jiao Tong και είναι το μοναδικό γαλλικό MBA που αναγνωρίζεται επισήμως από την κινεζική κυβέρνηση αλλά απολαμβάνουμε επίσης μακροπρόθεσμες συνεργασίες με 15 κορυφαίες διεθνείς επιχειρήσεις Σχολεία.

Οι απόφοιτοι μπορούν να βασίζονται σε ένα ισχυρό δίκτυο άνω των 1.300 αποφοίτων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 800 στην Κίνα.


Ένα ισχυρό διεθνές εμπορικό σήμα

Ο Kedge ξέρει ότι το MBA σου είναι πραγματικά αυτό που θέλεις να επιτύχεις. Και γνωρίζουμε ότι ένα ισχυρό διεθνές εμπορικό σήμα είναι σημαντικό για εσάς.

 • Η ακαδημαϊκή ακαδημαϊκή σχολή, οι απόφοιτοι και οι συμμετέχοντες, εκπληρώνουν τα στελέχη και τους ηγέτες σκέψης, ταξιδεύουν συνεχώς σε νέα μέρη του πλανήτη. Είναι μοναδικά, καινοτόμα και προσαρμόζονται στις τοπικές πρακτικές και την ποικιλομορφία και αντιπροσωπεύουν τους ισχυρότερους πιθανούς πρεσβευτές της μάρκας μας.
 • Το Kedge αποτελεί μέρος ενός διεθνούς δικτύου εταιρικών και ακαδημαϊκών εταίρων. Όλοι αυτοί είναι αξιόπιστοι, διεθνώς γνωστοί και όλοι μοιράζονται τα ίδια πρότυπα αριστείας.
 • Έχοντας κερδίσει την τριπλή πιστοποίηση, η Kedge έχει επίσης αναγνωριστεί πλήρως από τα γαλλικά και κινεζικά Υπουργεία Παιδείας. Η μάρκα μας αναγνωρίζεται παγκοσμίως.


Προσωπικό εκτελεστικό προπονητή

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης MBA, έως και 18 ώρες ατομικών συνεδρίων εμπιστευτικής προγύμνασης με Εκπαιδευτικούς Εκπαιδευτές παρέχουν μόνιμη υποστήριξη και συνοδεία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να πετύχετε στο MBA σας και εξασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα εξυπηρετεί την ανάπτυξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας.

Πρόσφατα σχόλια αποφοίτων του MBA σχετικά με τη μεταμόρφωση της ηγεσίας:

- «Τώρα έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε σύνθετα, άγνωστα θέματα, απαιτώντας από εμάς να ενσωματώσουμε διεπιστημονική γνώση, να οδηγήσουμε ανθρώπους και ιδέες».

- «Έχω κερδίσει την αυτογνωσία και την εμπιστοσύνη και βελτίωσα τις ικανότητές μου να φέρω το καλύτερο σε άλλους με ισχυρότερες δεξιότητες ηγεσίας».

Συνεδριακές συναντήσεις, τακτικές αξιολογήσεις, προσωπικό roadbook, πρόγραμμα ανάπτυξης, εργαστήρια ...


Παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο

Η ανταλλαγή εμπειρίας MBA με άλλους από την κοινότητα MBA (απόφοιτοι, συμμετέχοντες), που προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς τομείς, επιτρέπει στην εταιρεία σας να επεκτείνει το δίκτυό της και να βρει νέους επιχειρηματικούς εταίρους.

Η σχολή και οι καθηγητές είναι όλοι ενεργοί στον εταιρικό κόσμο και φέρνουν μαζί τους τις συνδέσεις και τις εμπειρίες τους.

Οι συνάδελφοί σας MBA έχουν διεθνή εμβέλεια και αντιπροσωπεύουν μια τεράστια ευκαιρία να εξερευνήσουν και να συνδεθούν με άλλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Τα Διεθνή Σεμινάρια σας μεταφέρουν σε νέους επιχειρηματικούς κόσμους.

Στο Kedge, ο καθένας εμπνέει να είναι πιο παγκόσμιος.


Δια βίου μάθηση

Το πρόγραμμα Lifelong "Ανανέωση των δεξιοτήτων σας": Ένα μοναδικό πλεονέκτημα μεταξύ των προγραμμάτων MBA, το KEDGE BS προσφέρει στους αποφοίτους MBA δωρεάν πρόσβαση σε ένα μάθημα MBA ανά έτος για όλη τη ζωή!

Κρατήστε την επιχείρησή σας πιο ενημερωμένη και διατηρήστε το επαγγελματικό σας δίκτυο καλά μετά την αποφοίτησή σας.


Οφέλη για τις εταιρείες

Όλοι ωφελούνται. Η Global EMBA είναι μια πραγματική επένδυση για:

Βελτιώστε τις δεξιότητες

Ανάπτυξη δυνατοτήτων: Οι συμμετέχοντες αποκτούν μια πιο ολιστική και σφαιρική προσέγγιση στις επιχειρήσεις, καθώς και μια επιχειρηματική στάση και μια γενική αύξηση της παραγωγής και των επιδόσεων.

Ενισχύστε την πίστη

Υλοποίηση εταιρικών στόχων και ανάπτυξη διεθνών ευκαιριών.


Υποτροφίες

Τύπος 1: Παγκόσμιες υποτροφίες EMBA για Kedge

Οι υποτροφίες Kedge Global EMBA απονέμονται για την προώθηση της πολυμορφίας στην τάξη και βασίζονται σε ένα συνδυασμό αποδεδειγμένης ανάγκης και αριστείας , σε 4 διαφορετικές κατηγορίες:

 • Ποικιλία,
 • Τα μεμονωμένα σχέδια επιχειρηματικότητας,
 • Ατομικά έργα επαγγελματικής ανασυγκρότησης.
 • Σχέδιο αναδυόμενης οικονομίας

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες και ένα έντυπο αίτησης υποτροφιών.

Τύπος 2: Οι γυναίκες στην υποτροφία ηγεσίας

Το KEDGE Global Executive MBA δεσμεύεται να υποστηρίξει τις γυναίκες στην προώθηση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους. Με πρωτοβουλία της KWEC (Kedge Women Executives Club), είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πολλαπλές υποτροφίες κάθε χρόνο σε υποψηφίους γυναικείους εκτελεστικούς υποψηφίους.

5 υποτροφίες χορηγούνται κάθε χρόνο. 3 υποτροφίες για 50% δίδακτρα και 2 υποτροφίες για διδασκαλία 25%.


Αιρετότητα

Για να είναι επιλέξιμες για αυτή την υποτροφία, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι:

 • Ένας παραδεχόμενος υποψήφιος στο πρόγραμμα Global Executive MBA,
 • Να μην λαμβάνετε καμία άλλη πηγή χρηματοδότησης για το πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Kedge Business School
Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1.5 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Νοέμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Νοέμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Νοέμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Νοέμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη