Global Executive MBA

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Είναι το Global Executive MBA σχεδιασμένο για εσάς;

Ναί. Αν είστε έμπειρος διαχειριστής και θέλετε να:

 • Επιταχύνετε την καριέρα σας και γίνετε βασικός παίκτης στην εταιρεία σας.
 • Αναπτύξτε πέρα από την τεχνική εμπειρία σας σε μια γενική θέση διαχείρισης με μια διαλειτουργική προοπτική.
 • Αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις σε άλλες βιομηχανίες, λειτουργίες ή χώρες.
 • Γνωρίστε νέους ανθρώπους, μοιραστείτε και εμπλουτίστε το όραμά σας με άλλα στελέχη και δημιουργήστε ένα σταθερό παγκόσμιο δίκτυο.

Είστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να:

 • Γίνετε πιο αποτελεσματικοί και αναπτύξτε ένα στρατηγικό όραμα για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων.
 • Αποκτήστε γνώσεις και ικανότητες στην παγκόσμια επιχειρηματική, λογιστική και χρηματοοικονομική δραστηριότητα.
 • Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας και αναπτύξτε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Τώρα είναι η ώρα να επηρεάσετε το μέλλον: εισάγετε την επόμενη πρόσληψη του KEDGE EMBA (Νοέμβριος & Μάρτιος κάθε χρόνο).

Το Global Executive MBA προσφέρει υψηλά δυναμικά στελέχη ένα κύρος Master of Business Administration πτυχίο από ένα κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, σε τέλεια συνέργεια με τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τα στελέχη με τις ικανότητες, την πολιτιστική ευαισθησία και το στρατηγικό όραμα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις της σημερινής παγκόσμιας οικονομίας.

Έγινε η θέση 39 μεταξύ των κορυφαίων 100 εκτελεστικών MBA παγκοσμίως από το 2019 Financial Times, με 3 πανεπιστημιουπόλεις, 12 μαθήματα, 7 εργαστήρια, μέχρι 18 δικά μας προπάλια και 3 διεθνή σεμινάρια, το πρόγραμμά μας χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερα εξατομικευμένο μάθημα , μια ισχυρή συνιστώσα ηγεσίας και μια εστίαση στην απόκτηση ενός παγκόσμιου οράματος.

Το όραμά μας είναι να οικοδομήσουμε μια μοναδική μαθησιακή κοινότητα που θα καλύπτει τις ηπείρους, όπου θα αποκτήσετε πρόσβαση στο διεθνώς αναγνωρισμένο σχολείο μας και σε ένα μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο 70.000 αποφοίτων (εκ των οποίων 1.800 EMBA αποφοίτων παγκοσμίως).


Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα;

Ευκαμψία

Σχεδιασμένο για απασχολημένους επαγγελματίες, το πρόγραμμά μας σας προσφέρει μοναδική ευελιξία που σας επιτρέπει να εκπληρώσετε επαγγελματικές δεσμεύσεις, να διατηρήσετε μια ισορροπημένη ζωή και να κάνετε την EMBA σας μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία.

Επιλέξτε το πιο βολικό:

 • Πανεπιστημιούπολη: Παρίσι, Μασσαλία ή Σαγκάη
 • Διάρκεια σπουδών: 18 μήνες έως 4 έτη
 • Σεμινάρια εξειδίκευσης: επιλέξτε 3
 • Διεθνή Σεμινάρια: 12 προορισμοί

Προσαρμόστε όλη την πορεία σας, την πανεπιστημιούπολη, σημαντικά, διεθνή σεμινάρια (π.χ. αναβολή ενός μαθήματος όταν είναι απαραίτητο).


Απόδοση των επενδύσεων

Υπάρχουν, βεβαίως, πολλοί τρόποι μέτρησης της απόδοσης επένδυσης (ROI):

Μια διεθνής κατάταξη όπως η Financial Times EMBA Ranking για παράδειγμα, τοποθετεί το Kedge Global MBA στη διεύθυνση:

# 1 παγκοσμίως για αύξηση μισθών και # 5 παγκοσμίως για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας (3 χρόνια μετά την αποφοίτηση). Στην πραγματικότητα, το 46% της τάξης γνώρισε αυξημένη αποζημίωση, μεγαλύτερη ευθύνη διαχείρισης ή προώθηση πριν από την αποφοίτησή της.

Στο πλαίσιο αυτού του μέτρου, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι βασικοί τομείς αξίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το Kedge MBA σας.

 • Οι δεξιότητες και η γνώση μεγαλώνουν γρήγορα και θα μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως αυτό που έχετε μάθει στις καθημερινές σας επαγγελματικές δραστηριότητες. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία ή στην προσωπική σας επιχείρηση σχεδόν αμέσως.
 • Οι ισχυρότερες δυνατότητες ηγεσίας, η αυξημένη εμπιστοσύνη, η προσωπική και επαγγελματική συγκριτική αξιολόγηση είναι όλοι οι στόχοι της EMBA.
 • Η αξία προέρχεται επίσης από την αυξημένη σας ικανότητα να βρείτε καινοτόμες λύσεις και να διαχειριστείτε πολύπλοκες αλλαγές. Αποκτώντας επιχειρησιακή διάθεση, αυξάνοντας τις παγκόσμιες συνδέσεις, έχοντας την ικανότητα για αυτο-προβληματισμό, καθώς και ένα "βήμα πίσω". σας φέρνουν σε ένα πραγματικά εκτελεστικό επίπεδο.

Το Kedge Global MBA δεσμεύεται πλήρως να σας βοηθήσει να επιτύχετε σε όλους αυτούς τους τομείς για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας EMBA.


Επιλογή στο campus

Επιλέγοντας την κύρια πανεπιστημιούπολη, μπορείτε να σπουδάσετε και να συμμετάσχετε σε συναδέλφους της EMBA σε 3 διαφορετικά πανεπιστήμια:

Παρίσι, Μασσαλία, Μπορντό * ή Σαγκάη.

* Bordeaux: για το σεμινάριο κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών


Μπορείτε να συναντήσετε τους συμμαθητές σας σε πολλές περιπτώσεις: κατά τη διάρκεια των διεθνών σεμιναρίων, πυρήνων και εργαστηρίων ενότητες, επιχειρηματικές προσομοιώσεις, και «συγκεντρώνονται εβδομάδες».

Αυτές οι συνεργατικές περιστάσεις προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια πραγματική κοινότητα.


Διεθνής διάσταση

Συνάντηση και συνεργασία με διεθνείς συμμετέχοντες, που αλληλεπιδρούν με μια παγκόσμια Σχολή, επωφελούνται από διεθνείς μεγάλες συνεργασίες EMBA.

"Η συνιστώσα της διεθνούς επίσκεψης του KEDGE Executive MBA είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο ουσιαστικά στοιχεία αυτού του είδους που διαπίστωσαν οι διαπιστευτές κατά την αξιολόγηση προγραμμάτων μερικής απασχόλησης". AMBA Global MBA τελευταία έκθεση αξιολόγησης.

Η KEDGE όχι μόνο ίδρυσε μια πρωτεύουσα πανεπιστημιούπολη στην Κίνα (Σαγκάη), σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Shanghai Jiao Tong και είναι το μοναδικό γαλλικό MBA που αναγνωρίζεται επισήμως από την κινεζική κυβέρνηση αλλά απολαμβάνουμε επίσης μακροπρόθεσμες συνεργασίες με διάφορους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς Σχολεία.

Οι απόφοιτοι μπορούν να βασίζονται σε ένα ισχυρό δίκτυο πάνω από 1.800 αποφοίτων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από χίλια στην Κίνα.


Ένα ισχυρό διεθνές εμπορικό σήμα

Ο KEDGE ξέρει ότι το MBA σου είναι πραγματικά αυτό που θέλεις να επιτύχεις. Και ξέρουμε ότι ένα ισχυρό διεθνές εμπορικό σήμα είναι σημαντικό για εσάς.

 • Η ακαδημαϊκή ακαδημαϊκή σχολή, οι απόφοιτοι και οι συμμετέχοντες, εκπληρώνουν τα στελέχη και τους ηγέτες σκέψης, ταξιδεύουν συνεχώς σε νέα μέρη του πλανήτη. Είναι μοναδικά, καινοτόμα και προσαρμόζονται στις τοπικές πρακτικές και την ποικιλομορφία και αντιπροσωπεύουν τους ισχυρότερους πιθανούς πρεσβευτές της μάρκας μας.
 • Το KEDGE αποτελεί μέρος ενός διεθνούς δικτύου εταιρικών και ακαδημαϊκών εταίρων. Όλοι αυτοί είναι αξιόπιστοι, διεθνώς γνωστοί και όλοι μοιράζονται τα ίδια πρότυπα αριστείας.
 • Έχοντας κερδίσει την τριπλή πιστοποίηση, το KEDGE έχει επίσης αναγνωριστεί πλήρως από τα γαλλικά και κινεζικά Υπουργεία Παιδείας. Η μάρκα μας αναγνωρίζεται παγκοσμίως.


Προσωπικό εκτελεστικό προπονητή

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης MBA, έως και 18 ώρες ατομικών συνεδρίων εμπιστευτικής προγύμνασης με Εκπαιδευτικούς Εκπαιδευτές παρέχουν μόνιμη υποστήριξη και συνοδεία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να πετύχετε στο MBA σας και εξασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα εξυπηρετεί την ανάπτυξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας.

Πρόσφατα σχόλια αποφοίτων του MBA σχετικά με τη μεταμόρφωση της ηγεσίας:

- «Τώρα έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε σύνθετα, άγνωστα θέματα, απαιτώντας από εμάς να ενσωματώσουμε διεπιστημονική γνώση, να οδηγήσουμε ανθρώπους και ιδέες».

- «Έχω κερδίσει την αυτογνωσία και την εμπιστοσύνη και βελτίωσα τις ικανότητές μου να φέρω το καλύτερο σε άλλους με ισχυρότερες δεξιότητες ηγεσίας».

Συνεδριακές συναντήσεις, τακτικές αξιολογήσεις, προσωπικό roadbook, πρόγραμμα ανάπτυξης, εργαστήρια ...


Παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο

Η ανταλλαγή εμπειρίας MBA με άλλους από την κοινότητα MBA (απόφοιτοι, συμμετέχοντες), που προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς τομείς, επιτρέπει στην εταιρεία σας να επεκτείνει το δίκτυό της και να βρει νέους επιχειρηματικούς εταίρους.

Η σχολή και οι καθηγητές είναι όλοι ενεργοί στον εταιρικό κόσμο και φέρνουν μαζί τους τις συνδέσεις και τις εμπειρίες τους.

Οι συνάδελφοί σας MBA έχουν διεθνή εμβέλεια και αντιπροσωπεύουν μια τεράστια ευκαιρία να εξερευνήσουν και να συνδεθούν με άλλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Τα Διεθνή Σεμινάρια σας μεταφέρουν σε νέους επιχειρηματικούς κόσμους.

Στο KEDGE, ο καθένας εμπνέει να είναι πιο παγκόσμιος.


Δια βίου μάθηση

Το πρόγραμμα Lifelong "Ανανέωση των δεξιοτήτων σας": Ένα μοναδικό πλεονέκτημα μεταξύ των προγραμμάτων MBA, το KEDGE BS προσφέρει στους αποφοίτους MBA δωρεάν πρόσβαση σε ένα μάθημα MBA ανά έτος για όλη τη ζωή!

Κρατήστε την επιχείρησή σας πιο ενημερωμένη και διατηρήστε το επαγγελματικό σας δίκτυο καλά μετά την αποφοίτησή σας.


Οφέλη για τις εταιρείες

Όλοι ωφελούνται. Η Global EMBA είναι μια πραγματική επένδυση για:

Ενίσχυση δεξιοτήτων και ικανοτήτων: Το πρόγραμμα παρέχει άμεσα οφέλη καθώς οι συμμετέχοντες εφαρμόζουν αυτό που έχουν μάθει από τις πρώτες στιγμές του προγράμματος.

Ανάπτυξη δυνατοτήτων: Οι συμμετέχοντες αποκτούν μια πιο ολιστική και σφαιρική προσέγγιση στις επιχειρήσεις, καθώς και μια επιχειρηματική στάση και μια γενική αύξηση της παραγωγής και των επιδόσεων.

Ενισχύστε την πίστη και τα κίνητρα: Η υποστήριξη του διευθυντή σας είναι ένα σαφές μέσο ανταμοιβής, ανάπτυξης και διατήρησης βασικών ταλέντων.

Υλοποίηση εταιρικών στόχων και ανάπτυξη διεθνών ευκαιριών.

Kedge Παγκόσμιες υποτροφίες EMBA

Οι υποτροφίες Kedge Global EMBA απονέμονται για την προώθηση της πολυμορφίας στην τάξη και βασίζονται σε ένα συνδυασμό αποδεδειγμένης ανάγκης και αριστείας , σε 4 διαφορετικές κατηγορίες:

 • Ποικιλία,
 • Η ηγεσία των γυναικών,
 • Τα μεμονωμένα σχέδια επιχειρηματικότητας,
 • Ατομικά έργα επαγγελματικής ανασυγκρότησης.
 • Σχέδιο αναδυόμενης οικονομίας

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες και ένα έντυπο αίτησης υποτροφιών.


Αιρετότητα

Για να είναι επιλέξιμες για αυτή την υποτροφία, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι:

 • Ένας παραδεχόμενος υποψήφιος στο πρόγραμμα Global Executive MBA,
 • Να μην λαμβάνετε καμία άλλη πηγή χρηματοδότησης για το πρόγραμμα.
 • Οι αιτήσεις εξετάζονται από κριτική επιτροπή.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... περαιτέρω

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Διαβάστε Λιγότερα
Μπορντό , Μασσαλία , Παρίσι , Τουλόν , Σαγκάη , Ντακάρ + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη