Executive Master of Business Administration

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ενισχύστε την απόδοσή σας ως αρχηγός και διευθυντή με ένα ευρύ επιχειρηματικό πρόγραμμα που μπορείτε να σπουδάσετε ενώ εργάζεστε.

Εντατικοποιήστε μια θέση στα ανώτερα διοικητικά στελέχη με ένα εκτελεστικό προσόν που ενισχύει την αναλυτική αυστηρότητα και την στρατηγική σας αξιοπρέπεια. Το Executive Master of Business Administration (Executive MBA) είναι ένα εντατικό πτυχίο, δομημένο σε τρία μαθήματα ανά τρίμηνο.

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο

Ένα εκτελεστικό MBA στέλνει ένα μήνυμα στους επαγγελματίες και στους μελλοντικούς εργοδότες - για την πνευματική σας ικανότητα, την επαγγελματική εμπειρία, το διαχειριστικό επίπεδο και την κατανόηση της καινοτομίας στις επιχειρήσεις.

Μάθετε από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες ηγέτες και δημιουργείτε ισχυρά δίκτυα με τους συμμαθητές σας. Θα μάθετε εργαλεία και μοντέλα που βελτιώνουν τη στρατηγική σκέψη, τη λήψη αποφάσεων και την ηγεσία.

Αναπτύξτε τις πρακτικές δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως στην επαγγελματική σας ζωή και να δημιουργήσετε μια τράπεζα γνώσεων που θα μεγιστοποιήσει το δυναμικό της σταδιοδρομίας σας.

Θα εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε ένα ζωντανό συμβουλευτικό έργο - που εργάζεται στο εξωτερικό με μια διεθνή επιχείρηση ή εδώ με μια οργάνωση της Νέας Ζηλανδίας.

Διεθνής αναγνώριση

Το πρόγραμμα επιχειρηματικής μας διοίκησης είναι διαπιστευμένο στη Βρετανική Ένωση ΜΒΑ (AMBA) , διεθνώς αναγνωρισμένο παγκόσμιο πρότυπο για όλα τα προγράμματα MBA.

Η Σχολή Επιχειρήσεων και Κυβέρνησης του Ουέλινγκτον είναι από μια μικρή ομάδα σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως που κατέχουν το «Triple Crown» των διεθνών πιστοποιήσεων εκπαίδευσης των επιχειρήσεων. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προσόντα σας θα σταθούν ενάντια στους καλύτερους σε όλο τον κόσμο.

Μελετήστε ενώ εργάζεστε

Μελέτη μερικής απασχόλησης ενώ εργάζεστε. Τα μαθήματα γίνονται κάθε δεύτερη εβδομάδα την Παρασκευή και το Σάββατο και θα μπορείτε να εφαρμόζετε αμέσως αυτό που μαθαίνετε στην επαγγελματική σας ζωή.

Οικογενειακή δομή προσόντων

Το Executive MBA διαθέτει μια κλιμακωτή οικογένεια προσόντων. Αυτά είναι κλιμακοστάσια έτσι ώστε τα μαθήματα που ολοκληρώνονται για κάθε προσόντα να μπορούν να μετρήσουν στο επόμενο βήμα.

Ένα Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορεί να οδηγήσει σε ένα Executive MBA.

Επιλέξτε το προσόν με τις απαιτήσεις συμμετοχής, τη δέσμευση χρόνου και τα οφέλη σταδιοδρομίας που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τι θα μελετήσετε

Το Executive MBA 180 σημείων μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έτος σπουδών πλήρους φοίτησης (τέσσερα τριμήνα) ή μέχρι τέσσερα χρόνια μερικής φοίτησης.Μέρος 1 Στο Μέρος 1 θα ολοκληρώσετε οκτώ βασικά μαθήματα, δίνοντάς σας μια σταθερή γείωση σε βασικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και ζητήματα. Αυτά περιλαμβάνουν θέματα οργανωτικής θεωρίας όπως δομή, πολιτισμό και αλλαγή, οικονομική ανάλυση για επιχειρηματικές αποφάσεις, εταιρική οικονομική διαχείριση, στρατηγικό μάρκετινγκ και ψηφιακό μετασχηματισμό.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε διεθνές επίπεδο, θέτοντας τις νέες δεξιότητές σας σε καλή χρήση ως σύμβουλος σε έναν οργανισμό στο εξωτερικό.

Μέρος 2 Στο Μέρος 2 θα επιλέξετε ένα μάθημα επιλογής από μαθήματα που καλύπτουν θέματα όπως η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, η διαπραγμάτευση και η επίλυση διαφορών και η στρατηγική διαχείριση.

Ή επιλέξτε να εστιάσετε στο πεδίο που σας αφορά περισσότερο, με επιλεγμένα μαθήματα από την σχολή επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου.

Κοινότητα

Θα ξεκινήσετε τη μελέτη σας με έναν λεπτομερή προσανατολισμό του προγράμματος.

Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις, εργαστήρια, κοινωνικές λειτουργίες και σεμινάρια. Η Ένωση Μεταπτυχιακών Φοιτητών μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και να σας δώσει φωνή στην πανεπιστημιούπολη.

Επιστροφή στη μελέτη

Πολλοί φοιτητές λαμβάνουν μεταπτυχιακές σπουδές μετά από αρκετά χρόνια μακριά, ή δεν έχουν σπουδάσει σε τριτοβάθμιο επίπεδο πριν. Εάν έχει περάσει λίγο από τότε που έχετε μελετήσει, οι αξιωματικοί μας σύνδεσμοι μπορούν να σας βοηθήσουν να εισέλθετε στην πανεπιστημιακή ζωή.

Καριέρα

Ρυθμίστε τα βλέμματά σας σε ρόλους, όπως διευθύνων σύμβουλος, επικεφαλής λειτουργός, επικεφαλής οικονομικός διευθυντής, επικεφαλής υπεύθυνος μάρκετινγκ, υπεύθυνος πληροφόρησης και γενικός διευθυντής

Πολλοί Victoria University of Wellington διοίκησης επιχειρήσεων Victoria University of Wellington είναι τώρα στελέχη της C-suite και στελέχη του δημόσιου τομέα , τόσο στη Νέα Ζηλανδία όσο και στο εξωτερικό.

Η άνοδος των επιδόσεων και οι ευκαιρίες προώθησης ότι η προσφορά προσόντων MBA μπορεί να αυξήσει σημαντικά την κερδοφορία σας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... περαιτέρω

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Διαβάστε Λιγότερα
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη