Executive MBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε να μεγαλώσετε στην καριέρα σας, αλλά έχετε πλήρη ευθύνη. Η Sy Syms School of Business Executive MBA κατανοεί την πραγματικότητά σας. Σας προετοιμάζει να επιταχύνετε το δυναμικό της σταδιοδρομίας σας, να προωθήσετε τις ιδέες που αλλάζουν το παιχνίδι και να προετοιμαστείτε για μια μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία - όλοι ενώ είστε στην τρέχουσα δουλειά σας.

Το Sy Syms Edge

 • Τα ευέλικτα μαθήματά μας προσφέρονται προς τον επαγγελματία.
 • Το περιεκτικό βασικό μας πρόγραμμα σπουδών δημιουργεί ένα θεμέλιο για την επιτυχία σε κάθε επιχείρηση.
 • Οι διάσημοι καθηγητές πλήρους απασχόλησης σας εμπνέουν με την ακαδημαϊκή αριστεία. Εντυπωσιακές θεωρητικές γέφυρες επικαλύπτουν την επιχειρηματική πρακτική σε πραγματικό χρόνο.
 • Το φοιτητικό σώμα μας περιλαμβάνει ποικίλη ποικιλία επαγγελματιών από κάθε επιχειρηματικό τομέα.
 • Οι τάξεις σας θα είναι μικρές και εξατομικευμένες, επιτρέποντάς σας να κάνετε δια βίου επιχειρηματικές συνδέσεις.

Με μια ματιά

 • Παρακολουθήστε τάξεις τις Κυριακές ή σε υβριδικά σχήματα.
 • Μάθετε πώς να γίνετε ηγέτης στις επιχειρήσεις από επαγγελματίες του κλάδου.
 • Βελτιώστε τη δουλειά σας μέσω των καλοκαιρινών κατοικιών.
 • Σφυρηλατήστε δια βίου συνδέσεις με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.
 • Κερδίστε το EMBA σας από τη Syms σε μόλις δύο χρόνια.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα EMBA δίνει έμφαση σε τρία θέματα που είναι ενσωματωμένα σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Επιχειρηματικότητα

Το οικοσύστημα γύρω από την επιχειρηματικότητα στο Yeshiva University είναι ζωντανό, λαμπρό και πρωτοποριακό. Στην καρδιά της εντολής Yeshiva Entrepreneurship είναι να βρούμε τρόπους να επωφεληθούμε από την τεράστια δύναμη, τη ζωτικότητα και τους πόρους ολόκληρου του Πανεπιστημίου, έτσι ώστε όλες οι ενέργειές μας να είναι πολύ μεγαλύτερες από το άθροισμα των τμημάτων. Ενθαρρύνουμε τις συνεργασίες μεταξύ σχολείων και ινστιτούτων, φοιτητών και αποφοίτων, της κοινότητας της Νέας Υόρκης και κυβερνητικών στελεχών. Έχουμε ισχυρές διασυνδέσεις με το Ισραήλ και την τεχνογνωσία του και την επιχειρηματική του φιλοσοφία. Yeshiva University είναι στη διαδικασία δημιουργίας ενός θερμοκηπίου στη Νέα Υόρκη για τις εταιρείες που εδρεύουν στο Ισραήλ για να αναπτύξουν και να ευημερήσουν στο περιβάλλον της Νέας Υόρκης.

Ηγεσία

Το θέμα αυτό επικεντρώνεται στη δημιουργία νέων ηγετών του μέλλοντος. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στο πώς τα διαφορετικά επιχειρηματικά εργαλεία και οι θεωρίες μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητα να οδηγούν και να εκτελούν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και αγχωτικά περιβάλλοντα. Ορισμένα από τα μαθήματα που προσφέρονται ειδικά επικεντρώνονται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και μια σειρά ομιλητών που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο επιτυχημένα στελέχη και επιχειρηματίες.

Ηθική

Πιο σημαντικό από ποτέ είναι να ασκείστε επιχειρηματική δεοντολογία διατηρώντας παράλληλα ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Στο Yeshiva University , το πρόγραμμα αυτό πλέκει τις αξίες της YU με την επιχειρησιακή ηθική, διδάσκοντας πώς μπορεί να επιτευχθεί ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, προσφέροντας επίσης οφέλη στην κοινότητα και το περιβάλλον της. Αυτό το μοντέλο εξαρτάται από την ικανότητα των διαχειριστών και των ηγετών να εντοπίζουν προσωπικές και εταιρικές αξίες και να ευθυγραμμίζουν την επιχειρηματική συμπεριφορά με τις κοινωνικές προσδοκίες, τις νομικές ευθύνες και τις ηθικές φιλοδοξίες. Το πρόγραμμα σπουδών μας δίνει έμφαση στον κεντρικό ρόλο της επιχειρηματικής δεοντολογίας στο κύριο μάθημα δεοντολογίας και νομικού περιβάλλοντος και επικεντρώνεται σε ηθικά ζητήματα σε περιπτώσεις που μελετάται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Δύο Καλοκαιρινές Περιόδους

Καινοτομία μέσω της τεχνολογίας και της ηγεσίας

Καλοκαίρι 1: Καλοκαιρινή κατοικία στη Νέα Υόρκη - μάθετε τι χρειάζεται για να γίνετε πρωτοπόρος

Σε αυτό το επταήμερο έντονο εργαστήριο, οι μαθητές μαθαίνουν για τα επιχειρηματικά μοντέλα που μπορούν να τους βοηθήσουν να πάρουν ένα προϊόν ή μια επιχείρηση στο επόμενο επίπεδο. Συγκεκριμένα εργαλεία δημιουργικότητας διδάσκονται και εφαρμόζονται, ακολουθούμενη από μια σειρά επισκέψεων σε καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις από τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης. Το σεμινάριο τελειώνει με τους μαθητές να δημιουργούν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες και να παρέχουν ένα επιχειρησιακό σχέδιο για να το ακολουθήσουν.

Καλοκαίρι 2 - Καλοκαιρινή κατοικία στο Ισραήλ - βυθίζοντας σε ένα αρχικό πολιτισμό έθνος

Σε αυτό το έντονο εργαστήρι δέκα ημερών, οι σπουδαστές ασχολούνται με ισραηλινούς φοιτητές EMBA από ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ισραήλ. Μαζί, εργάζονται ως ομάδες για να ανακαλύψουν τα μυστικά πίσω από την τεχνολογική επιτυχία της αρχικής αυτής χώρας. Διαλέγονται διαλέξεις από κορυφαίους Ισραηλινούς καθηγητές επιχειρήσεων και τεχνολογίας, ακολουθούμενες από επιτόπιες επισκέψεις στις πιο επιτυχημένες εταιρείες του Ισραήλ. Μέχρι το τέλος αυτού του εργαστηρίου, οι μαθητές αναμένεται να έχουν καλή αντίληψη για το τι χρειάζεται για να είναι ο ηγέτης της καινοτομίας και οι στρατηγικοί τρόποι για να φτάσουν εκεί. Η κατοικία είναι στα αγγλικά.

Εφαρμογή στιγμιότυπου προγράμματος EMBA

Σας ευχαριστούμε που Yeshiva University πρόγραμμα Executive MBA του Yeshiva University , το μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρεται τις Κυριακές, λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλία της κοινότητας που εξυπηρετεί.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι μια σημαντική απόφαση για εσάς. Μερικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Εξετάστε την κουλτούρα. Κάθε σχολείο έχει τη δική του. Βρείτε το επιχειρηματικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει - ακαδημαϊκά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Για παράδειγμα, Yeshiva University είναι γνωστό για τη ζεστή, φροντίδα και συναισθηματική του ζωή. Αυτό μεταφράζεται σε πολλά πράγματα, που κυμαίνονται από τις ισχυρές επαφές με τους καθηγητές με την πάθος που ασχολούνται με την κοινότητα και τους αποφοίτους.
 • Σκεφτείτε τους στόχους σας. Επιλέξτε το σχολείο επιχειρήσεων που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Σκεφτείτε αν θέλετε να ανακαλύψετε την καριέρα σας, να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να εμφανίσετε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό στην τρέχουσα εταιρεία σας. Στο Yeshiva, θα αναπτύξετε σχέσεις που αποτελούν μια δια βίου κοινότητα και είναι διαθέσιμες σε κάθε σταδιοδρομία.
 • Σκεφτείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν η Yeshiva φαίνεται να σας ταιριάζει, ένα μέρος όπου θα καλλιεργηθείτε ενώ μεγαλώνετε, είμαστε διαθέσιμοι για συζήτηση.

Ακολουθούν μερικές πρόσθετες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να λάβετε την απόφασή σας:

 • 2-ετή πρόγραμμα, 48 πίστωση Executive MBA πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο μας στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.
 • Σκληρά μαθήματα που διδάσκονται από επιτυχημένη, έμπειρη σχολή.
 • Δύο καλοκαιρινές κατοικίες.
 • Μάθετε παράλληλα με πολύ έμπειρους συμμαθητές και σφυρηλατήσαμε δια βίου συνδέσεις.

Πείτε μας τι σας χωρίζει. Μας ενδιαφέρει πραγματικά να μάθουμε περισσότερα για εσάς. Sy Syms School of Business αξίζει τα ενδιαφέροντα άτομα που είναι σοβαρά στην καριέρα τους φιλοδοξίες. Οι μαθητές μας είναι διαφορετικοί. Η σχολή μας είναι παγκοσμίως γνωστή. Το πρόγραμμα σπουδών είναι αυστηρό. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα MBA για στελέχη που ταιριάζουν με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Ακολουθεί τι πρέπει να κάνετε για να εφαρμόσετε:

 • GPA 3,0 και άνω (μεταγραφές).
 • Συνέντευξη. Αφού ολοκληρωθεί και επανεξεταστεί η ηλεκτρονική σας αίτηση, μπορεί να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του Γραφείου Εισδοχής για να προγραμματίσετε μια συνέντευξη στην πανεπιστημιούπολη. Λάβετε υπόψη: Οι συνεντεύξεις είναι μόνο με πρόσκληση.
 • Απαιτούνται δύο συστάσεις.

Διεθνείς αιτούντες

Οι διεθνείς φοιτητές που δεν έχουν πτυχίο από ένα ίδρυμα στο οποίο όλες οι διδασκαλίες διδάσκονται στα αγγλικά πρέπει να λάβουν είτε το TOEFL (Test of English ως ξένη γλώσσα), το PTE (Pearson Test of English) ή το IELTS (International English Language Δοκιμαστικό Σύστημα). Μπορεί να εξαιρεθείτε από το TOEFL, το PTE ή το IELTS μόνο εάν έχετε αποκτήσει πτυχίο από ένα ίδρυμα στο οποίο είναι η γλώσσα διδασκαλίας στα Αγγλικά.

Οι βαθμολογίες TOEFL, PTE και IELTS ισχύουν για δύο χρόνια. Τα αποτελέσματά σας πρέπει να είναι έγκυρα όταν υποβάλλετε την αίτησή σας.

Προθεσμίες εισαγωγής

 • 3/9/2020: Προθεσμία υποβολής υποτροφιών
 • 31/3/2020: Προθεσμία εισαγωγής
 • 5/11/2020: Προθεσμία Καταθέσεων Εισόδου
 • 31/3/2020: Τελική Προθεσμία Εισαγωγής
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universitie ... περαιτέρω

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη