Executive MBA

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Στόχος υψηλότερος. Επιτύχετε περισσότερα.

Βυθιστείτε σε μια διεγερτική, διαδραστική εμπειρία εκμάθησης όπου ανταλλάσσετε ιδέες με 40-50 πεπειραμένους συναδέλφους στο Michael G. Foster School of Business στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον Executive MBA Program.

Επισκόπηση προγράμματος

Ένα πρόγραμμα σε εθνικό επίπεδο σε ερευνητικό πανεπιστήμιο με διεθνή φήμη, το Executive MBA του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον (EMBA) παρέχει μια αυστηρή επιχειρηματική εκπαίδευση για τα μεσαία και ανώτερα διευθυντικά στελέχη και στελέχη. Οι έμπειροι επαγγελματίες από όλη τη Βόρεια Αμερική επιλέγουν το πρόγραμμα UW Executive MBA επειδή τους επιτρέπει να εργάζονται με πλήρη απασχόληση και να κερδίζουν ένα MBA σε μόλις 21 μήνες.

Μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων
Η Σχολή Επιχειρήσεων του Michael G. Foster στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον διαθέτει μέλη διδακτικού προσωπικού και είναι μία από τις τέσσερις σχολές επιχειρήσεων των ΗΠΑ που κατέχουν διεθνή πιστοποίηση EQUIS από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανάπτυξης Διαχείρισης. Το Foster School of Business είναι διαπιστευμένο από την AACSB International - τον Σύνδεσμο για την Προώθηση των Συλλογικών Σχολών Επιχειρήσεων.

Έμπειροι και καινοτόμοι
Επωφεληθείτε από 20 χρόνια γνώσης που προετοιμάζει ικανά στελέχη και στελέχη για εξαιρετική ηγεσία. Το UW EMBA παρέχει εργαλεία και ερευνητικά εργαλεία αιχμής και συνδέει τους σπουδαστές με ένα εκτεταμένο δίκτυο σημαντικών επιχειρηματικών ηγετών και αποφοίτων. Συμμετέχετε σε μια ολοκληρωμένη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση γενικής διαχείρισης που τονίζει την ηγεσία και τη στρατηγική σκέψη. Απομακρύνετε τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις ικανότητες ομαδικής εργασίας για να εφαρμοστεί αμέσως στον χώρο εργασίας σας.

Η άποψη του CEO
Μάθετε να σκέφτεστε σαν κορυφαία στελέχη με έμφαση στις δυνάμεις που διαμορφώνουν τις οργανώσεις, τις αγορές και τις παγκόσμιες οικονομίες. Μάθετε να σχεδιάζετε μπροστά, να αξιολογείτε καταστάσεις, να οδηγείτε ομάδες, να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αξιολογείτε τα αποτελέσματα

Μορφοποιημένο για να ταιριάζει στη ζωή σας
Συνεχίστε την καριέρα σας ενώ κερδίζετε ένα MBA σε 21 μήνες (Σεπτέμβριος - Ιούνιος με το καλοκαίρι μακριά). Επιλέξτε ένα εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα περιφερειακού ή μηνιαίο πρόγραμμα της Βόρειας Αμερικής για να ισορροπήσετε τις σπουδές σας με τις εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υποστήριξη
Επικεντρωθείτε στη μάθηση με τη βοήθεια του προσωπικού της EMBA. Παρέχονται βιβλία, υλικά, καταγραφή μαθημάτων και καταλύματα (για μηνιαίες φοιτητές), μαζί με δωρεάν χώρο στάθμευσης και πολλά γεύματα.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 21 μηνών δημιουργεί ένα σταθερό υπόβαθρο των θεμελιωδών στοιχείων της επιχείρησης. Οι μελέτες περιπτώσεων και τα ομαδικά έργα συνδέουν τη θεωρία με την τρέχουσα επιχειρηματική πρακτική Θέματα βασισμένα στις τρέχουσες τάσεις των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπου της τεχνολογίας και της παγκοσμιοποίησης, στροβιλίζονται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.

Οι μαθητές χρησιμοποιούν συχνά τις δικές τους οργανώσεις ως εργαστήρια, εφαρμόζοντας τα διδάγματα που έχουν μάθει στην τάξη και στη συνέχεια φέρνοντας τα αποτελέσματα πίσω στην τάξη για περαιτέρω συζήτηση.

Διεθνές Σεμινάριο Μελετών

Σε μια παγκόσμια αγορά, τα στελέχη χρειάζονται γνώση από πρώτο χέρι για επιχειρησιακές καινοτομίες, νέες επιχειρηματικές πρακτικές και κρίσιμα οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν επιχειρήσεις σε άλλες χώρες. Για να δώσει έμφαση σε αυτές τις παγκόσμιες προοπτικές, το Executive MBA Program προσφέρει ένα αποκορύφωμα διεθνές σεμινάριο σπουδών. Οι πολύτιμες συνδέσεις, οι ιδέες και οι σπουδαστές εσωτερικής πληροφόρησης που επιστρέφουν από την περιοδεία μελέτης καθιστούν αυτό το χαρακτηριστικό μια επένδυση υψηλής απόδοσης για αυτούς και τους χορηγούς τους οργανισμούς.

Το διεθνές σεμινάριο είναι προαιρετικό. Συνήθως λαμβάνει χώρα μεταξύ των χειμερινών και των ανοιξιάτικων τετραγώνων του δεύτερου έτους. Το κόστος σπουδαστών προσεγγίζει τα 3.000 δολάρια και το αεροπορικό εισιτήριο.

Στοχευμένο κοινό


Σχεδιασμένο για ανώτερα στελέχη και ανώτερα στελέχη και στελέχη με 10 ή περισσότερα χρόνια εργασιακής εμπειρίας, το Executive MBA Program επικεντρώνεται σε θεμελιώδη επιχειρησιακά θέματα από την πλευρά του αρχηγού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... περαιτέρω

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Διαβάστε Λιγότερα
Σιάτλ , Σεούλ , Σαν Φρανσίσκο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη