Executive MBA

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Πρόγραμμα εστίαση


Το πρόγραμμα εστιάζει σε μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία, με την ποιότητα και την πρόκληση που περιμένετε από μια καλά οργανωμένη, πλήρως διαπιστευμένο εκτελεστικό πρόγραμμα MBA που δίνει έμφαση ηθική επιχειρηματική ηγεσία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και να παρέχει ευκαιρίες για την οικοδόμηση σχέσεων.

Αριστείας


Έχουμε εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να ασκήσει την Pamplin Executive MBA πρόγραμμα για την αγορά, προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών με όραμα για την ανάπτυξη σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Το κολέγιο και το διδακτικό προσωπικό της έχουν δεσμευτεί να σας παρέχουμε άριστη αξία για το χρόνο και την επένδυσή σας.

Ηθικές ηγεσία


Πιστεύουμε ότι η οργανωτική οι ηγέτες θα πρέπει να διαθέτει την ακεραιότητα, όχι μόνο μια επιχειρηματική νοοτροπία. Καθοδηγούμενη από διαβουλεύσεις με κορυφαίους ηγέτες των επιχειρήσεων και το διδακτικό προσωπικό και τους αποφοίτους μας, έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην ηθική συνείδηση ​​διαχείρισης. Πιστεύουμε ότι αυτό το ηθικό στοιχείο στο βιογραφικό μας κάνει για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

Φήμη


Για περισσότερα από 25 χρόνια, έχουμε προσφέρει ένα κορυφαίο πρόγραμμα ποιότητας MBA στην κύρια πανεπιστημιούπολη μας σε Blacksburg και στην Ουάσιγκτον, DC περιοχή. Έχουμε φέρει αυτό εκτεταμένη εμπειρία και μια καταπληκτική ικανότητα να το Pamplin Executive MBA πρόγραμμα.

Σχέσεις κτιρίου


Μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των επιχειρήσεων έχει να κάνει τόσο με την οικοδόμηση των σχέσεων όσο και σχετικά με μόχλευση της γνώσης για την οργανωτική απόδοση και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμά μας προορίζεται για μια επίλεκτη ομάδα των ατόμων με σημαντική εμπειρία και με μεγάλες δυνατότητες για την συνεχή επιτυχία στις οργανώσεις τους. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να μοιραστούν τις επαγγελματικές εμπειρίες τους στις συζητήσεις της τάξης, έτσι θα επωφεληθούν όχι μόνο από τη διδασκαλία μας και ερευνητικής εμπειρίας, αλλά και από τους άλλους ηγέτες των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα.

Διεθνής διαχείριση


Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις παγκόσμιες προκλήσεις των επιχειρήσεων μέσα από τη μελέτη-στο εξωτερικό, τα προγράμματα που περιλαμβάνουν σχολή υπό την ηγεσία ταξίδια στην Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη κάθε χρόνο. Προγράμματα αυτά καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων "Ευρωπαϊκή Προσεγγίσεις στη Πληροφορική", "Μάρκετινγκ στην Τουρκία και την Ελλάδα», «Δικτύωση και Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση» και «Οικονομικών και Μάρκετινγκ στην Ασία." Το κολλέγιο προσφέρει επίσης ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό ανήλικο και ένα πρόγραμμα στον εξάμηνα φθινόπωρο και την άνοιξη στο Κέντρο του Virginia Tech Ευρωπαϊκών Μελετών και Αρχιτεκτονική στο Riva San Vitale, Ελβετία.

Η Pamplin Executive MBA πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σχολή υπό την ηγεσία της πρόγραμμα στο εξωτερικό, που αποτελεί μέρος του μαθήματος, «Διεθνής στρατηγική και Πολιτισμός». Οι εμπειρίες από το ταξίδι θα αποτελέσει τη βάση για ορισμένες συζητήσεις στην τάξη. Οι μαθητές θα συναντηθούν και να μαθαίνουν από τα στελέχη των επιχειρήσεων σε κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς και ξένες κρατικές υπηρεσίες. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε διαλέξεις και σεμινάρια που πραγματοποιούνται από μέλη του διδακτικού προσωπικού μας σε διεθνείς οργανισμούς-εταίρους μας. Η κατοικία θα περιοριστεί σε 10 ημέρες λαμβάνοντας υπόψη την έντονη επαγγελματικές απαιτήσεις σχετικά με εκτελεστικό φοιτητές MBA από τους εργοδότες τους. Το κόστος αυτού του ταξιδιού περιλαμβάνεται στο συνολικό τέλος του προγράμματος.

Πτυχίο Πρόγραμμα Σπουδών Πρόγραμμα


Σχεδιάσαμε διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών του Pamplin Executive MBA για να σας δώσει μια επίσημη πυρήνα της επιχειρηματικής παιδείας στους τομείς της λογιστικής, των οικονομικών, οργανωσιακής συμπεριφοράς και της θεωρίας αποφάσεων. Ακολουθούμενο από τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι τα μαθήματα στα πιο παραδοσιακά λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης: της τεχνολογίας των πληροφοριών, το μάρκετινγκ, των οικονομικών και διαχειριστικών πράξεων. Μια διεθνής προοπτική περιλαμβάνεται σε πολλές από τις προηγμένες σειρές μαθημάτων, όπως και η μεγάλη έμφαση στην υψηλή διαχείρισης της τεχνολογίας. Επιχειρηματική ηγεσία και τη διαχείριση της αλλαγής αποτελούν βασικά συστατικά του προγράμματος σπουδών και έχουν σχεδιαστεί για τη μόχλευση ιδιότητές σας ηγεσία ημέρα με την ημέρα επιχειρηματική πρακτική, ανεξάρτητα από την περιοχή σας της λειτουργίας εξειδίκευσης ή τη δουλειά.

Το φάσμα των θεμάτων που καλύπτονται διασφαλίζει ότι πληρούνται οι απαιτήσεις AACSB International. (AACSB, ο Σύνδεσμος για την προώθηση Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων, είναι ο κύριος οργανισμός διαπίστευσης για τις ΗΠΑ σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.) Τα θέματα αυτά τονίζουν πρωτογενή ισχυρά στοιχεία του: ηθική ηγεσία, την τεχνολογία των πληροφοριών και διεθνείς επιχειρήσεις. Πρόγραμμα σπουδών μας ενημερώνεται συνεχώς ώστε να συμβαδίζει με την αυξανόμενη εκπαιδευτικές απαιτήσεις της δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον του σήμερα.

μέλη του διδακτικού προσωπικού μας προσφέρουν την τεχνογνωσία της έρευνας τους, καθώς και μη ακαδημαϊκή επαγγελματική τους εμπειρία στην τάξη. Μέσα από τις αναλύσεις περίπτωση και τα σχέδια της ομάδας, είστε συνεχώς ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν αυτό που μαθαίνετε. Κατηγορία συζητήσεις σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις εμπειρίες στο χώρο εργασίας σας, εμπλουτίζοντας το μαθησιακό περιβάλλον ακόμα περισσότερο. Σε μερικές περιπτώσεις, δύο μέλη ΔΕΠ μπορούν να οδηγήσουν μια τάξη, έτσι ώστε το περιεχόμενο του μαθήματος μπορούν να ενσωματωθούν για να δημιουργήσετε μια πραγματική επιχείρηση-όπως το περιβάλλον. Ομιλητές από τη βιομηχανία και την κυβέρνηση θα κληθούν να συζητήσουν επαγγελματικές εμπειρίες τους με τους μαθητές. Όλα αυτά ταιριάζει απόλυτα με τον στόχο μας, τη σφυρηλάτηση της ένα προκλητικό περιβάλλον μάθησης που βοηθά μόχλευσης των δεξιοτήτων της σχολής μας, καθώς και τους μαθητές μας.

Αίτηση Απαιτήσεις

  • Έντυπο αίτησης
  • Συνέχιση
  • Έκθεση
  • Συνέντευξη με το ΕΜΒΑ προσωπικό
  • Επίσημα αντίγραφα (από όλα τα θεσμικά όργανα συμμετείχαν). Αναζητούμε ένα 3,0 ΣΔΣ τα τελευταία 60 διδακτικές ώρες των προπτυχιακών μαθημάτων. Η Ελάχιστη 3. 0 ΣΔΣ απαίτηση μπορεί να αρθεί εάν ο αιτών έχει μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού, ή να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 12 διδακτικές ώρες των μαθημάτων απόφοιτος με ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0. απαιτούνται Επίσημα αντίγραφα για την εργασία αποφοίτων. Ένα GMAT σκορ των 550 μπορεί να απαιτηθεί εάν το προπτυχιακό ΣΔΣ για τα τελευταία 60 διδακτικές ώρες είναι κάτω από 3.0.
  • Τέλος αίτησης 90 δολάρια που καταβάλλονται στον "Ταμία, Virginia Tech" (παραιτήθηκε για τους εργαζόμενους Booz Allen Hamilton
  • Δύο συστατικές επιστολές
    Εταιρική επιστολή χορηγός αναφέροντας: Οικονομική ενίσχυση (συνιστάται αλλά δεν απαιτείται), άδεια για 4-ημέρες προσανατολισμό, κάποια απογεύματα της Παρασκευής, και μια 10-ήμερη διεθνούς ταξιδιού)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... περαιτέρω

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Διαβάστε Λιγότερα
Blacksburg , Αβινγκντόν + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη