Executive MBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Executive MBA Weatherhead του στηρίζεται στην πεποίθηση ότι η μεγάλη ηγεσία μπορεί να διδαχθεί και να μάθει. Αυτός ο βαθμός παγκόσμιας κλάσης για τους διακεκριμένους επαγγελματίες που εργάζονται παραδίδεται από φήμης σχολή εξειδικευμένο στη διδασκαλία της τέχνης της ηγεσίας.

Το πρόγραμμα MBA Weatherhead Executive (Έμπα) βασίζεται σε ένα διακριτικό, συνεχώς ανανεωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παίρνει έμπειρους υποψηφίους σε ένα νέο επίπεδο ως επαγγελματίες και τους ηγέτες. Το πρόγραμμά μας είναι με γνώμονα τα άτομα που θέλουν να αμφισβητηθούν από στοιχεία που προέκυψαν από τα καλύτερα σχολή επιχειρήσεων.

Απολαύσετε το πάθος σας για τη μάθηση. Αγκαλιάστε τη δυνατότητα ηγεσίας σας. Ανακαλύψτε το Weatherhead Έμπα.

Για δεκαετίες, οργανωσιακής συμπεριφοράς σχολή Weatherhead έχουν δημιουργήσει ένα best-in-class φήμη για να διδάσκει την τέχνη της ηγεσίας. Έχουμε παρακολουθήσει εκατοντάδες στελέχη πρόσβαση σε νέα αποθέματα ενέργειας και τις δυνατότητες μέσω των προγραμμάτων μας. Τους βοηθάμε να εξετάσει τα πλεονεκτήματα της ηγεσίας τους και τα κενά και να αναπτύξει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης για να γίνουν οι καλύτεροι ηγέτες μπορούν να είναι.

Είναι αυτό το σωστό πρόγραμμα για μένα;

Έμπα μας επικεντρώνεται στα πράγματα που έχουν σημασία για εκείνους που ανεβαίνει στα ανώτερα ηγετικούς ρόλους. Οι μαθητές μαθαίνουν από τη σκοπιά της enterprise-wide, πλησιάζει κρίσιμων κλάδων-όπως στρατηγική, χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, και τη λογιστική-από ένα σημείο ηγεσίας πλεονεκτικό ως εργαλεία για την οδήγηση την επιτυχία. Σχολή παρουσιάσει αυτές τις λειτουργικές περιοχές και την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της ηγεσίας. Και οι μαθητές εξετάζουν πώς τα περιουσιακά στοιχεία που δημιουργούνται σε και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει σχεδιάσει, αυτά τα πεδία επιτρέπουν ηγετικές ομάδες σε όλη την επιχείρηση για να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά.

Η Emba εμπειρία στην τάξη είναι μια προκλητική και αναζωογονητικό ένα. Οι συμμετέχοντες φτάνουν με μέσο όρο επαγγελματική πείρα 15 ετών, και το μοντέλο Weatherhead της αλληλεπίδρασης στην τάξη επιτρέπει ΔΕΠ και φοιτητές να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Επιπλέον, τα έργα που ανατίθενται σε όλη μαθημάτων και κλάδων επιτρέπουν στους μαθητές να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στο περιβάλλον εργασίας τους σε σχολαστική επιχειρήσεις τους.

Η Weatherhead ΕΜΒΑ είναι οργανωμένη γύρω από τέσσερα στοιχεία:

  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας στα επίπεδα του εαυτού, την ομάδα, την οργάνωση και την κοινωνία
  • Οι κοινωνικοπολιτικές δομές στις οποίες η ηγεσία είναι πιο αναγκαία, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, η παγκόσμια οικονομία και στον ταχέως μεταβαλλόμενο χώρο της τεχνολογίας
  • Η γλώσσα των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο που ομιλείται στην αίθουσα συνεδριάσεων
  • Η επίτευξη της αλλαγής σε οργανισμούς με κορυφαία σχεδίαση προσανατολισμένη ομάδες

Αυτά τα τέσσερα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα πακέτο ηγεσία που η εκτελεστική μαθητής καλλιεργεί να αναλάβει έναν πιο υπεύθυνο και θέση με επιρροή σε μια υπάρχουσα οργάνωση, ή να χτίσει ένα νέο δυναμικό οργανισμό. Μαζί, αυτές οι δεξιότητες να βοηθήσει τους ηγέτες ενεργούν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της αβεβαιότητας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing ... περαιτέρω

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing business and society. Our learning environment is a hub of creative thinking, innovative teaching, and trans-disciplinary research, filled with excitement and a strong sense of community. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη