Executive MBA

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Το Edhec Executive MBA είναι ένα τριπλό πιστοποιημένο πρόγραμμα από μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης. Έχει σχεδιαστεί για έμπειρους διαχειριστές, επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη που επιθυμούν να βιώσουν έναν επαγγελματικό μετασχηματισμό. Το 16μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, με έδρα την Όπερα του Παρισιού ή τη Λιλ, θα σας επιτρέψει να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας σε επίπεδο εκτελεστικών στελεχών, να αυξήσετε τις ικανότητες αυτογνωσίας και ηγεσίας και να εντείνετε τις παγκόσμιες προοπτικές σας για να οδηγήσετε την απόδοση του οργανισμού σας στις σημερινές προκλήσεις μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οικοδόμηση των ανθρώπων για να οικοδομήσουν επιχειρήσεις

Το EDHEC Executive MBA είναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τις επιχειρήσεις για την επιχείρησή σας συνδυάζοντας τις σοβαρές ακαδημαϊκές εισόδους των έμπειρων επιχειρηματικών εμπειρογνωμόνων με μια πρακτική προσέγγιση στις πραγματικές προκλήσεις της επιχειρηματικής ζωής. Γι 'αυτό έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα για να προσφέρει ένα συνδυασμό επιχειρηματικών ουσιωδών και εξατομικευμένη μάθηση για να σας επιτρέψει να μεγιστοποιήσετε την αξία και την εμπειρία σύμφωνα με τους στόχους σας.

 • Βασικά επιχειρήματα για την ενίσχυση της στρατηγικής σας
 • Μια ευρεία επιλογή μαθήματα αιχμής για να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας και να σας προσφέρουμε νέες προοπτικές σε θέματα διαχείρισης που είναι βασικά για εσάς και την καριέρα σας - μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 6 διαφορετικές επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
 • 2 τόνωση των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών για να σας δώσουμε πρωτοποριακές ιδέες σε ορισμένες από τις πιο εξελισσόμενες οικονομίες του κόσμου και στις αναδυόμενες αγορές
 • 1 μεμονωμένο πρόγραμμα διαβούλευσης για να σας δώσει μια πρακτική εμπειρική εμπειρία μάθησης, εφαρμόζοντας αυτό που έχετε μάθει σε ένα πρόγραμμα δράσης πραγματικής ζωής της επιλογής σας
 • Εξατομικευμένη καθοδήγηση και ανάπτυξη ηγεσίας - το 20% του προγράμματος είναι αφιερωμένο στην αρχή της ηγεσίας και στην επαγγελματική σας ανάπτυξη

Συνεργαστείτε, Μάθετε, Μοιραστείτε

Όταν συμμετέχετε στο EDHEC Executive MBA, συμμετέχετε σε μια εύφορη μαθησιακή κοινότητα έμπειρων επαγγελματιών και επιχειρηματικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο. Περιορίζουμε τα μεγέθη των τάξεων μας για να εξασφαλίζουμε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σύνδεση με ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα εθνικοτήτων, επαγγελμάτων και βιομηχανιών, αλλά είστε διαβεβαίωσε μια εξατομικευμένη και υψηλής ποιότητας ευκαιρία μάθησης.

Κάθε πρόσληψη είναι μοναδική και διαφορετική, αλλά πάντα παθιασμένη, αφοσιωμένη και ποικίλη. Για παράδειγμα, η τάξη του 2016/2018 φαινόταν έτσι:

 • Μέση ηλικία: 39
 • 18 εθνικότητες
 • Μέση εμπειρία 14,5 ετών
 • Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα

Εάν έχετε 8 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο, αλλά κυρίως μια πραγματική επιθυμία να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να διαμορφώσουν το μέλλον της επιχείρησής σας και της καριέρας σας τότε το EDHEC Executive MBA θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

2 τοποθεσίες, 2 εισόδους, 2 μορφές

Ανάληψη: Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε το Executive MBA σας στο EDHEC είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Φεβρουάριο

Τοποθεσία: Επιλέξτε από την πανεπιστημιούπολη της Λίλλης ή την κεντρική πανεπιστημιούπολη του Παρισιού, η κάθε μία από τις οποίες προσφέρει διαφορετική μορφή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και την καθημερινή εργασία / βάση εργασίας (Παρίσι

 • Lille Μορφή Σαββατοκύριακου: Δύο φορές το μήνα Παρασκευή έως Σάββατο
 • Μορφή της εβδομάδας του Παρισιού: Μία φορά το μήνα Τετάρτη έως Σάββατο

Διάρκεια: 16 μήνες

Εφαρμογές, Τέλη

Αμοιβές

Τα τέλη για το 16μηνο πρόγραμμα είναι € 43000 εκτός. ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει 4500 € χωρίς ΦΠΑ. ΦΠΑ για τα 2 Παγκόσμια Επαγγελματικά Ταξίδια.

Το πρόγραμμα είναι επιλέξιμο για το γαλλικό πρόγραμμα προσωπικής κατάρτισης (CPF) - Κωδικός 245001

Υποτροφίες

Έκπτωση Early Bird: 3800 € μείωση από τα δίδακτρα για όλες τις αιτήσεις που υποβάλλονται πριν από τις 31/05 για το πρόγραμμα ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο και πριν από τις 15/10 για τη σύνοδο Φεβρουαρίου.

Προσφέρουμε επίσης 3 τύπους υποτροφιών που προσφέρουν μειώσεις μέχρι 8500 €

 • Διεθνές
 • Επιχειρηματικότητα
 • Αξία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόνο μία υποτροφία ισχύει για ένα πρόγραμμα. Εάν πληρούνται δύο ή περισσότερα κριτήρια, ισχύει η υψηλότερη μείωση.

Διαδικασία αίτησης

Εάν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα, ξεκινάμε πάντα τη διαδικασία με μια συνάντηση ή μια κλήση με τον Σύμβουλο Προγραμμάτων μας, ώστε να κατανοήσουμε περισσότερα για εσάς και τους στόχους σας και για το πώς το Executive MBA ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, σας έχουμε έρθει σε επαφή με τους σημερινούς συμμετέχοντες και τους αποφοίτους ώστε να κατανοήσετε πώς το πρόγραμμα βοήθησε να μεταμορφωθεί το επαγγελματικό τους ταξίδι και πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει το μάθημα. Μετά από αυτό, θα συνεργαστούμε μαζί στη φόρμα αίτησης και στη συνέχεια θα διοργανώσουμε μια προσωπική συνέντευξη με τον Διευθυντή του Προγράμματος. Μόλις γίνει αυτό, το φάκελο αίτησης διαβιβάζεται στην επιτροπή αποδοχής για αποδοχή στο πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Διαβάστε Λιγότερα
Ομορφη , Παρίσι , Roubaix + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη