Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο με ένα Executive MBA Degree (EMBA)

Το πρόγραμμα Tulane Executive MBA (EMBA) συγκεντρώνει διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες με επτά ή περισσότερα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Αυτό το πρόγραμμα MBA εναλλασσόμενου Σαββατοκύριακου που έχει σχεδιαστεί για στελέχη προσφέρει τις προηγμένες επιχειρηματικές γνώσεις και τις δεξιότητες διαχείρισης που απαιτούνται για να ανέλθει σε μεγαλύτερες προκλήσεις, να βελτιώσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να προωθήσει την εταιρική ανάπτυξη

Το 17μηνο πρόγραμμα σας συνδέει με την παγκόσμια αναγνωρισμένη σχολή της Freeman και ένα δίκτυο έμπειρων επαγγελματιών σε ένα μοναδικό περιβάλλον διαδραστικής τάξης. Θα αναπτύξετε δημιουργικές τεχνικές επίλυσης προβλημάτων και στρατηγικά εργαλεία λήψης αποφάσεων, όλα με παγκόσμια προοπτική.

Εμπειρία Freeman Executive MBA Learning

Το Freeman EMBA διαθέτει ένα ισχυρό, ευρείας βάσης πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει προηγμένα θέματα στη διαχείριση, τη μοντελοποίηση αποφάσεων, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, την επιχειρηματικότητα, τις διαπραγματεύσεις, τη στρατηγική και την ηγεσία.

Οι εκτενείς συγκεντρώσεις MBA στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση και τα μαθήματα σε τομείς που κυμαίνονται από την εταιρική στρατηγική μέχρι το παγκόσμιο μάρκετινγκ και τη θεωρία χαρτοφυλακίου σημαίνουν ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία EMBA Freeman στα δικά σας επαγγελματικά συμφέροντα.

Ξέρουμε ότι είσαι απασχολημένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαχειριζόμαστε όλες τις διοικητικές λεπτομέρειες για εσάς, από την εγγραφή, τα βιβλία και τα γεύματα μέχρι την εφοδιαστική και το διεθνές σεμινάριο. Το πρόγραμμα EMBA έχει σχεδιαστεί για απασχολημένους επαγγελματίες, όπως εσείς.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) Πρόγραμμα σπουδών

Πρόπρο πρόγραμμα

Κατά τους μήνες αμέσως πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα σπουδών EMBA, τα μαθήματα προετοιμασίας για τις λογιστικές και ποσοτικές δεξιότητες βοηθούν στην ευθυγράμμιση των δεξιοτήτων των μαθητών με τις απαιτήσεις των πρώτων μαθημάτων στο πρόγραμμα σπουδών. Οι επακόλουθες συνεδριάσεις προσανατολισμού και ομαδικής ανάπτυξης θα εξοικειώσουν τους νέους σπουδαστές με τις πολιτικές και τις διαδικασίες και θα εισαγάγουν καθηγητές, συμμαθητές και ομάδες μελέτης.

Εντατικές εβδομάδες

Το πρόγραμμα EMBA ξεκινάει τον Ιανουάριο με μια εβδομαδιαία συνεδρία, Εντατική Εβδομάδα Ι. Οι φοιτητές ολοκληρώνουν δύο μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων, σε αυτή την εντατική περίοδο των 8 ημερών. Εδώ οι σπουδαστές επανεισάγονται στην ακαδημαϊκή ζωή και αρχίζουν να ασχολούνται με τη διαχείριση του χρόνου, την εξισορρόπηση των καθηκόντων, το σπίτι και τις σχολικές ευθύνες.

Μια πολυπολιτισμική εντατική εβδομάδα πραγματοποιείται στην πανεπιστημιούπολη του New Orleans τον Ιανουάριο του δεύτερου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εντατικής εβδομάδας ΙΙ, οι σπουδαστές σχηματίζουν νέες παγκόσμιες ομάδες μελέτης, συνεργάζονται και μοιράζονται μια τάξη με τους ομολόγους EMBA από τα πανεπιστήμια συνεργατών της Tulane στην Ασία, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Εναλλακτικά Σαββατοκύριακα

Μετά την εντατική εβδομάδα Α, τα μαθήματα μεταφέρονται στη συνέχεια σε μια εναλλακτική δομή Σαββατοκύριακου, όπου οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα τις Παρασκευές και τα Σάββατα εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα. Κάθε σειρά δύο μαθημάτων τυπικά ολοκληρώνεται σε 7 εβδομάδες.

Επιλογές

Στο δεύτερο μισό του προγράμματος σπουδών, εισάγονται μαθήματα επιλογής. Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν χρήματα ή συγκεντρώσεις διαχείρισης επιλέγοντας τα κομμάτια μαθήματος επιλογής στις περιοχές αυτές.

Διεθνές Σεμινάριο

Αυτό το σεμινάριο στο εξωτερικό φέρνει ένα παγκόσμιο βάθος στο πρόγραμμα, δίνοντας στους φοιτητές από πρώτο χέρι γνώση των παγκόσμιων επιχειρηματικών πρακτικών και πρακτικών διαχείρισης. Αντιμετωπίζουμε όλες τις κρατήσεις, τη μεταφορά, τα καταλύματα και την υλικοτεχνική υποστήριξη για το σεμινάριο.

Το διεθνές επιχειρηματικό σεμινάριο επικεντρώνεται στα στρατηγικά και επιχειρησιακά ζητήματα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο εξωτερικό.

Οι σημερινές αγορές και η οικονομική τους αλληλεξάρτηση απαιτούν από τους διαχειριστές να κατανοούν τις παγκόσμιες στρατηγικές επιταγές. Αυτή η βασική γνώση διαχείρισης καθιστά αυτή τη διεθνή επιχειρησιακή εμπειρία κρίσιμη και απαραίτητη συνιστώσα του προγράμματος σπουδών EMBA.

Κατά τη διάρκεια του διεθνούς σεμιναρίου:

 • Οι μαθητές διερευνούν τα οικονομικά, τεχνολογικά και πολιτικά περιβάλλοντα που επηρεάζουν τις παγκόσμιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και ανακαλύπτουν παγκόσμιες επιχειρηματικές ευκαιρίες συγκεκριμένες στη χώρα υποδοχής.
 • Οι μαθητές αναπτύσσουν μια έντονη κατανόηση των παγκόσμιων επιχειρηματικών προκλήσεων και στρατηγικών διαχείρισης για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.
 • Οι σπουδαστές αποκτούν από πρώτο χέρι γνώση της παγκόσμιας επιχειρηματικής κουλτούρας και πρακτικής μέσω προσωπικής επικοινωνίας με διεθνείς ηγέτες επιχειρήσεων.
 • Οι μαθητές μαθαίνουν τις συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι εταιρείες και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.
 • Οι σπουδαστές συχνά εργάζονται άμεσα με αυτές τις παγκόσμιες εταιρείες για την επίλυση πραγματικών επιχειρηματικών προβλημάτων.

Για το σεμινάριο, ασχολούμαστε με όλο τον ακαδημαϊκό και υλικοτεχνικό σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων, των μεταφορών εδάφους, της εφοδιαστικής, των καταλυμάτων, των ομαδικών γευμάτων και των εταιρικών επισκέψεων. Αυτά τα έξοδα σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό κόστος του προγράμματος. Το μόνο πρόσθετο κόστος θα περιλαμβάνει μεμονωμένα γεύματα εκτός του δομημένου χρονοδιαγράμματος και τυχόν προσωπικά έξοδα.

Ο προορισμός σεμιναρίου συνήθως καθορίζεται από οκτώ έως δώδεκα μήνες εκ των προτέρων. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια στο Πεκίνο, το Κέιπ Τάουν και το Παρίσι, όπου κάθε μαθητής παρουσιάζει ένα ξεχωριστό και πολιτιστικά μοναδικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στόχοι:

 • να κατανοήσουμε τις παγκόσμιες στρατηγικές επιταγές για τον 21ο αιώνα και μετά,
 • να ανοίξει μια συζήτηση για το οικονομικό, τεχνολογικό και πολιτικό περιβάλλον που επηρεάζει τις παγκόσμιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες,
 • να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις παγκόσμιες επιχειρηματικές ευκαιρίες που είναι συγκεκριμένες στη χώρα υποδοχής,
 • να κατανοήσουν καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη χώρα υποδοχής,
 • να μάθουν για τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων απευθείας από αυτούς τους διαχειριστές.

Κόστος

Το κόστος του σεμιναρίου, συμπεριλαμβανομένου του αεροπορικού εισιτηρίου, της διαμονής και ορισμένων γευμάτων, περιλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος Executive MBA.

Κερδίστε κεφάλαια σταδιοδρομίας με ένα Executive MBA

Μετά την αποφοίτησή σας από το Executive MBA πρόγραμμα, θα έχετε ένα κύρος και πολύτιμο πτυχίο MBA από ένα πρόγραμμα που συστηματικά αναγράφεται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο από κορυφαίες επιχειρηματικές εκδόσεις. Οι φοιτητές EMEM Freeman αναπτύσσουν μια ολιστική αντίληψη της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και των κεφαλαίων γνώσης που απαιτούνται για να είναι ενεργητικοί, αποτελεσματικοί ηγέτες των επιχειρήσεων καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Εξερευνήστε τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό με το πρόγραμμα EMBA μας

Κάθε χρόνο, οι Executive MBA φοιτητές ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να αποκτήσουν μια πρώτη παγκόσμια προοπτική για τις επιχειρήσεις. Οι μαθητές μας αναπτύσσουν μια βαθύτερη κατανόηση των διεθνών αγορών και των ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Ευρώπης.

Σε όλο το Διεθνές Σεμινάριο, θα εξερευνήσετε τη διασταύρωση της τεχνολογίας, της οικονομίας, της πολιτικής και του πολιτισμού, καθώς διαμορφώνουν παγκόσμιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Οι σπουδαστές μαθαίνουν για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που είναι μοναδικές στη χώρα υποδοχής και αλληλεπιδρούν με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων παγκοσμίως. Το σεμινάριο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος EMBA και περιλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος.

Προσόντα υποψηφίων

Η Εκτελεστική Επιτροπή Εισαγωγής MBA αξιολογεί κάθε υποψήφιο για το πρόγραμμα Executive MBA του Tulane με βάση αυτά τα κριτήρια αποδοχής.

 • Επαγγελματική πείρα και δυναμικό ηγεσίας: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον επτά έτη μεταπτυχιακής εργασίας πλήρους απασχόλησης, με πέντε από αυτά τα έτη σε θέση σημαντικής διαχειριστικής ευθύνης. Η επιτροπή θα εξετάσει εξαιρέσεις με βάση την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, το βάθος και το εύρος της εμπειρίας και το επίπεδο ευθύνης της διοίκησης.
 • Αποδεδειγμένη ικανότητα: Κατά την αξιολόγηση της ακαδημαϊκής ικανότητας ενός υποψηφίου, η επιτροπή θεωρεί την επαγγελματική ιστορία και την ακαδημαϊκή επίδοση του υποψηφίου, όπως αποδεικνύεται από ένα βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα.

Απαιτήσεις εφαρμογής

 • Πτυχίο Απαιτήσεις και μεταγραφές: Απαιτείται πτυχίο πανεπιστημίου. Ωστόσο, δεν απαιτείται ούτε επαγγελματικός τίτλος ούτε συγκεκριμένα μαθήματα για την εισαγωγή. Πρέπει να ζητηθούν από τον υποψήφιο επίσημες μεταγραφές από το γραμματέα όλων των πανεπιστημίων και πανεπιστημίων που έχουν παρακολουθήσει και να σταλούν απευθείας στο αρμόδιο Γραφείο Εισδοχής στο Πανεπιστήμιο Tulane. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ταχυδρομείου παρατίθενται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ένας περιορισμένος αριθμός μη υποβαθμισμένων υποψηφίων μπορεί να γίνει δεκτός στο πρόγραμμα ως εξαίρεση στις πολιτικές εισδοχής. Η διαδικασία αποδοχής για τους υποψήφιους αιτούντες είναι ανταγωνιστική, εξαιρετικά επιλεκτική, και μόνο οι υποψήφιοι που θα είναι υποψήφιοι θα ληφθούν υπόψη για την αποδοχή. Η GMAT απαιτείται για όλους τους μη υποβαθμισμένους υποψηφίους.
 • Βιογραφικό: Ένα βιογραφικό που αναφέρει λεπτομερώς το ιστορικό απασχόλησης και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Καταχωρίστε επαγγελματικές διακρίσεις, συνεργασίες και δραστηριότητες.
 • GMAT: Προσφέρουμε απαλλαγές GMAT - παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας στο lrabon@tulane.edu για μια προκαταρκτική αξιολόγηση. Αφού λάβετε το βιογραφικό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με σχόλια σχετικά με τα προσόντα ή τις ερωτήσεις σας για περαιτέρω συζήτηση.
 • Σύντομη απάντηση Δοκίμια: Απαιτούνται δύο δοκίμια και δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 350 λέξεις η κάθε μία. Τα δοκίμια είναι ο καλύτερος τρόπος να παρουσιαστείτε στην Επιτροπή Εισαγωγής.
 • Προσωπική συνέντευξη: Η συνέντευξη βοηθά την επιτροπή να αξιολογήσει τα δυνατά σημεία, τα κίνητρα, την προσωπική δέσμευση του υποψηφίου και την ικανότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προγράμματος. Η συνέντευξη προσφέρει επίσης στον υποψήφιο την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις και να συζητήσει με τον διευθυντή του προγράμματος μεμονωμένες εκτιμήσεις. Επικοινωνήστε με το αρμόδιο γραφείο του προγράμματος για να προγραμματίσετε μια συνέντευξη. Οι πρώτες συνεντεύξεις ενθαρρύνονται.
 • Συστάσεις: Απαιτούνται δύο συστάσεις, που πιστοποιούν τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ικανότητες του αιτούντος. Μια σύσταση θα πρέπει να προέρχεται από υψηλόβαθμο αξιωματικό από την οργάνωση του υποψήφιου. Ένα δεύτερο πρέπει να προέρχεται από έναν άμεσο επόπτη (ή από αυτοαπασχολούμενους υποψηφίους, έναν επιχειρηματικό συνεργάτη) ο οποίος έχει προσωπική γνώση της εργασίας του υποψηφίου.
 • Αμοιβή αίτησης: Απαιτείται αμοιβή αίτησης ύψους $ 125 χωρίς επιστροφή, με την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας. Αυτό το τέλος μπορεί να πληρωθεί μέσω πιστωτικής κάρτας. Οι επιταγές ή οι εντολές πληρωμής μπορούν να σταλούν στις παρακάτω διευθύνσεις. Αυτή η αμοιβή δεν ισχύει για τους υποψηφίους που παρακολουθούν ενημερωτική συνεδρίαση κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποTulane A B Freeman School of Business »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
17 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
98,900 USD
Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν αμοιβές εγγραφής και διδασκαλίας, προπαρασκευαστικά μαθήματα, όλα τα απαιτούμενα εγχειρίδια και υλικά διδασκαλίας, εργαστήρια μελέτης, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα στις ημέρες της τάξης, αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο και γεύμα
Προθεσμία
Νοέμ. 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Νοέμ. 1, 2019

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Νοέμ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 2021
Άλλη