Executive MBA (1ο εξάμηνο - online έτοιμο)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Δημιουργήστε την "αντιθραυστότητά σας"

Είχα τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσω την εξέλιξη και την εξέλιξη του προγράμματος MBA μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Το πρώτο πρόγραμμα MBA σχεδιάστηκε πριν από 100 χρόνια και έγινε η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη πρακτικών διαχείρισης στον κόσμο των επιχειρήσεων ή μέσα σε διάφορους οργανισμούς.

Ο κορεσμός με τους διευθυντές που κατέχουν πτυχίο MBA είναι σίγουρα το υψηλότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι σίγουρα ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, που καθιστά την οικονομία της χώρας την πιο ισχυρή στον κόσμο.

Τα προγράμματα MBA έχουν τη δική τους φιλοσοφία και λογική. Αυτά είναι πολύ περιεκτικά προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που χρησιμοποιούνται στην ευρέως κατανοητή διαχείριση. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα MBA να χτίσουν την «αντι-ευθραυστότητά» τους (σύμφωνα με τον Nassim Nicholas Taleb), δηλαδή τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν τη «συνάντηση» με τους «μαύρους κύκνους» με σχετικά χαμηλές απώλειες.

Το πρόγραμμα MBA είναι μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μαθητών, η οποία εκφράζεται με την εξειδίκευση ενός είδους lingua franca ή συγκεκριμένης διαχειριστικής ορολογίας. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει μια εξαιρετική αμοιβαία κατανόηση των διευθυντών από διάφορα τμήματα της εταιρείας, η οποία επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του εαυτού τους και ολόκληρου του οργανισμού.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των πλεονεκτημάτων που θα λάβετε από την περιπέτεια Executive MBA.

Καθ. Witold T. Bielecki
Rektor του Kozminski University
Διευθυντής του Executive MBA Program

Τριπλό στέμμα διαπίστευσης

Kozminski University κατέχει τρεις από τις πιο διάσημες διεθνείς διαπιστεύσεις γνωστές ως «Triple Crown» (AASCB, EQUIS, AMBA). Μόνο 99 σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως (λιγότερο από το 1% όλων των σχολών επιχειρήσεων) έχουν εξαιρετική αναγνώριση. Αυτές οι πιστοποιήσεις πιστοποιούν την υψηλότερη διεθνώς πιστοποιημένη ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διαχειρίζεται το πανεπιστήμιο και παρέχουν τη διασφάλιση ότι οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν ενημερωμένες δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των σύγχρονων επιχειρηματικών προκλήσεων και θα αναγνωριστούν διεθνώς σε διάφορους κλάδους.

Ο στόχος του Executive MBA Program

Ο στόχος του προγράμματος είναι να σας παρέχει μια ολιστική προοπτική σχετικά με τα πιο σημαντικά διαχειριστικά προβλήματα. Χειρισμός τακτικών και στρατηγικών αποφάσεων που λαμβάνονται σε εκτελεστικό επίπεδο, παρακολούθηση της απόδοσης και λήψη διορθωτικών ενεργειών, αντιμετώπιση αλλαγών στο επιχειρηματικό περιβάλλον, διαπραγμάτευση κεντρικών συμφωνιών, σχεδιασμός ευέλικτων και αποτελεσματικών συστημάτων επικοινωνίας - όλες αυτές οι ευθύνες απαιτούν επιμέλεια, τεχνική ετοιμότητα και συναισθηματική νοημοσύνη. Το Executive MBA μας επικεντρώνεται ειδικότερα στο να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε ως ηγέτης και να αλλάξετε τη νοοτροπία σας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του ηγετικού δυναμικού σας.

Αυτό το πρόγραμμα θέτει το στόχο να σας βοηθήσει να προκαλέσετε τον εαυτό σας σε πολλές διαστάσεις και, ως εκ τούτου, να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εξυπνότερες λύσεις για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας.

Στοχευμένο κοινό

Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στο MBA είναι εξαιρετικός. Από αυτήν την ποικιλομορφία προέρχεται ένας εξαιρετικά γόνιμος κύκλος μάθησης. Οι μαθητές μας προέρχονται από διαφορετικές βιομηχανίες με ποικίλους τομείς εμπειρογνωμοσύνης και επιχειρηματικών εμπειριών και όλοι μοιράζονται την επιθυμία σας να αναπτυχθείτε. Πιστεύουμε, ότι όταν όλοι μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους, όλοι επωφελούνται. Θα δείτε τον κόσμο των επιχειρήσεων σε διαφορετική διάσταση και θα ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για:

 • υψηλού δυναμικού διευθυντές
 • άτομα με εμπειρία που εργάζονται σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις
 • ιδιοκτήτες μεσαίων και μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων
 • άτομα που φιλοδοξούν να γίνουν κορυφαία στελέχη

Η απαίτηση είναι να έχει τουλάχιστον 8 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων 5 ετών να εργάζεται ως διευθυντής.

135117_pexels-photo-618613.jpeg

Πρόγραμμα και πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια 18 μηνών εντατικών μαθημάτων που βασίζονται σε εργαστήρια, ζωντανές συζητήσεις και συμβουλές, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εξετάσουν όλες τις διαστάσεις των αρμοδιοτήτων των σύγχρονων στελεχών.

Τα πρακτικά έργα, οι προσομοιώσεις των επιχειρήσεων που βασίζονται σε υπερσύγχρονες λύσεις (λογισμικό και βάσεις δεδομένων), παρουσιάσεις, εξετάσεις και το πιο σημαντικό, ένα ολοκληρωμένο συμβουλευτικό έργο θα πρέπει να εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με μια προηγμένη εργαλειοθήκη ικανή να προωθήσει την καριέρα τους ή υλοποιώντας ένα εκκρεμές επιχειρηματικό έργο.

Θέματα και πρόγραμμα

 • Συνεδρία ολοκλήρωσης-πληροφόρησης
 • Διαχείριση του εαυτού και της ομάδας και ανάληψη ευθύνης για τις αποφάσεις που λαμβάνονται

Τμήμα I: Θεμελιώδεις διαχειριστικές γνώσεις

Εξερευνήστε τις τάσεις που διαμορφώνουν τη σύγχρονη οικονομία. Συνάγετε τις συνέπειές της για την επιχείρησή σας σε οικονομικούς και διαχειριστικούς τομείς. Αποκτήστε μια ισχυρή αντίληψη της εταιρικής χρηματοδότησης, της στρατηγικής αναφοράς, του μάρκετινγκ, των ποσοτικών και αναλυτικών τεχνικών. Βελτιώστε τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

 • Διοικητική Οικονομία
 • Λογιστική διαχείριση
 • Εταιρική χρηματοδότηση
 • Στατιστικές επιχειρήσεων
 • Διαχείριση
 • Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο
 • Εμπορία
 • Διαπραγματεύσεις

Τμήμα II: Στρατηγική και τακτική διαχείριση

Συντάξτε ένα σχέδιο για τη διαχείριση όλων των πόρων της εταιρείας. Κατανοήστε και αντιστρέψτε τις πηγές του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Εξερευνήστε τους βασικούς παράγοντες αξίας και πραγματοποιήστε μια ολοκληρωμένη ανάλυση του ιστορικού απόδοσης της επιχείρησης. Σχεδιάστε ένα χρονοδιάγραμμα για σημαντικές στρατηγικές αποφάσεις και εξοπλιστείτε με ένα κατάλληλο κιτ εργαλείων για να τις εκτελέσετε.

 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Στρατηγικές ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Στρατηγικές HRM
 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
 • Στρατηγικές διαπραγματεύσεις
 • Επιχειρηματικό παιχνίδι προσομοίωσης

Τμήμα III: Δράσιμη ηγεσία

Μάθετε να πλοηγείστε σε ενοχλητικούς μετασχηματισμούς. Εκπονήστε μια στρατηγική ψηφιοποίησης για την εταιρεία σας. Βελτιώστε τις δεξιότητες διαχείρισης της ομάδας σας. Μάθετε πώς να μετατρέψετε το προσωπικό ηγετικό κεφάλαιο σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας εταιρείας. Εκτιμήστε το ρόλο της εμπιστοσύνης και της ηθικής στις σύγχρονες ευέλικτες δομές διαχείρισης. Ελάτε με βελτιώσεις στα εσωτερικά συστήματα επικοινωνίας.

 • Ηγεσία
 • Διαχείριση αλλαγών
 • Διαπροσωπική επικοινωνία
 • Συναισθηματική νοημοσύνη - Προσωπικό στοιχείο ηγεσίας
 • Ψηφιακή μεταμόρφωση
 • Δημιουργία στρατηγικού πλεονεκτήματος μέσω ηθικής συμπεριφοράς και εμπιστοσύνης
 • Δικτύωση
 • Επαγγελματική δημόσια παρουσίαση

Τμήμα IV: Διεθνής προοπτική

Αποκτήστε μια διεθνή προοπτική για σύγχρονα διευθυντικά θέματα. Μάθετε να αξιοποιείτε τις διαπολιτισμικές διαφορές. Εξοικειωθείτε με επιχειρηματικές πρακτικές διεθνών ηγετών της βιομηχανίας.

 • Διεθνής Στρατηγική
 • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
 • Διαπολιτισμική ηγεσία
 • Επίσκεψη εταιρείας

Block V: Συμβουλευτικό έργο

Ώρα να σκεφτείτε τις επερχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ένα βασικό έργο, το οποίο θα οδηγήσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Ένα σχέδιο για μια νέα επιχείρηση, εξαγορά, σημαντικές επιχειρησιακές αναδιαρθρώσεις, M&A. Τα σχέδια και οι υποθέσεις σας θα αντιμετωπιστούν και θα εξεταστούν από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του κλάδου (που εγγυάται τη μη αποκάλυψη)

Συνολικός αριθμός διδακτικών ωρών: 580 * (συμπεριλαμβανομένων 92 ωρών διαδικτυακών μαθημάτων)

* μία ώρα διδασκαλίας = 45 λεπτά

Απαιτήσεις για αποφοίτηση

Οι μελέτες ολοκληρώνονται με ένα γραπτό τελικό έργο που καλύπτει μια λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα διαχείρισης. Το πρόγραμμα διπλώματος αναπτύσσεται σε ομάδες των 3-4, και πρέπει να υπερασπιστεί ενώπιον μιας εξεταστικής επιτροπής. Μια επιπλέον προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των σπουδών είναι να περάσουν όλα τα μαθήματα που διδάσκονται κατά τη διάρκεια τεσσάρων εξαμήνων του προγράμματος.

Κατοικημένη εβδομάδα

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διαμονής στο Βερολίνο, οι συμμετέχοντες παρακολουθούν μια σειρά μαθημάτων που διδάσκονται από την κορυφαία σχολή του ESCP Business School. Ο στόχος είναι να παρουσιάσουμε στους συμμετέχοντες μια διεθνή προοπτική για την επιχειρηματικότητα, τη στρατηγική και την καινοτομία, που διαμορφώνουν πρωταθλητές της βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διαμονής, οι συμμετέχοντες επισκέπτονται δύο εταιρείες για να εξερευνήσουν τις βέλτιστες διαχειριστικές πρακτικές, να αναλύσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και να κατανοήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Εταιρείες που επισκέφτηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις του Executive MBA:

 • 2017 - BMW Motorcycles and Hub: raum
 • 2018 - APX Axel Springer Porsche, Talentwunder, KORSCH AG
 • 2019 - Bridgemaker and IC! Berlin.

Μαθήματα που πρέπει να ληφθούν:

 • Διεθνής Στρατηγική
 • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
 • Διαπολιτισμική ηγεσία

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναγνωρισμένα διαπιστευτήρια από το ESCP Business School: πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του προγράμματος «Διεθνής διαχείριση και επιχειρηματικότητα».

Συμβουλευτικό Έργο

Το πρόγραμμα τελειώνει με την προετοιμασία ενός συμβουλευτικού έργου. Τα έργα προετοιμάζονται σε ομάδες 3-4 συμμετεχόντων, κάτι που ενθαρρύνει τη δικτύωση και τη δημιουργία διεπιστημονικών διεπιστημονικών ομάδων διεπιστημονικών ομάδων ικανών να προσφέρουν σύνθετες επιχειρηματικές λύσεις.

Τα έργα προετοιμάζονται υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου μέλους της σχολής. Στην πορεία, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν πολλές απόψεις σχετικά με πολλές πτυχές του έργου τους. Στο τέλος του προγράμματος, τα έργα υπερασπίζονται μπροστά από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων.

Οποιαδήποτε σημαντική τακτική ή στρατηγική επιχειρηματική απόφαση που ελήφθη σε ανώτερο επίπεδο απαιτεί διεξοδική ανάλυση και συζήτηση. Ενώ ορισμένοι καλλιεργούν την ιδέα οριστικοποίησης ορισμένων νέων επιχειρηματικών επιχειρήσεων, άλλοι διαχειρίζονται σύνθετες ιεραρχικές εταιρικές δομές που απαιτούν διαδικασίες πολλαπλών επιπέδων και οικοδομούν συναίνεση για την υλοποίηση κάθε μεγάλης κλίμακας επιχειρηματικού έργου. Η δομή της ενότητας συμβουλευτικών έργων επιτρέπει την προσαρμογή των ιδιαιτεροτήτων κάθε συγκεκριμένου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Μια άλλη επιλογή: Μεταπτυχιακό

Όσοι επιθυμούν να επεκτείνουν το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο και να αποκτήσουν αναγνωρισμένα διαπιστευτήρια από το Kozminski University μπορούν να επιλέξουν να επεκτείνουν τις σπουδές τους κατά ένα επιπλέον εξάμηνο που καλύπτει το πρόγραμμα σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείρισης.

Το Master in Management είναι ένα αυστηρό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που διαχειρίζεται το Kozminski University . Χορηγείται ως μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Κανονικά οι σπουδές διαρκούν 4 εξάμηνα, ωστόσο, οι φοιτητές Executive MBA θα πρέπει να ολοκληρώσουν μόνο ένα εξάμηνο πρόσθετων σπουδών για να λάβουν το πτυχίο.

Μαθήματα που πρέπει να ληφθούν:

 • Μέθοδοι έρευνας: Ποιοτική και ποσοτική
 • Σεμινάριο Διατριβής
 • Διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων
 • Σχεδιασμός Σκέψης σε Διαδικασίες Καινοτομίας & Καινοτόμες ερευνητικές τεχνικές

Κύρια Διατριβή

Το πρόγραμμα μαθημάτων του προγράμματος Master in Management τελειώνει με την υπεράσπιση μιας διατριβής Master - ένα ακαδημαϊκό έργο που προετοιμάζεται υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου μέλους της σχολής KU. Η μεθοδολογική ορθότητα και η ακαδημαϊκή αυστηρότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διακρίνουν μια μεταπτυχιακή εργασία.

Μετά την επιτυχή υπεράσπιση της διατριβής και την ολοκλήρωση όλων των υποχρεωτικών μαθημάτων, οι απόφοιτοι θα απονεμηθούν το πτυχίο Master in Management.

Πρόγραμμα Μαθήματα κατά το πρώτο εξάμηνο

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μία ή δύο φορές το μήνα, στις:

 • Πέμπτη, 13:45 - 20:30
 • Παρασκευή, 12:00 - 20:30
 • Σάββατο, 8:45 - 15:45
 • 15-17.10.2020
 • 19-21.11.2020
 • 10-12.12.2020
 • 14-16.01.2021
 • 11-13.02.2021
 • 04-06.03.2021
 • 18-20.03.2021

Απαιτήσεις εισδοχής

Το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος είναι ONLINE έτοιμο, εάν χρειαστεί, τα μαθήματα μπορούν να διεξαχθούν σε εικονικό περιβάλλον.

Η είσοδος είναι ανοιχτή έως τις 15.09.2020 και το πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η διαδικασία εισαγωγής είναι ανταγωνιστική και αποτελείται από δύο στάδια:

 1. δοκιμή τύπου GMAT εισαγωγής που λαμβάνεται στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου ·
 2. συνέντευξη εισαγωγής με μέλη της σχολής και εκπαιδευτικούς συμβούλους.

Η επιτροπή εισδοχής επενδύει σε μια σημαντική προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι το φοιτητικό σώμα είναι διαφορετικό, αντιπροσωπεύοντας διαφορετικές βιομηχανίες, τρόπους ζωής, εκτελεστικές θέσεις και εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Ο συνδυασμός πολλαπλών προοπτικών είναι η πηγή της μοναδικότητας του προγράμματος.

Η απαίτηση είναι να έχει τουλάχιστον 8 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων 5 ετών εργασίας ως διευθυντής και προηγουμένως ολοκληρωμένης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης . Η γνώση της αγγλικής γλώσσας ελέγχεται κατά τη διάρκεια του τεστ εισαγωγής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Ένα αντίγραφο του διπλώματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • βιογραφικό
 • Ένα παρακινητικό γράμμα
 • Μια φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (JPG)
 • Εθνική ταυτότητα ή διαβατήριο
 • Απόδειξη πληρωμής του τέλους διαδικασίας εισδοχής

Αυτό θα σας ενημερώσει ευγενικά ότι εάν ο αριθμός των υποψηφίων είναι πολύ μικρός, το πρόγραμμα ενδέχεται να μην ξεκινήσει.

Δίδακτρα και αμοιβές

 • Χρέωση διαδικασίας εισαγωγής: 950 PLN
 • Τιμή: 79 500 PLN - επιλογή πληρωμής σε τρεις δόσεις, 26 500 PLN η καθεμία
 • Τιμή συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης για αποφοίτους KU: 71 550 PLN - δυνατότητα πληρωμής σε τρεις δόσεις, 23 850 PLN η καθεμία
 • Τιμή συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης για εφάπαξ πληρωμή: 73 400 PLN
 • Οι προσφερόμενες εκπτώσεις (έκπτωση για αποφοίτους, έκπτωση για εφάπαξ πληρωμή, τυχόν πρόσθετες εκπτώσεις) δεν είναι αθροιστικές.

Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν τόσο τα μαθήματα που διδάσκονται στο Kozminski University και τα μαθήματα που διδάσκονται στο εξωτερικό - στο ESCP στο Βερολίνο (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ταξιδιού, διαμονής και διαμονής).

Μια άλλη επιλογή: Κόστος μεταπτυχιακού τίτλου
 • Τιμή: 15 000 PLN - επιλογή πληρωμής σε τρεις δόσεις, 5 000 PLN η καθεμία
 • Τιμή συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης για αποφοίτους KU: 13 500 PLN - επιλογή για πληρωμή σε τρεις δόσεις, 4 500 PLN η καθεμία
 • Τιμή με έκπτωση για εφάπαξ πληρωμή: 13 850 PLN
 • Οι προσφερόμενες εκπτώσεις (έκπτωση για αποφοίτους, έκπτωση για εφάπαξ πληρωμή, τυχόν πρόσθετες εκπτώσεις) δεν είναι αθροιστικές.
Λεπτομέρειες τραπεζικού λογαριασμού

Kozminski University
03-301 Βαρσοβία, ul. Jagiellońska 57/59
BANK PEKAO SA στη Βαρσοβία 20 1240 1024 1111 0010 1646 0637

Τιμολόγια

Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει τιμολόγιο, επικοινωνήστε με την κα Agnieszka Fabiańska.

Αποφοίτων

"Αν επρόκειτο να επιλέξω για άλλη μια φορά αν θα ξεκινήσω ένα Executive MBA, σίγουρα θα έκανα την ίδια απόφαση αμέσως. Εξακολουθώ να επωφελούμαι από όσα έμαθα και από όλα όσα γνώρισα. Αυτά είναι δύο αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα του Executive MBA - το επίπεδο του προγράμματος και της κοινότητάς του - δίνοντας στους αποφοίτους τεράστιες ευκαιρίες να αναπτυχθούν όχι μόνο οι μεταφορείς και οι επιχειρήσεις τους αλλά και στη ζωή. Είμαστε όλοι σε διαφορετικά στάδια της ανάπτυξής μας και προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, και ακριβώς αυτό το μείγμα ατόμων με υψηλά κίνητρα κάνει το Εκτελεστική εμπειρία MBA τόσο μοναδική. "Dariusz Dolczewski
Διαχειριστής παράδοσης για Web & Mobile + Cloud Enterprise Solutions LINGARO

"Το Πρόγραμμα Executive MBA ήταν ένας δύσκολος και πολύ εμπνευσμένος χρόνος για μένα. Πρόκληση - γιατί για δύο χρόνια έπρεπε να συνδυάσω την επαγγελματική και την ιδιωτική ζωή με τις σπουδές - η ένταση ήταν τεράστια. Εμπνέοντας - επειδή είναι πρακτικές μελέτες - συνεχής ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ υψηλού επιπέδου διευθυντές, καθώς και επιχειρηματίες. Το υψηλό επίπεδο προσωπικού διαλέξεων ανοιχτό σε συζήτηση - σε πολλές περιπτώσεις επαγγελματίες της αγοράς, μας επέτρεψε να κοιτάξουμε το μέλλον μέσα από ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Αυτή η ατμόσφαιρα ευνόησε την επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα ήταν επίσης μια ευκαιρία για μένα να γνωρίσω πολύ ενδιαφέροντα άτομα και να επεκτείνω σημαντικά το επαγγελματικό μου δίκτυο. Kozminski University εγγυάται τη γνώση, την πρακτική, τις επιχειρηματικές επαφές, και συχνά ακόμη και τις φιλίες. Η χρήση αυτής της ευκαιρίας στο έπακρο εξαρτάται μόνο από τον εαυτό μας. "Sławomir Żurawski
Εμπορικός Διευθυντής - Διεθνής και Διατροπική PKP CARGO SA

Το Executive MBA δίνει μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνει το δίκτυο επαφών τόσο εντός όσο και εκτός του τομέα εξειδίκευσης κάποιου. Μέσα σε δύο χρόνια, κατάφερα να δημιουργήσω μια ομάδα αξιόπιστων εμπειρογνωμόνων με διαφορετικό υπόβαθρο.

Έχοντας απαιτήσει σημαντικές προσπάθειες και αφοσίωση, η απόφαση για την πραγματοποίηση των σπουδών απέδωσε με νέες δεξιότητες, γνώσεις, ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και θεμέλιο για περαιτέρω βήματα σταδιοδρομίας. "Agnieszka Durlej
Διευθυντής, Γραφείο Πωλήσεων Χρηματοοικονομικών Αγορών Bank Pekao

Δικτύωση

Πιστεύεται ότι η δικτύωση, καθώς και η οικοδόμηση σχέσεων, βρίσκονται στον πυρήνα κάθε επιχείρησης και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε το χώρο για μια τέτοια δραστηριότητα - κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και επίσης μετά. Ελπίζουμε ότι ακόμα και μετά την αποφοίτησή σας από το Kozminski University και θα έχετε το πτυχίο MBA σας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας δούμε στα MBA Alumni Reunions, Christmas MBA Alumni Reunions, διάφορες εκδηλώσεις δικτύωσης, Kozminski Lions Competition και πολλές, πολλές άλλες δραστηριότητες που οργανώνουμε μόνο για εσάς!

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent ... περαιτέρω

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent results in global and national educational rankings which shows the high quality of its programs and services. Due to these qualities, KU diplomas themselves have become coveted. The university’s offer includes various bachelor, master’s, MBA’s as well as Ph.D. programs. All of these are also offered in English. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Ask a Question

Άλλη