Executive MBA - Παγκόσμια

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το Henley Executive MBA - Παγκόσμια με λίγα λόγια

 • Έναρξη: Οκτώβριος και Μάρτιος
 • Διάρκεια: 21 μήνες (με επιλογή επέκτασης 9 μηνών)
 • Εργαστήρια: 61 ημέρες, κυρίως Πέμπτη έως Κυριακή
 • Τοποθεσίες εργαστηρίου:
  • 32 ημέρες εργασίας στο Μόναχο με την περιφερειακή ομάδα 15 έμπειρων στελεχών
  • 29 εργάσιμες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Νότια Αφρική και την Κίνα / Ηνωμένες Πολιτείες με την ευρωπαϊκή ομάδα 60 έμπειρων στελεχών
 • e-Resources: ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων ηλεκτρονικής μάθησης
 • ECTS: 90
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Σχολή: Διεθνές Ηνωμένο Βασίλειο
 • Καθηγητές: Καθηγητές της θεματικής περιοχής Προσωπική υποστήριξη εκπαιδευτών
 • Χρέωση: 46.500 €, Early Bird για προσφορές που γίνονται αποδεκτές δύο μήνες πριν από την έναρξη του προγράμματος: 39.000 € - πάντα εκτός των εξόδων ταξιδιού.

Να είστε ο ηγέτης που θέλετε να είστε

Το Henley Executive MBA - Global είναι μια έντονη και ανταμείβοντας εμπειρία. Είναι προκλητική, ενθαρρυντική και σχετική. Σε πολλές περιπτώσεις, αλλάζει τη ζωή.

Το τριπλό διαπιστευμένο από τους AMBA, EQUIS και AACSB και από τα πιο γνωστά MBA στον κόσμο, το Henley Executive MBA - Global έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις και στη ζωή. Τα οφέλη μπορούν να μετρηθούν με σαφήνεια, προσφέροντας μια σημαντική απόδοση επένδυσης σε εσάς προσωπικά και, ευρύτερα, στην εταιρεία σας.

Το Henley Executive MBA - Global είναι για έμπειρους και φιλόδοξους διαχειριστές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ηγετικές και διοικητικές τους ικανότητες. Το πρόγραμμα είναι δομημένο για να σας επιτρέψει να συνεχίσετε να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση και να μελετήσετε μερικής απασχόλησης MBA σας, συνδέοντας τη μάθησή σας με τα τρέχοντα παγκόσμια και σχετικά οργανωτικά ζητήματα. Είναι ιδανικό εάν δεν μπορείτε να αφιερώσετε σημαντικό χρόνο στο χώρο εργασίας για να μελετήσετε και θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία σχετικά με το πώς, πότε και πού επιτυγχάνετε το πτυχίο MBA σας. Κατά τη διάρκεια των 21 μηνών του προγράμματος, θα μελετήσετε και θα μοιραστείτε εμπειρίες με ομοϊδεάτες επαγγελματίες από μια μεγάλη ποικιλία διευθυντικών πεδίων, επιχειρηματικών κλάδων και διεθνών τοποθεσιών.

Ξεκινήστε το Henley Executive MBA - Global για μια εμπλουτιστική εμπειρία που θα σας συνδέσει με τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και με ένα παγκόσμιο δίκτυο. Θα το βρείτε μια από τις πιο αξιόλογες επενδύσεις στον εαυτό σας που μπορείτε να κάνετε.

Επισκόπηση προγράμματος - Modular, International

Το Henley Executive MBA-Global είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα μερικής φοίτησης που παρέχεται μέσω ατομικής και ομαδικής μελέτης, εργαστηρίων πρόσωπο με πρόσωπο και πόρων 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία βασικά στάδια (90 ECTS) με προαιρετική διάρθρωση απονομής για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε σταδίου:

Στάδιο 1: Θεμελιώδη Επιχειρηματικά Ιδρύματα (Πιστοποιητικό)

Θα μάθετε για τις βασικές επιχειρηματικές πτυχές της διαχείρισης ενός οργανισμού, όπως η διαχείριση των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των οικονομικών. Αυτό το στάδιο αφορά στην ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης σε ένα φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών.

Στάδιο 2: Στρατηγική

Σε αυτό το στάδιο, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη γνώση της διαχείρισης των ενδιαφερομένων και το πλαίσιο γύρω από τις επιχειρηματικές επιλογές που απαιτούνται για να διαμορφώσετε μια ισχυρή στρατηγική.

Στάδιο 3: Ανάληψη ηγεσίας σε ανώτερο επίπεδο (Master's degree)

Θα εξετάσετε τις πολυπλοκότητες της αλλαγής στους οργανισμούς και πώς να επηρεάσετε και να οδηγήσετε μια εταιρεία μέσω αυτών.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις γενικές ιδέες ηγεσίας, γι 'αυτό και το module Προσωπικής Ανάπτυξης ρέει σε όλα τα στάδια του Henley Executive MBA - Global, επιτρέποντας μια ολοκληρωμένη διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης.

Τα εργαστήρια διεξάγονται από τα μέλη της παγκόσμιας κλάσης των διδασκόντων μας από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Διεθνές Συνεργαζόμενο Δίκτυο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα γράψετε εννέα ατομικές αποστολές, σχεδιασμένες για να ενισχύσετε τη μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητά σας. Οι αποστολές παρέχουν ευκαιρίες ανοίγματος μάτι για την ενσωμάτωση της θεωρίας με την πρακτική και μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως με μέγιστη επίπτωση στο χώρο εργασίας.

Το Henley Executive MBA - Global διοργανώνεται γύρω από τις ενότητες μελέτης που παρέχουν ένα ολοκληρωμένο και ευρύ πλαίσιο για τις σπουδές σας:

Το πρώτο στάδιο
 • Θεμελιώδη Επιχειρηματικά Ιδρύματα
 • Ηγετικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
 • Διαδικασίες διαχείρισης
 • Διαχείριση οικονομικών πόρων - Διαμονή
 • στην επιχείρηση Διαχείριση ανθρώπων - Προώθηση της δημιουργικότητας
Το δεύτερο στάδιο
 • Στρατηγική
 • Στρατηγική - Εξερεύνηση μοχλών
 • Διεθνής Επιχειρηματικότητα - Προχωρώντας στο Μελέτη Ταξιδιών Κίνας ή Ηνωμένων Πολιτειών
 • Στρατηγικό μάρκετινγκ - Πρόσβαση στις αγορές
 • Εταιρική φήμη
 • Μελέτη ταξιδιού Νότια Αφρική - που οδηγεί με την ανθρωπότητα
Το τρίτο στάδιο
 • Λαμβάνοντας ηγεσία σε υψηλότερο επίπεδο
 • Ηγετικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
 • Διαχείριση Έρευνας Challenge - Ενσωμάτωση με εστίαση
 • Επιλεκτική ενότητα

Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά από μαθήματα επιλογής που σας επιτρέπουν να εξειδικεύσετε, ένα εφαρμοσμένο επιχειρηματικό σχέδιο ή ένα έργο εντός επιχείρησης και δύο διεθνείς επισκέψεις μελέτης

Το Henley Executive MBA - Global ξεκινάει δύο φορές το χρόνο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο, και έχει στόχο να διαρκέσει 21 μήνες με δυνατότητα παράτασης 9 μηνών.

Εκπαιδευτική εμπειρία - Δοκιμαστική θεωρία στην πράξη

Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική και πραγματική γνώση των ακαδημαϊκών μας. Παρέχει πρακτική εφαρμοσμένη μάθηση με στόχο τη ζωή στη ζωή των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας μια αυστηρή και στρογγυλεμένη μαθησιακή εμπειρία.

Καταλαβαίνουμε στην καριέρα σας, μπορεί να έχετε ήδη "βρεθεί εκεί, να το κάνετε αυτό". Αυτό υποστηρίζει την πεποίθησή μας ότι οι σημαντικότερες γνώσεις προέρχονται από την εκμάθηση μέσω της πράξης. Οργανώνουμε τη διδασκαλία μας σχετικά με διλήμματα πραγματικού κόσμου και επιχειρηματικές επιλογές.

Εκείνοι που εργάζονται ενώ σπουδάζουν για το Henley Executive MBA-Global είναι σε θέση να αποδώσουν σημαντική αξία στους εργοδότες τους. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αναπτύσσετε από το εξαιρετικά πρακτικό μας πρόγραμμα μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στον χώρο εργασίας. Οι αξιολογούμενες αναθέσεις μπορούν να βασίζονται σε τρέχοντα ζητήματα, δημιουργώντας μια πολύτιμη συμβολή στον οργανισμό σας.

Το Henley Executive MBA - Global παρέχει απτές, σημαντικές και διαρκείς δεξιότητες, γνώσεις και συνδέσεις.

Συνεργασία

Ο Henley υπερηφανεύεται για τη φήμη του ότι είναι αφοσιωμένος, φιλικός και υποστηρικτικός. Ο Henley δίνει έμφαση στη συνεργασία και όχι στον ανταγωνισμό. Το Henley Executive MBA - Global είναι ιδιαίτερα συμμετοχικό και διαδραστικό - εκτιμούμε τόσο τις ατομικές συνεισφορές όσο και την μάθηση που βασίζεται στην ομάδα. Τα μέλη του προγράμματος προέρχονται από μια σειρά διαφορετικών τομέων, με ποικίλες δεξιότητες και πολιτιστικούς προσανατολισμούς, γεγονός που αναπόφευκτα δημιουργεί προκλήσεις για τις ομάδες στην πορεία.

Προπόνηση

Σας προπονούμε για την ομαδική εργασία, τις διαδικασίες διαχείρισης, τις επιρροές στις δεξιότητες, τη διαχείριση του έργου, τη διευκόλυνση και την επίλυση συγκρούσεων - όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιστρέψετε στον δικό σας τόπο εργασίας.

Προσωπική ανάπτυξη

Στο Henley, αναγνωρίζουμε ότι ένας από τους κύριους στόχους σας είναι να αναπτύξετε τον εαυτό σας ως άτομο. Δουλεύουμε με τα δυνατά σας για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητες διαχείρισης και να προετοιμαστείτε για τις προκλήσεις της ανώτερης ηγεσίας. Θεωρούμε την προσωπική ανάπτυξη ως τη ραχοκοκαλιά του προγράμματός μας, όχι ως μια ενότητα που πρέπει να μελετηθεί χωριστά.

Προσωπικοί εκπαιδευτικοί

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα προπονηθείτε και θα υποστηρίξετε από τους Προσωπικούς Εκπαιδευτές μας. Συνεργάζονται στενά μαζί σας για να σας υποστηρίξουν σε κάθε πτυχή των προσπαθειών μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο πρόγραμμα.

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Υποστήριξης - εντός και εκτός του Προγράμματος

Στο Henley Executive MBA - Global, συμμετέχετε σε τρία δίκτυα για να μοιραστείτε, να μάθετε και να αναπτύξετε στο πρόγραμμα: ένα περιφερειακό, οικιακό δίκτυο, ένα ευρωπαϊκό δίκτυο και το μοναδικό παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων του Henley.

Η συνεργασία σε βιομηχανίες, λειτουργικά υπόβαθρα και ειδικότητες αποτελεί βασική πτυχή της μάθησης στο Henley Executive MBA - Global. Για να προωθήσετε αυτή την ανταλλαγή, συνεργάζεστε σε τρία επίπεδα:

Το "Περιφερειακό Δίκτυο Εσωτερικών"

Κάθε φοιτητής επιλέγει μια πανεπιστημιούπολη από τις πανεπιστημιουπόλεις Henley στο Μόναχο, την Κοπεγχάγη, το Ελσίνκι και το Henley στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτή την πανεπιστημιούπολη, μελετούν περίπου το πρόγραμμα (32 ημέρες). Στο Μόναχο, τα εργαστήρια συνήθως παραδίδονται από την Πέμπτη έως την Κυριακή στο Πανεπιστήμιο Henley της Γερμανίας στο Maximilianstraße 40 στο κέντρο του Μονάχου. Σε αυτά τα εργαστήρια συγκεντρώνονται περίπου 15 μαθητές για έντονα εργαστήρια. Αυτά τα εσκεμμένα μικρά μεγέθη τάξης εξασφαλίζουν ατομική προσοχή και εξαιρετικά διαδραστικές συνεδρίες. Επί του παρόντος, τα προγράμματα με βάση το Μόναχο συγκεντρώνουν επαγγελματίες από 15 χώρες.

Το "Ευρωπαϊκό Δίκτυο"

Τα περιφερειακά εργαστήρια συμπληρώνονται από εργαστήρια όπου οι μαθητές από το Μόναχο συναντώνται με τους συνομηλίκους τους από την Κοπεγχάγη, τη Φινλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο σε κοινά εργαστήρια με 60 μαθητές. Αυτές πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο (4 7 ημέρες), στην Κοπεγχάγη (4 ημέρες), στη Νότια Αφρική (7 ημέρες) και στην Κίνα / Ηνωμένες Πολιτείες (7 ημέρες) και επιτρέπουν πλούσιες και εντατικές διεθνείς και διαπολιτισμικές εμπειρίες.

Το Δίκτυο Αποφοίτων

Από την πρώτη ημέρα του προγράμματος, οι μαθητές μας συμμετέχουν στο δίκτυο αποφοίτων του Henley με περισσότερα από 76.000 αποφοίτους παγκοσμίως. Έχουν πρόσβαση σε εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και ανθρώπους διασκέδασης για εργασία και αναψυχή. Η συνδεσιμότητα μεταξύ των στυπτηριών εξασφαλίζεται μέσω της online κοινότητας του Henley Henley Live.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... περαιτέρω

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη