EMBA

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

EMBA

Οι επιχειρηματικοί ηγέτες χρειάζονται περισσότερο από απλώς τεχνικές δεξιότητες? χρειάζεται την ικανότητα, το θάρρος, την προοπτική και το χαρακτήρα για να είναι αποτελεσματική, η στρατηγική ηγέτες. Το πρόγραμμα Notre Dame Executive MBA, κατετάγη 15η σε όλο τον κόσμο τόσο από τον Economist και το Bloomberg Businessweek, διδάσκει τους ηγέτες των επιχειρήσεων να κατανοήσουν τη μεγάλη εικόνα και να οδηγήσετε την επιτυχία στον εργασιακό χώρο. Αναπτύσσουν εκτελεστικό προοπτική τους, δημιουργούν ένα ισχυρό δίκτυο, και να μάθουν να γίνει αυθεντικά ηγέτες σεβαστές από τους γύρω τους.

Κάντε μια αντίκτυπο

Από τις σχέσεις που χτίζουμε με τους άλλους μαθητές στην εμπειρία της σχολής, ακούω πως οι τιμές-βασισμένη στο πρόγραμμα σπουδών Notre Dame βοηθά Executive MBA φοιτητές και αποφοίτους να κάνουν τη διαφορά για την οργάνωσή τους και στον κόσμο, καθώς και.

Τι καλύπτεται;

Το πρόγραμμα σπουδών Έμπα αναπτύσσει την εκτελεστική ικανότητα να σκέφτονται στρατηγικά, με παράλληλη αξιοποίηση των δεξιοτήτων ηγεσίας για το οποίο Notre Dame είναι διάσημη. Οι μαθητές είναι έτοιμοι για τη συνεχή αλλαγή επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα, επικεντρώνεται στις κρίσιμες δεξιότητες όπως η επίγνωση της κατάστασης, στρατηγική ανάλυση, και μια συστημική προσέγγιση, όλα για να παρέχουν βιώσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Μοναδικά μαθήματα, όπως Executive Integral Ηγεσία αναπτύξει μια προοπτική ηγεσία, ενώ Σχεδιασμός Thinking & Καινοτομίας παρέχει νέες ιδέες στο μυαλό του πελάτη. Το αναλυτικό πρόγραμμα έρχεται μαζί για να αναπτύξουν ένα μοναδικό ηγέτη Notre Dame, έτοιμοι να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν ελαστικές στρατηγικά σχέδια, και ικανή να εμπνεύσει τους γύρω τους.

Όταν Executive MBA φοιτητές εισέρχονται για πρώτη φορά το πρόγραμμα, έχουν εκχωρηθεί σε μια μικρή ομάδα της ομάδας μελέτης των ατόμων από διαφορετικούς κλάδους και υπόβαθρα. Η προσέγγιση της ομάδας δημιουργεί ένα συνεργατικό περιβάλλον μάθησης και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιοποιήσουν ποικίλες σύνολα ικανότητας τους για τη μέγιστη επιτυχία μέσω του προγράμματος. Επιδόσεις στο πρόγραμμα καθορίζεται από τις επιτυχίες της ομάδας σχετικά με τα έργα, καθώς και ατομικές επιδόσεις στις εξετάσεις και άλλα παραδοτέα στην τάξη.

Επιλέξτε από δύο θέσεις

Όταν είστε έτοιμοι να αναπτυχθεί ως εκτελεστικού, θα πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει το επιχειρηματικό δαιμόνιο να ανιχνεύσει το περιβάλλον, στρατηγικές δεξιότητες για να αξιολογήσουν τη μεγάλη εικόνα, και τις ηγετικές ικανότητες για να οδηγήσετε την επιτυχία του οργανισμού σας.

Η Notre Dame Executive MBA, είτε μέσω του Σικάγου μας | Michigan Avenue πανεπιστημιούπολη στο 224 South Michigan Avenue ή Notre Dame μας | South Bend πανεπιστημιούπολη, παραδίδει την εκπαίδευση που χρειάζεται για να σταθεί με σιγουριά όταν την ηγεσία σας ελέγχεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

  • Το Σικάγο | πρόγραμμα Michigan Avenue ξεκινά στα μέσα Ιανουαρίου κάθε έτους, και συνεδριάζει σε εναλλασσόμενο σαββατοκύριακα για 17 μήνες.
  • Η Notre Dame | πρόγραμμα South Bend ξεκινά στα τέλη Ιουλίου κάθε έτους, και συνεδριάζει μία φορά το μήνα για 21 μήνες.

Δίδακτρα

Οι επενδύσεις για την ατομική τους συμμετέχοντες για μας πρόγραμμα Executive MBA είναι 101.000 δολαρίων. Οι υποτροφίες προσφέρονται για το πρόγραμμα Executive MBA βασίζεται στην ανάγκη και την αξία. Δίδακτρα σας περιλαμβάνει:

  • Διδασκαλίας του μαθήματος
  • Εκπαιδευτικό υλικό (εκπαιδευτικό υλικό, βιβλία, λογισμικό, κ.λπ.)
  • Καταλύματα και τα περισσότερα γεύματα κατά τη διάρκεια των εβδομάδων βύθισης
  • Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σε ημέρες τάξης

Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ταξιδίου ή καταλύματα για εβδομάδες μη-βύθισης, και δεν περιλαμβάνει διεθνή ταξίδια.

Εταιρική οικονομική χορηγία δεν είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το πρόγραμμα, αν και αυτό είναι σημαντικό για την οργάνωση να είναι ενήμεροι για τη συμμετοχή σας και να υποστηρίξει το χρόνο σας μακριά από το γραφείο.

τα κριτήρια εισδοχής

Οι ισχυρότεροι υποψήφιοι θα πληρούν ή υπερβαίνουν τις απαιτήσεις αυτές:

  • Πέντε ή περισσότερα χρόνια σημαντική εμπειρία στη διαχείριση τους ανθρώπους, έργα, ή επιχειρηματικές μονάδες
  • Ενεργεία
  • Ένα πτυχίο ή GMAT σκορ αποδεκτό από την επιτροπή Admissions
  • Αγγλικά ως μητρική γλώσσα ή περνώντας σκορ στο TOEFL

Μια προθυμία να αναλάβουν το GMAT, άλλα μαθήματα ή εξετάσεις, όπως ζητήθηκε από την επιτροπή Admissions Μετά την παραλαβή της ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων μεταγραφές), ένα μέλος του προσωπικού θα επικοινωνήσει ένας βιώσιμος υποψήφιος να προγραμματίσετε μια συνέντευξη με τον Senior Associate Director of Admissions ή College υποδεικνυόμενο. Μετά τη συνέντευξη, κάθε υποψήφιος ικανοποιητική φάκελος θα υποβληθεί στην επιτροπή Admissions. Τα μέλη της επιτροπής θα επανεξετάσει τα προσόντα ξεχωριστά και να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Εισαγωγή Οι αποφάσεις που ολοκληρώνονται συνήθως δύο έως τρεις εβδομάδες μετά τη συνέντευξη.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Διαβάστε Λιγότερα
η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ , Σικάγο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη