Filter
EMBA
Ηνωμένες Πολιτείες California Irvine Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Μερική παρακολούθηση

Συγκρίνετε τα 2 Μερικής Παρακολούθησης Διπλώματα MBA Στελεχών στις Ηνωμένες Πολιτείες Irvine Ηνωμένες Πολιτείες

Μόλις έχετε αποκτήσει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρήσεις κι έχετε σημαντική πρακτική εμπειρία, το επόμενο βήμα είναι ένα MBA Στελεχών (EMBA). Τα προγράμματα συνδυάζουν βασικές αρχές όπως η χρηματοδότηση, η λογιστική και το μάρκετινγκ, με σπουδές ηγεσίας για να σας ωθήσουν σε υψηλού επιπέδου στελεχιακές και διευθυντικές θέσεις.

Μια Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) παρουσιάζεται σε αποφοίτους με την ολοκλήρωση δύο ετών προηγμένων και εξειδικευμένων θεμάτων σπουδών που καλύπτουν, όπως η επιχείρηση, τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση και τη λογιστική. Κερδίζουν ένα MBA μπορεί να δώσει αποφοίτους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων εργασίας σε μια επιθετική αγορά εργασίας.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Irvine πόλη σχεδιάστηκε και ιδρύθηκε από την Εταιρεία Irvine στη δεκαετία του 1960. Έχει αναπτυχθεί για να φιλοξενούν περισσότερους από 200.000 κατοίκους εντός των συνόρων της. Η πόλη κατετάγη μεταξύ των κορυφαίων πέντε καλύτερες θέσεις για να ζήσει οφείλεται σε ποιοτικές εγκαταστάσεις και τα σχολεία της, η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλία από τα πανεπιστήμια και τα κολέγια.

Ζητήστε Πληροφορίες Μερικής Παρακολούθησης Προγράμματα MBA Στελεχών στις Ηνωμένες Πολιτείες Irvine στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2019

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

Προγράμματα

The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Το Πρόγραμμα MBA του Προεδρικού και Βασικού Εκτελεστικού (PKE) έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τεράστιες βελτιώσεις στις λειτουργικές επιδόσεις ενός εκτελεστικού. ... [+]

Πρόγραμμα Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα MBA του Προεδρικού και Βασικού Εκτελεστικού (PKE) έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τεράστιες βελτιώσεις στις λειτουργικές επιδόσεις ενός εκτελεστικού.

Δομημένο σε μορφή μικρής τάξης, το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη των ακόλουθων στόχων:

Αποτελεσματικά οδηγεί και εμπνέει υψηλού επιπέδου απόδοση Προβλέψτε ευκαιρίες και προκλήσεις σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα για να αξιολογήσετε τις πιθανές επιπτώσεις στον οργανισμό Δημιουργία και ισορροπία τολμηρών οραμάτων με αποτελεσματική στρατηγική και αποτελεσματική εφαρμογή Επιδείξτε την εκτίμηση για τους διακρατικούς πολιτισμούς και τον αντίκτυπό τους στη στρατηγική και τακτική εφαρμογή στον παγκόσμιο ανταγωνισμό Εξασφάλιση της ηθικής εκπλήρωσης των αναγκών των πελατών και των ενδιαφερομένων Ενσωμάτωση των προσωπικών και μαθησιακών εμπειριών της κοινότητας του προγράμματος PKE για την αποτελεσματικότητα της ηγεσίας σε επιχειρήσεις, κοινότητα και ζωή ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles Irvine Malibu Long Beach Pasadena Westlake Village  + 3 Περισσότερα
September 2019
Μερική παρακολούθηση
20 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

... [+]

Η Σχολή Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Graziadio του Πανεπιστημίου Pepperdine επιδιώκει τους υποψηφίους με σημαντική εργασιακή εμπειρία και την επιθυμία να αναπτύξουν ή να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους διαχείρισης.

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles Malibu Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine  + 3 Περισσότερα
September 2019
Μερική παρακολούθηση
20 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά