110 EMBA Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης 2024

EMBA Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης 2024Filter
    • London, Ηνωμένο Βασίλειο
    • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Εξισορροπήστε την εργασία και τη μελέτη με αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης που συνδυάζει την καθηλωτική εμπειρία της πανεπιστημιούπολης με την ευελιξία που χρειάζονται οι πολυάσχολοι επαγγελματίες.

    • City of Carlisle, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το MBA είναι το πρωταρχικό προσόν διαχείρισης για τους διευθυντές. Σχεδιασμένο για την επιτυχία σας, το MBA δημιουργεί ξεχωριστούς διαχειριστές με πλήρη γνώση των πιο πρόσφατων επιχειρηματικών πρακτικών. Αυτό το MBA σας δίνει μια υπέροχη επισκόπηση του επιχειρηματικού κόσμου και ενισχύει περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Παρέχει μια πολύ βαθύτερη κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και σας βοηθά να γίνετε ικανοί διαχειριστές. Αυτή η παγκόσμια πιστοποίηση διαχείρισης τυποποιημένου χρυσού παρέχει μια αυστηρή και προκλητική εμπειρία μεταπτυχιακών επιχειρήσεων και διαχείρισης στην οποία οι φοιτητές αναπτύσσονται μαζί με άλλους έμπειρους διευθυντές και επαγγελματίες των επιχειρήσεων για να διευκολύνουν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί διαχειριστές ή επαγγελματίες.

    • Amsterdam, Κάτω Χώρες

    Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Απελευθερώνοντας από τις συμβατικές προσεγγίσεις, το Executive MBA: Leading with Purpose έχει να κάνει με τη συνδημιουργία γνώσης και τη συνεργασία για να θέσουμε τα μεγάλα, προκλητικά ερωτήματα και να εμβαθύνουμε στα ζητήματα του σήμερα και του αύριο.

    • Barcelona, Ισπανία

    Μερικής απασχόλησης

    12 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    EAE Executive MBA EAE MBA μερικής απασχόλησης, που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την επαγγελματική σας ανάπτυξη, είτε εντός μιας υπάρχουσας εταιρείας είτε δημιουργώντας τη δική σας επιχείρηση. Το EMBA έχει σχεδιαστεί για στελέχη και επιχειρηματίες με περισσότερα από έξι χρόνια εμπειρίας, φιλοδοξίας και πνεύματος καινοτομίας. Το πρόγραμμα Executive MBA συμπεριφέρεται σαν ένα οικοσύστημα που ενισχύει την ανάπτυξη αναλυτικών και ηγετικών δεξιοτήτων με ενημερωμένες και πρακτικές τεχνικές, ενώ σας παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε στην καθημερινή σας ζωή.

    • Mexico City, Μεξικό

    Μερικής απασχόλησης

    15 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το EGADE - WP Carey Executive MBA σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια σημαντική εμπειρία εκπαίδευσης στον εκτελεστικό τομέα για όσους παγκόσμιους ηγέτες επιθυμούν να επιταχύνουν τις τροχιές τους σε επίπεδα C-Suite.

    • Cape Town, Νότια Αφρική

    Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Executive Management MBA (EMBA) στο UCT Graduate School of Business (GSB) κατατάσσεται στην 60η θέση παγκοσμίως από την QS Global EMBA Rankings για το 2020. Θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και να συνεχίσετε να προχωράτε. Το UCT GSB EMBA δεν είναι ένα παραδοσιακό MBA. Υποθέτει ότι, ως έμπειρος διευθυντής, έχετε κατακτήσει τις βασικές αρχές της επιχείρησης και αντ' αυτού εστιάζει στην ανάπτυξη της επάρκειάς σας στη λειτουργική διαχείριση. Αυτή η εμπειρία εφαρμοσμένης μάθησης θα οικοδομήσει μια γέφυρα μεταξύ θεωρίας και πρακτικής - βασιζόμενη στη συστημική σκέψη, τη σχεδιαστική σκέψη και την ολοκληρωμένη σκέψη για να ενισχύσει την ικανότητά σας να εννοιολογείτε, να σχεδιάζετε στρατηγική και να επιλύετε σύνθετες προκλήσεις.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα MBA (CMI) από το Arden University παρέχει το κρίσιμο πλεονέκτημα για την επιτυχία στην κορυφαία βαθμίδα της επιχείρησης, εστιάζοντας στις ηγετικές ικανότητες, στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και στην επινόηση στρατηγικών μοντέλων. Είτε δημιουργείτε μια εξειδικευμένη start-up είτε δραστηριοποιείτε σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία, το πρόγραμμα MBA του Arden σάς παρέχει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε την επιχείρησή σας για επιτυχία.

    • Berlin, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    12 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μάθημα Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου του Βερολίνου του Άρντεν σας δίνει τις προηγμένες δεξιότητες ηγεσίας και το επιχειρηματικό πνεύμα που απαιτούνται για να μπείτε σε θέσεις σε ανώτερα διοικητικά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μάθετε τις πιο πρόσφατες πρακτικές διαχείρισης και ηγεσίας από ακαδημαϊκούς που διαθέτουν πλούτο πραγματικής βιομηχανικής εμπειρίας, καλύπτοντας βασικές λειτουργίες διαχείρισης όπως ηγεσία, μάρκετινγκ, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, χρηματοδότηση και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα MBA του Arden University Berlin θα σας προσφέρει πληθώρα γνώσεων και εμπειριών, καθιστώντας σας έναν ιδιαίτερα περιζήτητο υποψήφιο στην αγορά εργασίας.

    • Paris, Γαλλία
    • Roubaix, Γαλλία

    Μερικής απασχόλησης

    16 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Edhec Executive MBA είναι ένα πρόγραμμα τριπλής διαπίστευσης από μια από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης. Έχει σχεδιαστεί για έμπειρους διευθυντές, επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη που επιδιώκουν να βιώσουν μια επαγγελματική μεταμόρφωση.

    • Geneva, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    12 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Online Executive MBA αποτελείται από βασικά μαθήματα που πρέπει να ολοκληρώσετε. Μερικά από τα θέματα περιλαμβάνουν Η συνεχής άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης, Τροφοδοσία ενός μετασχηματισμού κουλτούρας, Συνέχιση με την έκρηξη δεδομένων, Ρομπότ, Αυξημένη αξία για τις ανθρώπινες δεξιότητες, Ο αυτοματισμός οδηγεί σε νέες αλλαγές δεξιοτήτων, Προκλήσεις ηθικής για ηγέτες και επιχειρήσεις.

    • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Μερικής απασχόλησης

    12 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ο λογιστικός εγκέφαλος που συντονίζει τη διακίνηση αγαθών πέρα από τα διεθνή σύνορα για τον έλεγχο των προϊόντων. Οι υποχρεώσεις της Εφοδιαστικής Αλυσίδας περιλαμβάνουν την αγορά πρώτων υλών, τον προγραμματισμό της παραγωγής, την προετοιμασία εκτιμήσεων κόστους, την παρακολούθηση του αποθέματος, την επιλογή προμηθευτών, τη διαπραγμάτευση των τιμών αποστολής, την επίβλεψη της διανομής και την αντιμετώπιση σφαλμάτων παράδοσης. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να γίνετε ηγέτης παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να οδηγήσει με επιτυχία επιχειρηματικές ομάδες αποτελεσματικά και αποδοτικά στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.

    • Online Switzerland

    Μερικής απασχόλησης

    10 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε τις πραγματικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να προωθηθείτε πιο γρήγορα από τους συναδέλφους σας και να γίνετε επιτυχημένος ηγέτης ή επιχειρηματίας. Αποκτήστε ένα διεθνές πτυχίο Online MBA, διαπιστευμένες από το Ηνωμένο Βασίλειο και πρόσθετες πιστοποιήσεις μαθημάτων από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το MIT, την Κολούμπια, την Imperial, την IBM και το AWS. Εάν θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό, αυτό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα Global Online MBA για να παρακολουθήσετε!

    • Geneva, Ελβετία

    Μερικής απασχόλησης

    11 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτή η μορφή Executive MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες, στελέχη, στελέχη υψηλών δυνατοτήτων και επιχειρηματίες που θέλουν να ανεβάσουν τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το διαπιστευμένο πρόγραμμα κατατάσσεται στην 1η θέση στην Ελβετία και στην 4η στον κόσμο από το CEO Magazine 2021.

  • Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά, Ιταλικός

    Αυτό το πρόγραμμα διερευνά στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ. Επικεντρώνεται στα βασικά ζητήματα που εμπλέκονται σε μια επιτυχημένη στρατηγική πωλήσεων και σε μεθόδους για την οικοδόμηση της αφοσίωσης των πελατών. Ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες διαπραγματευτικές δεξιότητες για τους διευθυντές πωλήσεων. Επίσης, αντιμετωπίζει όλες τις προοπτικές που επηρεάζουν τις πωλήσεις προϊόντων και τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της διανομής και της τελικής πώλησής τους. Ένα τέλειο πρόγραμμα για Διευθυντές και έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να νομιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στον κλάδο μέσω ενός DBA.

    • Online Italy

    Μερικής απασχόλησης

    15 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Το International Flex EMBA αποτελεί το καινοτόμο διεθνές μας πρόγραμμα Executive MBA, που παρέχεται ψηφιακά, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε τις ίδιες ικανότητες, να δημιουργήσετε ένα δίκτυο σχέσεων και να επιτύχετε τον ίδιο βαθμό όπως θα κάνατε με τις παραδοσιακές μορφές Executive MBA, όλα με μέγιστο ευκαμψία. Το i-Flex δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν κορυφαία ποιότητα διοίκησης, ενισχύοντας την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν νέες επιχειρηματικές προκλήσεις σε παγκόσμια κλίμακα και να ενθαρρύνουν τη διεθνή ανάπτυξη σταδιοδρομίας. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με πολυπολιτισμικές ομάδες και να συνεργαστούν με διεθνείς καθηγητές, εξασφαλίζοντας μια πλούσια και ποικιλόμορφη μαθησιακή εμπειρία.