Προγράμματα MBA Στελεχών σε Σπουδές Βιωσιμότητας

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Σπουδές Βιωσιμότητας

Σπουδές Βιωσιμότητας

Μια Έμπα είναι εκτελεστικό μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακές σπουδές σχεδιασμένο για φοιτητές που είναι ήδη μέσα του επιπέδου διαχειριστές σε υπάρχοντα χώρο εργασίας τους. Το πρόγραμμα σπουδών τους δίνει τις δεξιότητες που χρειάζονται για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, και να γίνουν ηγέτες στον τομέα της προτίμησής τους.

 

Τι είναι ένα Έμπα στην αειφορία; Μια Έμπα στη βιωσιμότητα διδάσκει τους μαθητές σχετικά με την αναγκαιότητα της βιώσιμης ανάπτυξης στη σύγχρονη αγορά, καθώς και το πώς να διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη έργων με έναν τρόπο που είναι φιλική προς το περιβάλλον και χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές και πηγές ενέργειας.

 

Η αειφορία είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο στον κόσμο των επιχειρήσεων. Μια Έμπα σε αυτόν τον τομέα είναι πιθανό να γίνει πιο πολύτιμο ως ένας αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων κινούνται προς την κατεύθυνση φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη.Πολλές από τις μεθόδους που διδάσκονται από το πρόγραμμα έχουν τις ρίζες τους στην επιστήμη της γης, έτσι ο βαθμός έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της δίνοντας στους φοιτητές ένα καλό υπόβαθρο στη βιολογία.

 

Το συνολικό κόστος της Έμπας στην αειφορία ποικίλει ανάλογα με το πανεπιστήμιο που θα επιλέξετε να παραστούν. Ωστόσο, το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει περίπου δύο χρόνια, έτσι ώστε το συνολικό κόστος θα πρέπει να εκτιμηθεί αναλόγως.

 

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις εργασίας για κάτοχο Έμπα στην αειφορία. Εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αναγνωρίζουν την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης, και στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να ψάχνει να προσλάβει στελέχη που είναι σε θέση να κάνουν πραγματικότητα η αειφόρος ανάπτυξη. Ο μη κερδοσκοπικός τομέας έχει επίσης πολλές θέσεις εργασίας διαθέσιμες για εκείνους που ενδιαφέρονται για την αειφορία. Οι επαγγελματίες μπορούν να εργαστούν ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι ή εργασία άμεσα για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη μελέτη για την Έμπα στην αειφορία σε απευθείας σύνδεση. Online προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να μελετήσουν σύμφωνα με ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα, το οποίο είναι ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται. Σπουδές σε απευθείας σύνδεση, επιτρέπει στους μαθητές να παρακολουθήσουν τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Άλλοι μαθητές μπορούν να αισθάνονται πιο άνετα μάθηση σε ένα περιβάλλον της τάξης. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

E / MBA στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

Business School Lausanne
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 2 χρόνια February 2019 Ελβετία Lausanne

Η EMBA στην αειφόρο επιχείρηση είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελβετία που συνδυάζει την εκπαίδευση MBA με μια βαθιά κατάδυση στην επιχειρηματική βιωσιμότητα μέσω του BSL - Πανεπιστήμιο του Αγίου Gallen κοινό πτυχίο στη βιώσιμη επιχείρηση. [+]

Σύνοψη προγράμματος

Το E / MBA στην αειφόρο επιχείρηση είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελβετία που συνδυάζει την εκπαίδευση E / MBA με μια βαθιά κατάδυση στην επιχειρηματική βιωσιμότητα μέσω του BSL-Πανεπιστήμιο του Αγίου Gallen κοινό πτυχίο στη βιώσιμη επιχείρηση. Είναι ιδανικό για τους συμμετέχοντες και τους επαγγελματίες που θέλουν να αξιοποιήσουν την υπάρχουσα εμπειρία τους για να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις.... [-]