Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Πληροφοριακά Συστήματα

Για επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν μια απόφαση μεταξύ της προώθησης της εκπαίδευσής τους και τη διατήρηση της τρέχουσας πλήρους απασχόλησης καριέρας τους, ένα Executive Master of Business Administration πρόγραμμα παρέχει μια εναλλακτική λύση. Ένα EMBA είναι κατάλληλο για έμπειρους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και τους επιτρέπει να λαμβάνουν μαθήματα σε εβδομαδιαία βάση για να φιλοξενήσουν το πρόγραμμα εργασίας τους.

Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να αναρωτηθούν: "Τι είναι ένα EMBA στα Πληροφοριακά Συστήματα;" Όσοι ενδιαφέρονται να επιδιώξουν μια σταδιοδρομία στη διοίκηση εστιασμένη στο IS θα ωφεληθούν από αυτό το πρόγραμμα. Τα μαθήματα επικεντρώνονται συνήθως στις σύγχρονες αρχές και το σχεδιασμό των ΕΣ και στις εφαρμογές τους προς τη διαχείριση των επιχειρήσεων και την οργανωτική αποτελεσματικότητα. Διαχείριση βάσεων δεδομένων, επικοινωνίες δικτύου και ανάλυση δεδομένων είναι όλες οι πτυχές του υλικού που καλύπτονται συχνά.

Μερικά από τα οφέλη που μπορούν να επωφεληθούν οι φοιτητές που λαμβάνουν EMBA στα Πληροφοριακά Συστήματα είναι η ανάπτυξη σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων με στρατηγική λήψη αποφάσεων, κριτική σκέψη και διαπροσωπική επικοινωνία. Μπορούν επίσης να επεκτείνουν το σύνολο των εργαλείων διαχείρισης με την κατανόηση των σύγχρονων αρχιτεκτονικών δικτύων και βάσεων δεδομένων και του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται.

Τα έξοδα εγγραφής και διδάκτρων για ένα ΕΜΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα θα διαφέρουν από το ένα σχολείο στο άλλο. Οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να διαρκέσουν περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κάνουν έρευνα στα σχολεία που ενδιαφέρονται να βρουν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και το κόστος.

Με ένα EMBA στα Πληροφοριακά Συστήματα, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν πολλές ευκαιρίες για σταδιοδρομία στη διαχείριση έργων πληροφορικής και επιχειρηματική ανάλυση. Ένας υπεύθυνος πληροφορικής ή επικεφαλής της πληροφορικής μπορεί να είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη και την ανάλυση λύσεων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο εντός της επιχείρησης ή για τους πελάτες της. Επίσης, οι διαχειριστές πληροφορικής εργάζονται για την εκπαίδευση και καθοδήγηση νέου προσωπικού χρησιμοποιώντας ή διατηρώντας τα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας. Τέλος, οι αναλυτές δεδομένων βρίσκουν εργασία σε εταιρείες που ασχολούνται με την επεξεργασία και τη διαχείριση μεγάλων δεδομένων για πελάτες.

Οι μαθητές έχουν πολλούς πόρους για να μεταβούν στο διαδίκτυο για να μάθουν περισσότερα για ένα EMBA στα Πληροφοριακά Συστήματα και πού να πάρουν ένα τέτοιο πρόγραμμα. Για να βρείτε επιλογές για online μάθηση, αναζητήστε το παρακάτω πρόγραμμα και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Πληροφοριακά Συστήματα

IIMT University of Fribourg

Το Executive MBA παρέχει στους συμμετέχοντες τις αναλυτικές, λειτουργικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε μια όλο και πιο πολύπλοκη και π ... [+]

Executive MBA στον τομέα των ΤΠΕ ή της διαχείρισης χρησιμότητας

Ψάχνετε για μια επαγγελματική πρόκληση και ενίσχυση καριέρα; Στη συνέχεια, αποκτήστε το Executive MBA σας, στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) ή στο Utility Management και γίνετε μέρος του δικτύου μας! Το Executive MBA παρέχει στους συμμετέχοντες τις αναλυτικές, λειτουργικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο και παγκόσμιο περιβάλλον ΤΠΕ καθώς και το επιχειρηματικό περιβάλλον και το περιβάλλον διαχείρισης. Το Executive MBA στον τομέα των ΤΠΕ ή Utility Management αντιπροσωπεύει συνολικά 15 εβδομάδες μαθημάτων με 30 ενότητες και μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση με πλήρη απασχόληση. Τα προγράμματα οργανώνονται σε εβδομαδιαία μπλοκ (Δευτέρα έως Σάββατο), με κάθε μπλοκ να αποτελείται από δύο ενότητες. Το ήμισυ του χρόνου διδασκαλίας είναι αφιερωμένο στην απόκτηση νέων γνώσεων στη σχετική θεματική ενότητα, ενώ ο υπόλοιπος χρόνος διατίθεται για πρακτικές εργασίες και περιπτωσιολογικές μελέτες (σε ΤΠΕ ή Διαχείριση χρηστών).... [-]

Ελβετία Fribourg
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά