Προγράμματα MBA Στελεχών σε Οικονομικά

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Οικονομικά

Το Executive MBA είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίζει την εμπειρία και τις γνώσεις των υπαλλήλων σε επίπεδο εκτελεστικών στελεχών. Με την εργασία τους προς το πτυχίο, ενώ απασχολούνται σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να εξηγήσουν τις τρέχουσες δεξιότητες και την εμπειρία τους.

Τι είναι EMBA στα Οικονομικά; Ένα EMBA in Economics είναι ένας ανώτερος βαθμός που επικεντρώνεται στο θέμα της οικονομίας. Ένας φοιτητής μπορεί να αναμένει να εξετάσει προσεκτικά την αγορά και άλλες οικονομικές πτυχές που μπορούν να επηρεάσουν τις στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις μέσα στην τρέχουσα θέση του / της. Με την εστίαση σε διάφορα γεγονότα και καταλύτες που επηρεάζουν την οικονομία, ο φοιτητής μπορεί να ελπίζει να κατανοήσει καλά τη μεταφορά του πλούτου και πώς μπορεί να επηρεάσει τα μελλοντικά γεγονότα.

Οι φοιτητές EMBA in Economics μπορούν να αναμένουν να μάθουν μια ποικιλία δεξιοτήτων που μπορούν να τους βοηθήσουν στις τρέχουσες θέσεις τους. Αρχικά, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να αναλύουν τις τρέχουσες τάσεις στην αγορά. Η ανάλυση είναι μια σημαντική δεξιότητα που σχετίζεται με πολλές θέσεις. Επίσης, η επίλυση προβλημάτων θα είναι μια διδασκαλία δεξιοτήτων. Τέλος, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να δικτυωθούν με άτομα από πολλούς εργοδότες.

Οι ενδιαφερόμενοι για το κόστος αυτού του πτυχίου πρέπει να επικοινωνήσουν με το ίδρυμα. Τα έξοδα θα διαφέρουν, μαζί με το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί αυτός ο βαθμός.

Καθώς η σημερινή οικονομία αλλάζει σχεδόν καθημερινά, η μελέτη των οικονομικών παραμένει όσο το δυνατόν πιο συναφής. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτό το πτυχίο μπορούν να βρεθούν επιθυμητοί στην αγορά εργασίας και ως πρωταρχικοί υποψήφιοι σε πολλές θέσεις εκτελεστικών στελεχών. Ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής, ο οικονομικός αναλυτής και οι αναλογιστικές θέσεις ενδέχεται να είναι προσβάσιμοι μόλις ολοκληρωθεί αυτό το πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι μια αύξηση ή αύξηση μισθών στην εταιρεία του ή της τρέχουσας εταιρείας θα μπορούσε να είναι δυνατή μετά την απόκτηση αυτού του πτυχίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα ή δυνητικά να εγγραφούν σε αυτό το πρόγραμμα EMBA θα πρέπει να αναζητήσουν διαφορετικά ιδρύματα που το προσφέρουν. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό EMBA{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ