Δείτε τα Κορυφαία Προγράμματα EMBA στη Νότια Αφρική 2020

Η Νότια Αφρική έχει γίνει μια οικονομική δύναμη για όλη την Αφρική, καθιστώντας το μ&… περαιτέρω

Η Νότια Αφρική έχει γίνει μια οικονομική δύναμη για όλη την Αφρική, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία για την υψηλή ποιότητα και την επιβράβευση των προγραμμάτων ΕΜΒΑ. Προγράμματα Επιχειρήσεων σε Νότια Αφρική έχει μια μακρά ιστορία και συνεχίζει να αυξάνεται, δίνοντας ακόμη περισσότερη αξία σε ένα βαθμό από τη Νότια Αφρική. Οι φοιτητές οι οποίοι επιδιώκουν ΕΜΒΑ Νότια Αφρική παρακολουθήσουν τις πολλές παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και να επωφεληθούν από την ομορφιά του τοπίου και του πολιτισμού.


ΕΜΒΑ Νότια προγράμματα Αφρική να λάβει ένα «hands-on" προσέγγιση, δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη. Οι μαθητές της Έμπας Νότια Αφρική να αποκτήσει ένα ισχυρό θεμέλιο των επιχειρήσεων μέσα από τις κατηγορίες πυρήνα, ενώ με επίκεντρο την πληροφορική, την παγκοσμιοποίηση, την ηθική, τη διαχείριση, και την ηγεσία. Οι μαθητές που ασκούν ΕΜΒΑ Νότια Αφρική είναι συχνά τρέχουσα επαγγελματίες που εργάζονται για να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο της εκτελεστικής ηγεσίας.


Αν ψάχνετε για μια ακαδημαϊκή προκλητική και ενθαρρυντικό περιβάλλον, τότε ΕΜΒΑ Νότια Αφρική μπορεί να είναι το πρόγραμμα για εσάς. Ρίξτε μια ματιά μέσα από τις παρακάτω επιλογές!

Διαβάστε Λιγότερα
University of Cape Town Graduate School of Business
Cape Town, Νότια Αφρική

Το GSB MBA που ειδικεύεται στην Εκτελεστική Διοίκηση (EMBA) είναι μια εφαρμοσμένη μαθησιακή εμπειρία για τα στελέχη και τους ηγέτες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τον εκτε ... +

Το GSB MBA που ειδικεύεται στην Εκτελεστική Διοίκηση (EMBA) είναι μια εφαρμοσμένη μαθησιακή εμπειρία για τα στελέχη και τους ηγέτες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τον εκτελεστικό ρόλο σας έτσι ώστε να είναι πιο εκπληκτικό και σκόπιμο. Το πρόγραμμα θα αναπτύξει την παρουσία σας, την εννοιολογική ικανότητα, την πρακτική σοφία και τη σύνεση, έτσι ώστε να είστε σε θέση να δώσετε προτεραιότητα σε περίπλοκες καταστάσεις και να παρέχετε αποτελεσματικά. -
EMBA
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Αγγλικά
Φεβρ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)