Προγράμματα MBA Στελεχών σε Μάρκετινγκ

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Μάρκετινγκ

Ένα EMBA είναι μια παραλλαγή ενός MBA, ή Master of Business Administration. Παρόλο που είναι παρόμοιο με ένα MBA, ένα EMBA μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για άτομα που ήδη απασχολούνται αλλά θέλουν να αποκτήσουν πιο χρήσιμη εμπειρία που σχετίζονται με την εργασία ή να αλλάξουν αμέσως την σταδιοδρομία τους.

Τι είναι EMBA στο μάρκετινγκ; Αυτός ο βαθμός συνήθως σχεδιάζεται για να καλύψει πολλές από τις κύριες πτυχές των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στο μάρκετινγκ. Μπορείτε να μάθετε προηγμένες θεωρίες και τεχνικές μάρκετινγκ, καθώς και πώς να τις εφαρμόσετε σε επιχειρηματικές καταστάσεις στον πραγματικό κόσμο. Αυτός ο βαθμός μπορεί να σας δώσει μια βαθύτερη κατανόηση όχι μόνο του μάρκετινγκ, αλλά και άλλων γενικών επιχειρηματικών θεμάτων που μπορούν να έρθουν σε πρακτικό σε πολλές διαφορετικές επιχειρηματικές θέσεις.

Η γνώση του τρόπου με τον οποίο το μάρκετινγκ χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν αποφασίζετε να αγοράσετε κάτι. Η απόκτηση αυτού του πτυχίου μπορεί επίσης να σας δώσει χρήσιμες δεξιότητες ηγεσίας και να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία με άλλους.

Όταν προσπαθείτε να προγραμματίσετε το κόστος απόκτησης του πτυχίου σας, μπορεί να είναι χρήσιμο να αναθεωρήσετε μερικούς διαφορετικούς παράγοντες. Εξετάστε πού προγραμματίζετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές και εάν πληρείτε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Οι δεξιότητες μάρκετινγκ μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης και με ένα EMBA μπορεί να είστε κατάλληλοι για πολλές θέσεις υψηλού επιπέδου. Ορισμένα κοινά επαγγέλματα για άτομα με αυτό το πτυχίο μπορούν να περιλαμβάνουν διευθυντή ανάπτυξης επιχειρήσεων ή διευθυντή μάρκετινγκ (επίσης γνωστή ως διευθυντής μάρκετινγκ). Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε την επιλογή να γίνετε διευθυντής πωλήσεων ή διαχειριστής μάρκας υπεύθυνος για το χειρισμό σημαντικών πτυχών της εταιρείας για την οποία εργάζεστε.

Είτε ενδιαφέρεστε να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε ένα φυσικό σχολείο είτε σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να υπάρχει μια σειρά επιλογών διαθέσιμες. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Executive MBA: Μάρκετινγκ

EMAS Eurasian Management & Administration School
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ρωσία Μόσχα Nizhny Novgorod Ρωσία σε απευθείας σύνδεση Ουκρανία Κίεβο Λευκορωσία Μινσκ Καζακστάν Αλμάτι +9 περισσότερα

Top-25 καλύτερα MBA στην Κεντρική [+]

ΒΙΑΣΟΥ! ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΤΑ 60%! ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Προηγμένη πριμοδότηση 100% σε απευθείας σύνδεση

Ποιοτική γνώση και 2 αναγνωρισμένα πτυχία : Executive Diploma MBA του EMAS ( Ρωσία ) Το πτυχίο MBA του GFKM Business School ( Ευρωπαϊκή Ένωση , Πολωνία) εγγυάται την καριέρα σας και την αύξηση του εισοδήματός σας σε όλο τον κόσμο . Είναι η καλύτερη επιλογή για διευθυντικά στελέχη που επιθυμούν να εργαστούν σε τοπικές ή διεθνείς εταιρείες είτε στην πατρίδα τους είτε στο εξωτερικό και θέλουν να είναι επιτυχία.... [-]