Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 3 Προγράμματα EMBA σε Ενεργειακές Επιστήμες

Ένα εκτελεστικό Master of Business Administration είναι ένα πτυχίο που προσφέρει στα στελέχη εργασίας τη δυνατότητα να αποκτήσουν περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδικευμένη κατάρτιση σε δεξιότητες και δραστηριότητες διευθυντικού τύπου. Με επίκεντρο τα μαθήματα και τα σχέδια που προωθούν τη στρατηγική, υψηλότερου επιπέδου σκέψης, ο βαθμός αυτός μπορεί να οξύνει τις δεξιότητες κάποιου για μελλοντική ή συνεχιζόμενη επιτυχία σε εκτελεστικό ρόλο.

Τι είναι EMBA στις Μελέτες Ενέργειας; Συνήθως στοχεύοντας σε εργαζόμενους που εργάζονται επί του παρόντος σε δημόσιο οργανισμό ή σε άλλο εργοδότη που επικεντρώνεται στη διατήρηση και χρήση ενέργειας, ο κύριος στόχος ενός EMBA στις Ενεργειακές Μελέτες είναι να εκπαιδεύσουν τους μαθητές να εφαρμόσουν ένα ενεργειακό σχέδιο. Το πρόγραμμα αυτό θα τελειοποιήσει τις δεξιότητες των σπουδαστών και τις υπάρχουσες γνώσεις, παρουσιάζοντας ενεργειακές προκλήσεις και αντιμετωπίζοντας τις τρέχουσες στρατηγικές και τάσεις για να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν ένα EMBA στο πρόγραμμα ενεργειακών μελετών αναμένουν να βρουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων καθώς προσπαθούν να επιλύσουν προκλήσεις στην ενεργειακή διαχείριση. Επιπλέον, μπορούν επίσης να αποκομίσουν οφέλη από τη δικτύωση με ομοϊδεάτες και να μάθουν να εργάζονται αποτελεσματικά σε ένα περιβάλλον ομάδας.

Αυτός ο συγκεκριμένος βαθμός μπορεί να διαφέρει στο κόστος, ανάλογα με το ποιο θεσμικό όργανο συμμετέχει. Σε γενικές γραμμές, δεδομένου ότι ο τυπικός φοιτητής είναι επίσης υπάλληλος πλήρους απασχόλησης, το πρόγραμμα πιθανόν να διαρκέσει δύο χρόνια.

Μόλις ένας φοιτητής κερδίσει το EMBA του στις Μελέτες Ενέργειας, αυτός ή αυτή μπορεί να είναι κορυφαίος υποψήφιος για διευθυντικές ή εκτελεστικές εργασίες που σχετίζονται με τη μείωση των αποβλήτων, την ενεργειακή απόδοση ή τη διατήρηση του νερού. Δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικά χρηματοοικονομικά στοιχεία που διδάσκονται, ένα άτομο μπορεί σίγουρα να ενσωματώσει αυτές τις δεξιότητες, καθώς και να αποκτήσει μια θέση που χρησιμοποιεί αυτές τις δεξιότητες πέρα ​​από την εξειδίκευση στην ενέργεια. Αυτός ο συναρπαστικός τομέας έχει υποστεί αλλαγές κατά τη διάρκεια των ετών και είναι αναγκασμένος να συνεχίσει να εξελίσσεται, έτσι οι ειδικοί μπορεί να είναι σε ζήτηση.

Το EMBA στα προγράμματα ενεργειακών σπουδών μπορεί να βρεθεί σε διάφορα ιδρύματα και πανεπιστήμια. Είτε ψάχνετε τοπικά, ηλεκτρονικά είτε επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σε μια διαφορετική πόλη, μπορείτε να περιμένετε να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας και να αξιοποιήσετε την ειδικότητά σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

3 Τα αποτελέσματα σε Ενεργειακές Επιστήμες

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον κλάδο της ενέργειας, η Έμπα στο Energy παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης MBA σε μελλοντικούς ηγέτες της ενέργειας που παρέχεται κατά κύριο λό ... [+]

Όλη η ενέργεια, ΜΟΝΟ Ενέργεια: 15 μηνών κατά κύριο λόγο σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα MBA

Κατά τα τελευταία 100 χρόνια, το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα έχει καταλάβει εξέχουσα θέση, εκπαιδεύοντας τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της διαχείρισης της ενέργειας, ιδιαίτερα όσον αφορά τη διαχείριση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Από μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες για ανεξάρτητους στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να βρείτε τους αποφοίτους OU σε όλα τα επίπεδα αυτών των οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων πολλών σε εκτελεστικό επίπεδο. γεωγραφική θέση OU που βρίσκεται στο σταυροδρόμι των μεγάλων αγωγών και είναι μόλις λίγα μίλια κάτω από το δρόμο από τους ηγέτες στην γεωτρήσεις, καθιστώντας το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα στη μοναδική θέση να προσφέρει ένα MBA στη διαχείριση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Norman
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

- -

[-]
Καζακστάν Almaty
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
German Business School

Το κύριο πεδίο της Έμπας μας στην ενεργειακή διαχείριση απευθύνεται σε εργαζομένους που εργάζεται σε δημόσιους οργανισμούς ή (παραγωγή έντασης ενέργειας) εταιρείες με εξε ... [+]

Έμπα στη Διαχείριση Ενέργειας

GBS Executive MBA (Master of Business Administration), το πρόγραμμα στοχεύει στελέχη επιχειρήσεων, τις τρέχουσες και μελλοντικές διαχειριστές, που τους επιτρέπει να αποκτήσουν αυτό το αναγνωρισμένου κύρους βαθμό ενώ συνεχίζει να κατέχει υπάρχουσες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης τους.

πρόγραμμα ΕΜΒΑ επικεντρώνεται στη βελτίωση της στρατηγικής σκέψης διαχείριση των συμμετεχόντων που θα τους επιτρέψουν να εκτελέσουν κριτική ανάλυση της κάθε επιχείρησης κατάστασης και να εφαρμόσει διάφορες διευθυντικές θεωρίες για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων. Μια άλλη κρίσιμη πτυχή του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της ηγεσίας και δεξιότητες επικοινωνίας και την οικοδόμηση επαγγελματικών δικτύων μέσω των δραστηριοτήτων οικοδόμησης της ομάδας και της ομάδας εργασίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα απαραίτητα εργαλεία για τις επιχειρήσεις έρευνας και μέχρι το τέλος του προγράμματος μπορούν να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν το έλαβε γνώση για την περιοχή τους ειδικότητα.... [-]

Τυνησία Tunis
Σεπτέμβριος 2019
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά