Δείτε Διπλώματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση 2020 στις Ηνωμένες Πολιτείες El Monte στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Μόλις έχετε αποκτήσει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρήσεις κι έχετε σημαντική πρακτική εμπειρία, το επόμενο βήμα είναι ένα MBA Στελεχών (EMBA). Τα προγράμματα συνδυάζουν βασικές αρχές όπως η χρηματοδότηση, η λογιστι… περαιτέρω

Μόλις έχετε αποκτήσει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρήσεις κι έχετε σημαντική πρακτική εμπειρία, το επόμενο βήμα είναι ένα MBA Στελεχών (EMBA). Τα προγράμματα συνδυάζουν βασικές αρχές όπως η χρηματοδότηση, η λογιστική και το μάρκετινγκ, με σπουδές ηγεσίας για να σας ωθήσουν σε υψηλού επιπέδου στελεχιακές και διευθυντικές θέσεις.

Ένα πρόγραμμα διαχείρισης είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που επιθυμούν να ειδικεύσουν τις δεξιότητές τους στην ηγεσία μέσα στον επιχειρηματικό κόσμο. Τα μαθήματα εστιάζουν στη διοίκηση επιχειρήσεων, όμως με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση.  

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Η πόλη της El Monte βρίσκεται στο San Gabriel Valley στο Λος Άντζελες, Caliafornia. Ο πληθυσμός του στη δεκαετία του 1930 που χρησιμοποιείται για να αποτελείται από λευκούς εποίκους αν και τα τελευταία χρόνια, τα δημογραφικά στοιχεία έχουν αλλάξει με ισπανόφωνους που απαρτίζουν την πλειοψηφία.

Ζητήστε Πληροφορίες Προγράμματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση στις Ηνωμένες Πολιτείες El Monte στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2020

Διαβάστε Λιγότερα
California Institute of Advanced Management
El Monte, Ηνωμένες Πολιτείες

Εκτελεστική Διεύθυνση CIAM

Εκτελεστική Διεύθυνση CIAM -
EMBA
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
11 - 22 μήνες
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here