Μερικής Παρακολούθησης EMBA σε Διαχείριση στη Βενεζουέλα

Αναζητήστε Μερικής Παρακολούθησης Διπλώματα EMBA σε Διαχείριση στη Βενεζουέλα 2019

Διαχείριση

Προορισμένο για επαγγελματίες που έχουν ήδη σημαντικές πρακτικές γνώσεις, το μεταπτυχιακό MBA Στελεχών (EMBA) είναι σχεδιασμένο να δώσει στους φοιτητές τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μπορείτε ακόμη και να εργάζεστε ενώ σπουδάζετε, μιας και η εμπειρία του πραγματικού κόσμου εμπλουτίζει το μαθησιακό περιβάλλον.

Η διαχείριση μπορεί να αναφέρεται στην ηγεσία άλλων, αλλά στον επιχειρηματικό τομέα, μπορεί να περιλαμβάνει την κατανόηση σχετικών εννοιών στο μάρκετινγκ, το οικονομικό και το οικονομικό. Ωστόσο, οι επαγγελματίες της διοίκησης μπορούν να βρουν την επίβλεψη υπαλλήλων σε διάφορους εξειδικευμένους τομείς ανάλογα με το υπόβαθρο και την κατάρτιση.

Βενεζουέλα, επίσημα ονομάζεται η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, είναι μια χώρα στη βόρεια ακτή της Νότιας Αμερικής. Η Βενεζουέλα έχει συνολικό πληθυσμό περίπου 29 εκατομμύρια ευρώ. Το 2009 η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ψήφισε ένα νόμο για να δημιουργήσουν ένα εθνικό τυποποιημένο εισαγωγής στο πανεπιστήμιο εξεταστικό σύστημα, αντικαθιστώντας δημόσια πανεπιστήμια 'εσωτερική εισαγωγικές εξετάσεις.

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Διπλώματα EMBA σε Διαχείριση στη Βενεζουέλα 2019

Διαβάστε Περισσότερα

MBA για στελέχη

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση October 2019 Βενεζουέλα Caracas

Το Executive MBA προσφέρει μια στρατηγική, διεπιστημονική και συστηματική προβολή της διαχείρισης, μεθοδολογίες και καινοτόμες εμπειρίες μάθησης ... [+]

Executive MBA

Το Executive MBA προσφέρει μια στρατηγική, διεπιστημονική και συστηματική προβολή της διαχείρισης, μεθοδολογίες και καινοτόμες εμπειρίες μάθησης, εκθέτοντας τον συμμετέχοντα να την κατάσταση της γνώσης τέχνης σε θέματα διαχείρισης και προκλητικό εμπειρίες για τη λήψη αποφάσεων.

Οι απόφοιτοι της Έμπας Executive:

- Μπορείτε να πάρετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να συστηματοποιήσει τη γνώση των διαφόρων λειτουργικών περιοχών των οργανώσεων... [-]