Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Μόδας

Η απόκτηση ενός πτυχίου στις επιχειρήσεις ενώ απασχολείται μπορεί να φαίνεται πολύπλοκη, αλλά το εκτελεστικό Master of Business Administration κομμάτι μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να το πράξει. Αυτός ο προηγμένος πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους σπουδαστές επιτακτική εκπαίδευση στις επιχειρήσεις και τη χρηματοδότηση με ταυτόχρονη πρακτική εργασιακή εμπειρία.

Τι είναι το EMBA στη διαχείριση μόδας; Η διοίκηση μόδας μελετά τις οργανωτικές ευθύνες της ταχύτατης και δημιουργικής βιομηχανίας μόδας. Αυτός ο τύπος προγράμματος παρέχει μια εξελιγμένη εξερεύνηση των δεξιοτήτων ηγεσίας, των τεχνικών και των μεθόδων που απαιτούνται από τους επαγγελματίες της διαχείρισης μόδας. Τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνουν διαπροσωπικές επικοινωνίες, τεχνικές διαμεσολάβησης στις συγκρούσεις, παγκόσμια χρηματοδότηση, μεθόδους διαχείρισης επιχειρήσεων και άλλα. Πολλά σχολεία ενσωματώνουν εντατικά εργαστήρια και ευκαιρίες μάθησης από ομοτίμους εκτός από τις παραδοσιακές τάξεις διαλέξεων.

Οι εργοδότες από σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία μπορούν να εκτιμήσουν τα χρήσιμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της διαχείρισης της μόδας. Αυτά τα άτομα τείνουν να έχουν ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και είναι εξαιρετικά στρατηγικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων. Πολλοί έχουν επίσης δημιουργικό χαρακτήρα, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων.

Το κόστος ενός πτυχίου EMBA μπορεί να επηρεαστεί από τον αριθμό των απαιτούμενων μαθημάτων, τη θέση του προγράμματος και το είδος του πανεπιστημίου που προσφέρει το πτυχίο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν οικονομικές ενισχύσεις ή ευκαιρίες υποτροφιών για να βοηθήσουν να πληρώσουν το κόστος απόκτησης πτυχίου.

Η βιομηχανία της μόδας είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πεδίο, αλλά η σταδιοδρομία στη διαχείριση της μόδας παρέμεινε μόνιμη αναγκαιότητα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Ενώ πολλοί προσπαθούν να αναζητήσουν σταδιοδρομία σε αυτόν τον άκρως ανταγωνιστικό τομέα, οι απόφοιτοι με προχωρημένο πτυχίο μπορούν να βελτιώσουν τις ευκαιρίες απασχόλησής τους. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν να εξετάσουν τη σταδιοδρομία στην πολυτελή εμπορευματοποίηση, τη διαχείριση μάρκας, το λιανικό εμπόριο / τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και τη δημοσιογραφία της μόδας. Κάποιες θέσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την εργασία ως έμπορος μόδας, διευθυντής επιχειρήσεων, στυλίστας ή διευθυντής παραγωγής.

Διάφορα πανεπιστήμια προσφέρουν EMBA στη διαχείριση μόδας. Με αυτό το πτυχίο, οι φοιτητές από διάφορα μέρη του κόσμου μπορούν να σπουδάσουν και να εργαστούν ταυτόχρονα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Results in Διαχείριση Μόδας

Institut Francais de la Mode

Το Global Management μόδα είναι μια πορεία με μερική απασχόληση και το μόνο Executive MBA στη μόδα και τη διαχείριση του σχεδιασμού που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να σ ... [+]

Ένα διεθνές πρόγραμμα μερικής απασχόλησης

Το Global Management μόδα είναι μια πορεία με μερική απασχόληση και το μόνο Executive MBA στη μόδα και τη διαχείριση του σχεδιασμού που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Το μάθημα οργανώνεται σε συνεργασία μεταξύ Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology στη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ Πολυτεχνείο στο Χονγκ Κονγκ. Με μια πραγματική διεθνή προοπτική, προετοιμάζει υψηλών δυνατοτήτων στελέχη για διευθυντικές αρμοδιότητες υψηλού επιπέδου στο χώρο της μόδας και των δημιουργικών βιομηχανιών γενικότερα.... [-]

Γαλλία Paris
September 2019
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά