Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Κινδύνων

Ένα εκτελεστικό πρόγραμμα Master of Business Administration, που αναφέρεται επίσης ως EMBA, είναι συνήθως σχεδιασμένο για επαγγελματίες που εργάζονται. Αυτό το μεταπτυχιακό μπορεί να προσφέρει ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα από ένα κανονικό MBA. Τα περισσότερα προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια ή λιγότερο.

Τι είναι το EMBA στη Διαχείριση Κινδύνων; Αυτός ο μεταπτυχιακός τίτλος επικεντρώνεται σε βασικά επιχειρήματα και στη διαχείριση κινδύνων. Ως φοιτητής μπορεί να παρουσιαστεί ένα πλαίσιο για την κατανόηση του κινδύνου στις επιχειρήσεις και πώς να εφαρμόσει αυτή τη γνώση σε επιχειρηματικές καταστάσεις. Θα πρέπει να μάθετε να εντοπίζετε και να μετριάζετε τους κινδύνους - συνήθως λειτουργικούς και οικονομικούς - που μπορούν να επηρεάσουν μια επιχείρηση. Το πρόγραμμα σπουδών σας μπορεί να περιλαμβάνει μαθήματα στην ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, βασικές αρχές διαχείρισης κινδύνου, αποτίμηση, μαθήματα ηγεσίας, διαχείριση εταιρικού κινδύνου και παράγωγα προϊόντα ασφάλειας.

Οι φοιτητές διαχείρισης κινδύνου είναι πιθανό να αναπτύξουν ισχυρές ηγετικές ικανότητες. Αυτό τους επιτρέπει να αναλάβουν την ευθύνη σε διάφορες καταστάσεις, καθιστώντας τους μια πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε ομάδα. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να αναπτύξουν μια μοναδική ικανότητα να λαμβάνουν κατάλληλες αποφάσεις που να λαμβάνουν υπόψη ποικίλους κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν. Η επικοινωνία, η οποία είναι μια άλλη δεξιότητα που συχνά συνδέεται με αυτό το πτυχίο, είναι ανεκτίμητη για τους εργοδότες και μπορεί να βοηθήσει στην καθημερινή ζωή.

Επειδή τα προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Κινδύνου προσφέρονται σε διάφορα ιδρύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, τα δίδακτρα και οι αμοιβές μπορούν να διαφέρουν σημαντικά. Μερικές φορές προγράμματα EMBA έχουν υψηλότερα δίδακτρα από τα παραδοσιακά προγράμματα MBA, επομένως επικοινωνήστε με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας και ρωτήστε για συγκεκριμένες αμοιβές εγγραφής. Οι υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες για να διευκολύνουν την οικονομική επιβάρυνση.

Ένα εκτελεστικό Master της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Διαχείριση Κινδύνων μπορεί να προετοιμάσει τους σπουδαστές για σταδιοδρομία ως μεσίτες ασφαλίσεων, συμβούλους διαχείρισης κινδύνου, εταιρικούς διαχειριστές κινδύνου ή υπαλλήλους παροχών εργαζομένων. Οι φοιτητές είναι επίσης συχνά αρμόδιοι να εργάζονται ως αναλογιστές, πράκτορες ελέγχου ζημιών και εποπτικές αρχές συμμόρφωσης. Οι απόφοιτοι μπορούν να έχουν τα προσόντα τους για θέσεις ανώτερου επιπέδου διαχείρισης. Πολλοί φοιτητές αισθάνονται εξουσιοδοτημένοι να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Πολλά προγράμματα προσφέρουν EMBA σε πτυχία Διαχείρισης Κινδύνων σε απευθείας σύνδεση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Results in Διαχείριση Κινδύνων

MINES ParisTech

Η λήψη αποφάσεων σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο σημαίνει να είναι σε θέση να βρει κανείς ένα μονοπάτι σε ένα σύνθετο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία ... [+]

Εκτελεστικός κίνδυνος MBA, παγκοσμιοποίηση και ποικιλομορφία

με την σχολή επιχειρήσεων Skema

Η λήψη αποφάσεων σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο σημαίνει να είναι σε θέση να βρει κανείς ένα μονοπάτι σε ένα σύνθετο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία των πολιτισμών και των ορθολογισμών. Αυτό σημαίνει να κάνετε επιλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη μια ευρύτερη και πιο ετερογενή σειρά πληροφοριών. Σημαίνει τη λήψη αποφάσεων σε ένα αβέβαιο περιβάλλον στο οποίο οι ευκαιρίες συχνά συμβαδίζουν με τους κινδύνους.... [-]

Γαλλία Sophia Antipolis Paris Κίνα Beijing Fontainebleau Évry Lille  + 4 Περισσότερα
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά