Πρόγραμμα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Επιχειρήσεων Νότια Αμερική

Δείτε Διπλώματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Επιχειρήσεων Νότια Αμερική 2019

Προορισμένο για επαγγελματίες που έχουν ήδη σημαντικές πρακτικές γνώσεις, το μεταπτυχιακό MBA Στελεχών (EMBA) είναι σχεδιασμένο να δώσει στους φοιτητές τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μπορείτε ακόμη και να εργάζεστε ενώ σπουδάζετε, μιας και η εμπειρία του πραγματικού κόσμου εμπλουτίζει το μαθησιακό περιβάλλον.

Τα έθνη της Νότιας Αμερικής προσφέρει μια δυνατή εμπειρία πλούσια με διακεκριμένους αρχιτεκτονική, το στυλ της μαγειρικής, κεραμικής, και χορό. Με ένα παρελθόν γεμάτο στη λαογραφία, τη μελέτη στη Νότια Αμερική θα σας επιτρέψει να επιδοθούν σε έναν πολιτισμό που έχουν επικρατήσει για τις ηλικίες.

Δείτε όλα τα Προγράμματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Επιχειρήσεων Νότια Αμερική 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πτυχίο επαγγελματικό εκτελεστικό πλοιάρχου στη διαχείριση των επιχειρήσεων

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 μήνες March 2019 Βραζιλία Rio de Janeiro

Ο εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Professional (MEX) EBAPE είναι ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα για τους πτυχιούχους ανώτατο επίπεδο της χώρας ή στο εξωτερικό, οι οποίοι είναι ... [+]

Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Επαγγελματική

Ο εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Professional (MEX) EBAPE είναι ένα υψηλού επιπέδου πτυχιούχους σε ανώτατο επίπεδο της χώρας ή στο εξωτερικό του προγράμματος, οι οποίοι ενεργούν ή να έχει ως στόχο να ενεργήσει στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα προσφέρεται το βράδυ και θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 24 μήνες με διατριβή που εγκρίθηκε πλοιάρχου. Τα μαθήματα ξεκινούν πάντα από την αρχή κάθε έτους, και χωρίζεται τέταρτα του δομή.... [-]