Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Ενέργειας

Το Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν την καριέρα τους στο επόμενο επίπεδο. Με το σχεδιασμό μαθημάτων και έργων που υπογραμμίζουν την υπάρχουσα πραγματική εμπειρία, οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και εμπειρία για να τους ωθήσουν να πετύχουν.

Τι είναι το EMBA στη Διαχείριση Ενέργειας; Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται στην επέκταση της γνώσης ότι οι εργαζόμενοι υψηλότερου επιπέδου, όπως διευθυντικά στελέχη και στελέχη, έχουν ήδη συλλέξει από το χρόνο τους στο χώρο εργασίας. Τα μαθήματα και η ομαδική εργασία επικεντρώνονται στην παροχή στους μαθητές αποτελεσματικής και αποτελεσματικής διαχείρισης της ενέργειας των εταιρειών τους. Το πρόγραμμα επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν ένα σχέδιο διαχείρισης ενέργειας.

Εκείνοι που επιχειρούν EMBA στη Διαχείριση Ενέργειας μπορούν να αναμένουν να μάθουν διάφορα χρηματοοικονομικά στοιχεία, όπως κατανόηση των ταμειακών ροών και των δηλώσεων εισοδήματος, τα οποία μπορεί να είναι απαραίτητα όταν λειτουργούν σε εκτελεστικό επίπεδο. Επιπλέον, μπορεί να μάθουν πώς να δουλεύουν καλά σε μια ομάδα, καθώς η ομαδική εργασία είναι συχνά μέρος των προγραμμάτων σπουδών. Τέλος, μπορούν να μάθουν βασικές δεξιότητες ηγεσίας, οι οποίες μπορούν να μεταφραστούν καλά σε μια θέση υψηλότερου επιπέδου.

Οι δαπάνες ποικίλλουν ανάλογα με το φορέα που επιλέγει να παρευρεθεί. Ο βαθμός διάρκειας συνήθως διαρκεί δύο χρόνια εάν ένας σπουδαστής εργάζεται στην τρέχουσα θέση του ταυτόχρονα.

Η διαχείριση της ενέργειας είναι ένα καυτό θέμα σε αυτήν την ημέρα και ηλικία. Με γρήγορο ρυθμό, οι επαγγελματίες πρέπει να κρατήσουν τα δάχτυλά τους στον παλμό της αγοράς, προκειμένου να λάβουν επιχειρηματικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την οργάνωση τους. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το πτυχίο μπορούν να θεωρηθούν ανταγωνιστικοί υποψήφιοι για περιζήτητη εκτελεστική, διευθυντική και οικονομική θέση εντός των οργανισμών. Επειδή αυτό το θέμα είναι τόσο δυναμικό, όσοι έχουν ολοκληρώσει αυτό το EMBA μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι στην αγορά εργασίας.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε για ένα EMBA στη Διαχείριση Ενέργειας, μια ποικιλία ιδρυμάτων προσφέρει αυτό το πτυχίο. Ξεκινήστε αναζητώντας σχολεία σε τοπικό ή εικονικό επίπεδο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Ενέργειας

German Business School

Το κύριο πεδίο της Έμπας μας στην ενεργειακή διαχείριση απευθύνεται σε εργαζομένους που εργάζεται σε δημόσιους οργανισμούς ή (παραγωγή έντασης ενέργειας) εταιρείες με εξε ... [+]

Έμπα στη Διαχείριση Ενέργειας

GBS Executive MBA (Master of Business Administration), το πρόγραμμα στοχεύει στελέχη επιχειρήσεων, τις τρέχουσες και μελλοντικές διαχειριστές, που τους επιτρέπει να αποκτήσουν αυτό το αναγνωρισμένου κύρους βαθμό ενώ συνεχίζει να κατέχει υπάρχουσες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης τους.

πρόγραμμα ΕΜΒΑ επικεντρώνεται στη βελτίωση της στρατηγικής σκέψης διαχείριση των συμμετεχόντων που θα τους επιτρέψουν να εκτελέσουν κριτική ανάλυση της κάθε επιχείρησης κατάστασης και να εφαρμόσει διάφορες διευθυντικές θεωρίες για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων. Μια άλλη κρίσιμη πτυχή του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της ηγεσίας και δεξιότητες επικοινωνίας και την οικοδόμηση επαγγελματικών δικτύων μέσω των δραστηριοτήτων οικοδόμησης της ομάδας και της ομάδας εργασίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα απαραίτητα εργαλεία για τις επιχειρήσεις έρευνας και μέχρι το τέλος του προγράμματος μπορούν να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν το έλαβε γνώση για την περιοχή τους ειδικότητα.... [-]

Τυνησία Tunis
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά