Μερικής Παρακολούθησης EMBA σε Διαχείριση Ειδών Πολυτελείας στη Γαλλία

Αναζητήστε Μερικής Παρακολούθησης Διπλώματα EMBA σε Διαχείριση Ειδών Πολυτελείας στη Γαλλία 2019

Διαχείριση Ειδών Πολυτελείας

Ένα MBA Στελεχών (EMBA) είναι σχεδιασμένο για έμπειρους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να αποκήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν σε ηγετικές και διευθυντικές θέσεις στελεχών. Προγράμματα εξερευνούν την πολυπλοκότητα της ηγεσίας, της χρηματοδότησης, του μάρκετινγκ και άλλων σχετικών θεμάτων.

MBA Διοίκηση Luxury είναι ένα πρόγραμμα για τους φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα των προϊόντων πολυτελείας. Αυτός ο βαθμός προσφέρει εξειδίκευση σε καλλυντικά, αρώματα, οινοπνευματώδη ποτά και κρασιά. Αυτός ο βαθμός είναι ελκυστικό για τους ανθρώπους που συνδέονται με τη βιομηχανία της μόδας.

Η Γαλλία προσφέρει ένα υπέροχο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και ξένους της. Η χώρα 's δυναμική κουλτούρα προσελκύει ξένους φοιτητές και όσους ενδιαφέρονται για την επιδίωξη διεθνών μαθημάτων. Η Γαλλία έχει μια παράδοση της επιστημονικής και της τεχνολογικής καινοτομίας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μελετητές χρησιμοποιούν πλήρως τη δημιουργικότητά τους.

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Διπλώματα EMBA σε Διαχείριση Ειδών Πολυτελείας στη Γαλλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 12 - 18 μήνες September 2019 Γαλλία Paris

[+]

Τα Καλύτερα Μερικής Παρακολούθησης Προγράμματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Ειδών Πολυτελείας στη Γαλλία. Στόχοι Μαθήματα Κορμού Διαχείριση Έργων Διεθνές Χρηματοδότηση επιχειρήσεων Διεθνή Οικονομικά Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού TOEFL [-]