Πρόγραμμα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού Ευρώπη

Δείτε Διπλώματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού Ευρώπη 2019

Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

Executive MBA πρόγραμμα είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα διαχείρισης σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του μέσα της σταδιοδρομίας επαγγελματιών.Αναπτύσσει αποτελεσματική διαχειριστές για σήμερα 's δυναμική παγκόσμια οργάνωση

Με ένα MBA στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, προστίθεται στο πρόγραμμα σπουδών σας επιτρέπει για μια πιο ευέλικτης σταδιοδρομίας. Μπορείτε να προσγειωθεί σε διάφορες θέσεις εργασίας στον τομέα της μεταποίησης και λιανικής πώλησης των επιχειρήσεων, όπως Operations Manager, Διαχειριστής Αποθήκης, και αγοραστή για να αναφέρουμε μερικές. Αυτό το πρόγραμμα MBA σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να επιτύχετε το στόχο σας σταδιοδρομία.

Υπάρχουν περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, από την κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα σε μικρές, διδασκαλία εστιασμένη πανεπιστήμια. Η ίδια η Ευρώπη δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι άλλες ηπείρους, φθάνοντας από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ακτή της Αφρικής.

Δείτε όλα τα Προγράμματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού Ευρώπη 2019

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό EMBA{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ