Προγράμματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

Πολλοί φοιτητές επιθυμούν να γίνουν ειδικοί στα επιλεγμένα πεδία σταδιοδρομίας τους. Για όσους παίρνουν λίγα χρόνια για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους μετά την ολοκλήρωση ενός πτυχίου, το πρόγραμμα EMBA μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, διότι χρησιμοποιεί προηγούμενη εμπειρία που έχει αποκτήσει για να δώσει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις.

Τι είναι το EMBA στην Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας; Αυτός ο τύπος προγράμματος συνήθως δίνει στους μαθητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση της προσφοράς προϊόντων για τις επιχειρήσεις. Μέσα από μαθήματα που επικεντρώνονται σε θέματα όπως η προμήθεια, η εφοδιαστική, η μετατροπή και η προμήθεια, οι σπουδαστές συνήθως αναπτύσσουν ειδικές γνώσεις σε κάθε πτυχή της προσφοράς προϊόντων. Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα αξιολόγησης κινδύνων και θεωρίας διαχείρισης για να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους για τις επιχειρήσεις σε σχέση με τις αλυσίδες εφοδιασμού.

Για να επιτύχουν οι φοιτητές στην επιλεγείσα σταδιοδρομία τους, συνήθως χρειάζεται να αναπτύξουν αρκετές δεξιότητες κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο πρόγραμμα EMBA. Οι ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν στη δικτύωση και οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να αποκτήσουν προσόντα για προαγωγές και αυξήσεις μισθών στο μέλλον. Η οργάνωση είναι μια άλλη ικανότητα που συνήθως καλλιεργείται και μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε πολλές πτυχές της ζωής.

Αν και τα περισσότερα προγράμματα EMBA χρειάζονται περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή για το πτυχίο. Τα σχολεία έχουν διαφορετικά δίδακτρα, έτσι κάθε πανεπιστήμιο έχει τη δική του τιμή για το πρόγραμμα.

Οι σπουδαστές που έχουν πλήρη γνώση του συστήματος της αλυσίδας εφοδιασμού συνήθως πληρούν τις προϋποθέσεις για πολλές επαγγελματικές σταδιοδρομίες. Πολλοί γίνονται διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ άλλοι προτιμούν να εργάζονται ως διευθυντές επιχειρήσεων. Εκείνοι που προτιμούν να μην έχουν διευθυντικές θέσεις γίνονται μερικές φορές αγοραστές. Άλλοι απολαμβάνουν εργασία με αριθμούς και επιδιώκουν θέσεις εργασίας ως διαχειριστές αποζημιώσεων. Οι καριέρες ως ερευνητές μάρκετινγκ μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμες για να εξασφαλίσουν ότι τα αγορασμένα προϊόντα ικανοποιούν τη ζήτηση.

Για πολλούς φοιτητές, η λήψη μαθημάτων στην πανεπιστημιούπολη δεν είναι βιώσιμη επιλογή. Δεδομένου ότι πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν μαθήματα σε απευθείας σύνδεση, οι μαθητές μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντάς τους μεγάλη ευελιξία. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Executive MBA στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

ETH Zurich Executive MBA in Supply Chain Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Ελβετία Zürich

Ένας μοναδικός συνδυασμός των μελετών γενικής διαχείρισης καθώς και η σε βάθος εστίαση σε διεθνή διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας? Οδηγίες εκτελεστικό επίπεδο για να προετοιμαστούν για τη μελλοντική ηγετικούς ρόλους. [+]

EMBAs σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού. Executive MBA ETH της Ζυρίχης στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (SCM MBA ETH) Βασικά χαρακτηριστικά: Ένας μοναδικός συνδυασμός των μελετών γενικής διαχείρισης καθώς και η σε βάθος εστίαση σε διεθνή διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας Οδηγίες εκτελεστικό επίπεδο για να προετοιμαστούν για τις μελλοντικές ηγετικούς ρόλους Ένα πλήρως Αγγλικά-μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα - στην παγκόσμια γλώσσα των επιχειρήσεων Μερική φοίτηση στις πανεπιστημιουπόλεις στη Ζυρίχη επιτρέπει στελέχη να συνεχίσουν να εργάζονται για τη διάρκεια του προγράμματος 18 μηνών Πυρήνα διαλέξεις στις πανεπιστημιουπόλεις στη Ζυρίχη, Ελβετία, που συμπληρώνονται από επιτόπου εκπαιδευτικά ταξίδια στη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κίνα Η τακτική VIP ομιλητές, συνήθως Ευρωπαϊκής στελέχη ή μέλη του διοικητικού συμβουλίου των πολυεθνικών εταιρειών πυροδοτήσει διάλογο σχετικά με τρέχοντα θέματα στον τομέα τους Ένα έργο διατριβή απαιτεί ότι η μάθηση πρέπει να εφαρμόζεται σε ένα πραγματικό πρόβλημα στη δική του εταιρεία του μαθητή Γιατί ETH Έμπα; ... [-]