Προγράμματα MBA Στελεχών σε Διαχείριση Έργων

Συγκρίνετε τα 2 Προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Έργων

Διαχείριση Έργων

Η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα EMBA μετά από πολλά χρόνια οικοδόμησης μιας καριέρας μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για να βοηθήσουν στην περαιτέρω εκπαίδευσή τους. Αυτός ο τύπος πτυχίου συνήθως δίνει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις στην καριέρα τους.

Τι είναι το EMBA στη Διαχείριση Έργων; Αυτό το είδος προγράμματος συνήθως βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση των πολύπλοκων διαδικασιών διαχείρισης έργων μέσω μαθημάτων όπως η εκτίμηση των κινδύνων και ο οργανωτικός σχεδιασμός. Οι μαθητές συνήθως μαθαίνουν πώς να κατευθύνουν ένα έργο από την αρχή μέχρι το τέλος, επιβλέποντας το σχεδιασμό και φέρνοντας το τελικό προϊόν στο τέλος κατά τη διαχείριση μιας ομάδας. Μέσω περιπτωσιολογικών μελετών και έρευνας με αποδεδειγμένες μεθοδολογίες, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να προσφέρουν ποιοτικά αποτελέσματα και να βοηθήσουν την ανάπτυξή τους.

Ένα EMBA στη Διαχείριση Έργων μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να καλλιεργήσουν αρκετές βασικές ικανότητες, όπως η επίλυση προβλημάτων, η ηγεσία και η επικοινωνία. Οι έντονες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ηγεσίας μπορούν να επιτρέψουν στους φοιτητές να επιτύχουν στην επιλεγείσα σταδιοδρομία τους και να οδηγήσουν ακόμη και σε εξελίξεις στην εργασία και αύξηση μισθών. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι συνήθως χρήσιμες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ιδιωτική ζωή.

Ενώ ένα πρόγραμμα EMBA μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο σχολεία δεν είναι ακριβώς ίδια, έτσι το κόστος ποικίλλει δραστικά ανάλογα με το ποιο πανεπιστήμιο επιλέγεται.

Με ένα EMBA στη Διαχείριση Έργων, οι μαθητές συνήθως πληρούν τις προϋποθέσεις για μια σειρά σταδιοδρομιών σε διάφορους τομείς. Κάποιοι επιλέγουν να εργάζονται στον τομέα των κατασκευών ως διαχειριστές κτιρίων. Άλλοι προτιμούν να εργάζονται στα νοσοκομεία ως διοικητικοί διευθυντές. Πολλοί επιλέγουν θέσεις εργασίας που εργάζονται σε τμήματα πληροφορικής ως διαχειριστές πληροφορικής και ορισμένοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν σταδιοδρομίες στον τομέα των επιχειρήσεων, που εργάζονται ως διευθυντές επιχειρήσεων. Οι θέσεις εργασίας ως σχεδιαστές έργων μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμες.

Παρόλο που ένα πρόγραμμα EMBA μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω τάξεων που κρατούνται στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν μακρύτερα μαθήματα από ποτέ. Οι μαθητές που εξισορροπούν τις θέσεις εργασίας και τις οικογένειες με την εκπαίδευσή τους μπορεί να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο να παρακολουθήσουν μαθήματα στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Executive MBA στις διεθνείς επιχειρήσεις στον τομέα των υποδομών

Structuralia
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 650 ώρες October 2019 Ισπανία Alcobendas

Το Executive MBA σε επιχειρήσεις στον τομέα των κατασκευών έχει γίνει, μετά από δεκαεπτά εκδόσεις δίδαξε τόσο στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, σημείο αναφοράς στον τομέα ως ένα πρόγραμμα κατάρτισης σχετικά με τη διαχείριση των επιχειρήσεων στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική. Από το 2010, όταν ξεκίνησε τη διεθνή του μορφή, θα συμμετέχουν φοιτητές από δεκαοκτώ χώρες της Λατινικής Αμερικής, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (OAS). Η σημερινή κατάσταση του κατασκευαστικού κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο και την ανάγκη για την προώθηση της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων είναι ο λόγος για την παρουσίαση αυτού του προγράμματος διεθνούς ιδιαίτερα απευθύνεται σε επαγγελματίες από τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και την αμερικανική ήπειρο ισπανόφωνους. [+]

Εάν ταυτιστούν με κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, αυτό είναι το πρόγραμμά σας!

Θέλετε να προωθήσει τομέα σας και να αναπτύξουν επαγγελματικά στην τρέχουσα απόδοσή σας. Θα ήθελα να κατευθύνει ένα τμήμα στην τρέχουσα εταιρεία σας ή μια εταιρεία στον κλάδο και το επάγγελμά σας. Έχετε την ψευδαίσθηση να αναλάβει και να ανταποκριθεί στην πρόκληση της δημιουργίας της εταιρείας σας ή κάποια πρωτοβουλία από μόνοι τους. Θέλετε να ειδικεύονται στη διαχείριση των επιχειρήσεων στον τομέα των υποδομών. Σκέφτεστε σχετικά με τη δυνατότητα για την ανάπτυξη στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία και θα μπορούσατε να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους επαγγελματίες όπως και εσείς σε μια κοσμοπολίτικη πόλη όπως η Μαδρίτη. ... [-]

διεθνές εκτελεστικό mba - διαχείριση έργων και διαδικασιών

SMBS - University of Salzburg Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια October 2019 Αυστρία Salzburg

Το "Εκτελεστικό Πρόγραμμα MBA και Διαχείρισης Διεργασιών" είναι επί του παρόντος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης έργων και διαδικασιών στην Ευρώπη. [+]

Γλώσσα: 80% Γερμανικά, 20% Αγγλικά

Διεθνές Εκτελεστικό MBA - Διαχείριση Έργων και Διαδικασιών

Μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για υπεύθυνους διαχείρισης έργων και διεργασιών

Το "Εκτελεστικό Πρόγραμμα MBA και Διαχείριση Διαδικασιών" είναι σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης έργων και διαδικασιών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο είναι μοναδικό στην Ευρώπη, συνδυάζει άριστα επαγγελματική βασική κατάρτιση με τη γενική τεχνογνωσία διαχείρισης και επικεντρώνεται στον τομέα της διαχείρισης έργων και διαδικασιών.... [-]