Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Προγράμματα EMBA σε Διαχείριση Έργων

Η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα EMBA μετά από πολλά χρόνια οικοδόμησης μιας καριέρας μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για να βοηθήσουν στην περαιτέρω εκπαίδευσή τους. Αυτός ο τύπος πτυχίου συνήθως δίνει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις στην καριέρα τους.

Τι είναι το EMBA στη Διαχείριση Έργων; Αυτό το είδος προγράμματος συνήθως βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση των πολύπλοκων διαδικασιών διαχείρισης έργων μέσω μαθημάτων όπως η εκτίμηση των κινδύνων και ο οργανωτικός σχεδιασμός. Οι μαθητές συνήθως μαθαίνουν πώς να κατευθύνουν ένα έργο από την αρχή μέχρι το τέλος, επιβλέποντας το σχεδιασμό και φέρνοντας το τελικό προϊόν στο τέλος κατά τη διαχείριση μιας ομάδας. Μέσω περιπτωσιολογικών μελετών και έρευνας με αποδεδειγμένες μεθοδολογίες, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να προσφέρουν ποιοτικά αποτελέσματα και να βοηθήσουν την ανάπτυξή τους.

Ένα EMBA στη Διαχείριση Έργων μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να καλλιεργήσουν αρκετές βασικές ικανότητες, όπως η επίλυση προβλημάτων, η ηγεσία και η επικοινωνία. Οι έντονες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ηγεσίας μπορούν να επιτρέψουν στους φοιτητές να επιτύχουν στην επιλεγείσα σταδιοδρομία τους και να οδηγήσουν ακόμη και σε εξελίξεις στην εργασία και αύξηση μισθών. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι συνήθως χρήσιμες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ιδιωτική ζωή.

Ενώ ένα πρόγραμμα EMBA μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο σχολεία δεν είναι ακριβώς ίδια, έτσι το κόστος ποικίλλει δραστικά ανάλογα με το ποιο πανεπιστήμιο επιλέγεται.

Με ένα EMBA στη Διαχείριση Έργων, οι μαθητές συνήθως πληρούν τις προϋποθέσεις για μια σειρά σταδιοδρομιών σε διάφορους τομείς. Κάποιοι επιλέγουν να εργάζονται στον τομέα των κατασκευών ως διαχειριστές κτιρίων. Άλλοι προτιμούν να εργάζονται στα νοσοκομεία ως διοικητικοί διευθυντές. Πολλοί επιλέγουν θέσεις εργασίας που εργάζονται σε τμήματα πληροφορικής ως διαχειριστές πληροφορικής και ορισμένοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν σταδιοδρομίες στον τομέα των επιχειρήσεων, που εργάζονται ως διευθυντές επιχειρήσεων. Οι θέσεις εργασίας ως σχεδιαστές έργων μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμες.

Παρόλο που ένα πρόγραμμα EMBA μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω τάξεων που κρατούνται στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν μακρύτερα μαθήματα από ποτέ. Οι μαθητές που εξισορροπούν τις θέσεις εργασίας και τις οικογένειες με την εκπαίδευσή τους μπορεί να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο να παρακολουθήσουν μαθήματα στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Έργων

ESIC Business & Marketing School

Το Executive MBA στη Διαχείριση Έργων - EMBAP απευθύνεται σε εκτελεστικούς επαγγελματίες που είναι έμπειροι και / ή ενδιαφέρονται για την περιοχή του έργου. Παρέχουν μια ... [+]

Το Executive MBA στη Διαχείριση Έργων - EMBAP απευθύνεται σε εκτελεστικούς επαγγελματίες που είναι έμπειροι και / ή ενδιαφέρονται για την περιοχή του έργου. Παρέχουν μια μεγάλη βάση για την κατανόηση της διαχείρισης των μαθημάτων και συζητά το ρόλο του διευθυντή. Καθοδηγείται από τον οδηγό PMBOK, που ενημερώθηκε στην 5η έκδοση του.

Στόχος

Εκτός από την κατανόηση των εννοιών και ορολογιών που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση του έργου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:... [-]

Βραζιλία Curitiba
March 2020
Μερική παρακολούθηση
600 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SMBS - University of Salzburg Business School

Το "Εκτελεστικό Πρόγραμμα MBA και Διαχείρισης Διεργασιών" είναι επί του παρόντος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης έργων και διαδικασι ... [+]

Γλώσσα: 80% Γερμανικά, 20% Αγγλικά

Διεθνές Εκτελεστικό MBA - Διαχείριση Έργων και Διαδικασιών

Μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για υπεύθυνους διαχείρισης έργων και διεργασιών

Το "Εκτελεστικό Πρόγραμμα MBA και Διαχείριση Διαδικασιών" είναι σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης έργων και διαδικασιών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο είναι μοναδικό στην Ευρώπη, συνδυάζει άριστα επαγγελματική βασική κατάρτιση με τη γενική τεχνογνωσία διαχείρισης και επικεντρώνεται στον τομέα της διαχείρισης έργων και διαδικασιών.... [-]

Αυστρία Salzburg
October 2019
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά